Бродирана красота 137

• 35 011
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви, аз Пинтерест гледам редовно, но не знам от къде да си изпринтя схемата. Два -три пъти се заемам да ги прерисувам на ръка в тетрадка с малки квадратчета, ама не си е работа....

# 106
Така и така сме на тема зимни гоблени, да ви покажа още един "Заснежената река"

# 107
  • Бургас
Точно за този говорех. И той май е същия, който ти си ушила. Мда...за друг от същата серия май няма.. Ако мерна нещо ще свиркам Blush
Зори аз съм решила следкато ушия този, да си комплектовам ето този:

Страшно много ми харесва.
Ще чакам след ремонта да покажеш, колекцията Дименшънс

Успях да се докопам до оригинал на Дим на този гоблен, ама все не стигам до гоблените... Още не съм завършила Рассвет...
Зори, помня го твоят Gracious Era, всеки път като го видя, се сещам за моя първи Дим, любимият ми...

Малко Сладко Коте и аз помня времето, когато го ши! Той остава един от най- красивите зимни пейзажи на Дименшънс. Още си е хит дори!  Simple Smile Запазила съм си схемата, мечтая си и него да имам в колекцията си! Simple Smile

# 108
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря ви, аз Пинтерест гледам редовно, но не знам от къде да си изпринтя схемата. Два -три пъти се заемам да ги прерисувам на ръка в тетрадка с малки квадратчета, ама не си е работа....

пускаш търсене на великденски мотивчета
https://www.pinterest.com/search/pins/?q=easter%20cross%20stich& … mp;term_meta[]=easter%7Ctyped&term_meta[]=cross%7Ctyped&term_meta[]=stich%7Ctyped
харесваш си някое и като го кликнеш то те прехвърля на сайта, на който е качено.
https://plaidonline.com/Plaid/media/PlaidLibrary/learn/pdfs/free … titch-pattern.pdf
Simple Smile понякога не става, за платените например.

опитай и с view image Simple Smile

# 109
Зори аз съм решила следкато ушия този, да си комплектовам ето този:

Страшно много ми харесва.
Ще чакам след ремонта да покажеш, колекцията Дименшънс

Този е един от НЕушитите, които ме чакат и мен. Имам схема, ще трябва да си го комплектовам.

Малко Сладко Коте, този също ми е много на сърцето и той е в бъдещите ми планове. Страхотен е!

И ето тези двата като ушия, ще взема да мирясам на тема  зима и Дим.  Joy

Andji_1, много автентична зимна сцена. На коя фирма е гоблена?

az-mama2, към горе споменатите сайтове, мога да добавя и Осинките, има доста събрани схеми по фирми или категории :
https://club.osinka.ru/forum-57

# 110
  • Бургас
Stuck Out Tongue
Така и така сме на тема зимни гоблени, да ви покажа още един "Заснежената река"

О, този също някога съм си мечтала да го ушия! Много е красив на коя фирма е? Много сполучлив.
Стане ли въпрос за зимни пейзажи ми омекват краката. Всичките ги харесвам Relaxed
Зори когато решиш да комплектоваш home for the holiday ще удариш едно рамо и на мен.Flowers Hibiscus

Ти подбираш и конвертираш конците на дименшъните много добре, аз пък все се колебая да не объркам цветовете.
И, изобщо не ти вярвам, че някога ще се преш със зимните гоблени, особенно на Дименшънс...Stuck Out Tongue
Така си мисля....

# 111
  • sof
Прелестни зимни настроения! Поздравявам всички, аз сега се уча да шия на машина по-сериозно и съм на вълна кукла Тилда.
Последното ми ушито е Millenium Angel на Mirabilia и е за рамкиране при дърводелец-жена, завършила ХА, и тя доста го одобри, та очаквам с интерес какво ще сътвори за мойта скромна бродерия. Следващото ми приготвено е Queen of Peace, насочена съм напоследък към старите и хубави модели на Нора Корбет, че напоследък редовно не ми харесват. Нищо, ще си извадя Дименшънс-ите като вас. То поне се запасявах като за последно по едно време, та има, така да се каже...

# 112
Покрай вашите Дименшъси ще ме запалите да започна моя. "Пролетна фея"

Много ми е любима.
Но като имам .... не знам колко започнати, как да започна още един???
Уикенда като бях на село и изрових от шкафа "Зимата с параклиса". Започнат преди година и нещо и зарязан до средата. Захванах се да го довършвам ......

# 113
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
с угризения, но го започни. Simple Smile
и показвай етапчета, че да се радвам и аз.

# 114
с угризения, но го започни. Simple Smile
и показвай етапчета, че да се радвам и аз.
е точно толко ми трябва, че да ми подпалиш фитила .... и после ще рева как съм започнала хиляда и един и нито един довършен SobYumYumYum
ох, в интерес на истината трудно се удържам. Yum

# 115
  • sof
NoMe, душице, не се лишавай! Това е хоби и всичко е удоволствие! Целта не е да идат заковани на стената, ами да си изживееш мерака. Не ме гледай мене, че шия по едно до край, такъв си ми е инатливия характер, пак влача един ХАЕД на прибежки от три години, че е много голям, и ми поомръзва... Нямам тази фея, имам две други подобни, едната от които има и ХАЕД модел, с автор Рут Сандерсън... ще ти харесат ми се струва. Времето навън е абсолютно подходящо.

# 116
  • София
От зимните на Дим имам ушит ето този:

Снимката е от нета, не е точно на моя, но е много хубав. Обожавам зимни картини и последните страници в темичката много ме зарадваха.

НоМе, много ярка е тая пролетна фея, направо искри! Не го бях виждала тоя гоблен.

# 117
  • София
NoMe, започни си го, защо така се мъчиш Simple Smile
Аз също съм инатлива и упорита, докато не завърша започнатия, не почвам друг. Просто защото знам, че почна ли един, ще почна и втори, и трети, и така до безкрай (до края на запасите де, които никак не са малко).
Натрупала съм и книги за четене, и пъзели за редене, и филми за гледане, освен гоблените, а време - време никъде не продават, да си се запася  и с него... Sad

# 118
  • Бургас
Вадете момичета от  запасите щом ви е мерак!  Повлякохме крак!!!:smile:
Аз съм решила вече да шия гоблен само ако ми харесва, радва, вълнува и пр.  както казва Dinkov2  да си изживявам мерака.
NoMe за Зимния параклис от Милена стил ли довършваш? Покажи го!
Петя много ама много е хубав. Но, дименшънс лош зимен пейзаж нямат Heartpulse
Dinkov2 аз също влача 6г един ГК, не се отказвам. Просто шия според настроението, зависи какъв дух, тема ме е завладяла и така...

# 119
NoMe за Зимния параклис от Милена стил ли довършваш? Покажи го!
Да, но моят е на гоблени Румяна.  Започнала съм го с бод 1:4 и е с размерите на детско одеялце. Намотала съм го хубаво на гергефа и не ми се ще да го разгъвам сега. Когато го развия за преместване ще го покажа, обещавам Simple Smile Кой ГК шиеш? Аз започнах един, но се отказах и мисля че няма да го продължа. Много цветове, много бленди и когато го шия усещам, че повече се напрягам, заболява ме главата и не изпитвам удоволствие. Явно чак толкова многоцветен дизайн не ми е по силите. Но, радвам се, че опитах. Човек трябва да се учи, докато е жив.

Общи условия

Активация на акаунт