Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 54

• 77 092
  • 760
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, препоръчайте ми хидратиращ крем за лице от който сте доволни.

# 526
Ellie, най-матиращия фдт, на който съм попадала ( не че съм ползвала много), е на Trend it up -към 4лв, но много добре се слива с тена на лицето и матира.

Последна редакция: чт, 25 апр 2019, 08:53 от Blue@

# 527
Вчера пробвах течното на Фрормар, много ми хареса и е супер трайно, номер9
Кое точно?

https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15965179_125376376 … 0&oe=5D705F1E

Тази серия, ползвам и на Голдън роуз течното дълготрайно, №16, но това е по- приятно като усещане

# 528
Момичета от къде мога да си купя крема за лице на YOGHURT OF BULGARIA. В Дм или Лили продават ли го

# 529
Аз продукти от серията купувам от Гранд Мол Варна - имат специализиран магазин срещу входа на ДСК.
Поне доскоро имаха.

За други градове не знам.

# 530
По-скоро по лавките за козметика.

# 531
  • Пеликания
И в магазини за българска роза трябва да го има, защото е от сериите на Biofresh. Можеш да погледнеш сайта им https://biofresh.bg/yoghurt-of-bulgaria

# 532
Понеже стана дума по колко пари харчим за козметика, да ви питам за колко време успявате да изразходите примерно един крем за лице, един шампоан, фдт и т.н. при редовна употреба? И ако сте затрупани с продукти, налагало ли ви се е да хвърляте нещо?

# 533
Пробвам,не ми харесва,изхвърлям.
Харесва ми,ползвам.
Изобщо не ми пука.
И изобщо не разбирам хората които ползват козметика която не им харесва,например мият си косата мръщейки се,хахахахаха.
Не искам да изчислявам цена,защото ще се депресирам.Веднъж се живее.

# 534
Харесва ми,ползвам.
Изобщо не ми пука.
И изобщо не разбирам хората които ползват козметика която не им харесва,например мият си косата мръщейки се,хахахахаха.
Съгласна съм. Аз ако не харесам нещо, но не ми създава проблеми, използвам и не повтарям покупката. С този избор вече почти няма нещо, което да съм повторила, все искам нещо ново да пробвам. Но ако ми се отразява зле, хвърлям директно или го подарявам. При мен понякога трябва малко време за да се адаптира кожата и косата ми и не бързам да правя заключения.

# 535
Понеже стана дума по колко пари харчим за козметика, да ви питам за колко време успявате да изразходите примерно един крем за лице, един шампоан, фдт и т.н. при редовна употреба? И ако сте затрупани с продукти, налагало ли ви се е да хвърляте нещо?
Зависи колко количество са продуктите,но аз кремовете не ги пестя,ако са по 50мг да изкарат най-много 2м, като имаш предвид,че ползвам дневен и нощен,околооочен, серум.
Шампоаните до месец свършват,мия си често косата.
Най-дълго ми се задържат кремовете за тяло,защото никак не обичам да се мажа там.

# 536
  • на последния етаж
Момичета от къде мога да си купя крема за лице на YOGHURT OF BULGARIA. В Дм или Лили продават ли го

Ремедиум, BeFit и онлайн.

# 537
Харесва ми,ползвам.
Изобщо не ми пука.
Аз също изхвърлям или подарявам това, което не ми харесва. А с шампоаните и душ геловете мия банята 😁

# 538

Ако си от София имат магазин в мол Парадайс

# 539

Ако си от София имат магазин в мол Парадайс
И на бул.Витоша, ъгъла с Алабин

Общи условия

Активация на акаунт