Бродирана красота 137

• 35 068
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
NoMe това е:

Последна редакция: ср, 10 апр 2019, 05:56 от pyypi

# 121
Екипирах се. Сега е доста удобно и спори повече. Като за начинаеща това е за 6 дни.

# 122
Stuck Out Tongue
Така и така сме на тема зимни гоблени, да ви покажа още един "Заснежената река"

О, този също някога съм си мечтала да го ушия! Много е красив на коя фирма е? Много сполучлив.
Стане ли въпрос за зимни пейзажи ми омекват краката. Всичките ги харесвам Relaxed
Зори когато решиш да комплектоваш home for the holiday ще удариш едно рамо и на мен.Flowers Hibiscus

Ти подбираш и конвертираш конците на дименшъните много добре, аз пък все се колебая да не объркам цветовете.
И, изобщо не ти вярвам, че някога ще се преш със зимните гоблени, особенно на Дименшънс...Stuck Out Tongue
Така си мисля....

Не мога да кача линк на сайта, от телефона съм. Фирмата/сайт е Его гоблени.

# 123
Искам да споделя една снимка с вас 😀
Скрит текст:

# 124
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
хахаха, как гледа.
възмутена е от теб. няма я на бродерията Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 125
Здравейте.Мина много време откакто  показах нещо тук.Известно време не шиех и само имах възможност да гледам вашите работи,а те са повече от страхотни.Сега започнах да пошивам по малко и успях да завърша един от моите проекти.

# 126
Ехааааааа .... страхотен е, браво. На коя фирма е?

# 127
  • София
Прекрасен е!

# 128
като картина! Simple Smile

# 129
Благодаря.Подарък ми е,  доколкото знам е поръчка от Аliexpress. Всички надписи са на китайски или някакъв такъв език,който не бих могла да разчета.Simple Smile  Това което можах да разбера от  опаковката  е Fishxx cross stitch

# 130
Аз доколкото знам е на Доме, Четири сезона се казва.

Тук му има схемата http://irinakiz.gallery.ru/watch?ph=Qjg-fqe4Y#feature=topscroll

# 131
Благодаря.Подарък ми е,  доколкото знам е поръчка от Аliexpress. Всички надписи са на китайски или някакъв такъв език,който не бих могла да разчета.Simple Smile  Това което можах да разбера от  опаковката  е Fishxx cross stitch

https://www.pinterest.com/pin/270849365075505378/ Simple Smile

# 132
  • Бургас
de4ko95 Много е интересен, до сега не съм го срещала!

# 133
Скрит текст:
Зори аз съм решила следкато ушия този, да си комплектовам ето този:

Страшно много ми харесва.
Ще чакам след ремонта да покажеш, колекцията Дименшънс

Този е един от НЕушитите, които ме чакат и мен. Имам схема, ще трябва да си го комплектовам.

Малко Сладко Коте, този също ми е много на сърцето и той е в бъдещите ми планове. Страхотен е!

И ето тези двата като ушия, ще взема да мирясам на тема  зима и Дим.  Joy

Andji_1, много автентична зимна сцена. На коя фирма е гоблена?

az-mama2, към горе споменатите сайтове, мога да добавя и Осинките, има доста събрани схеми по фирми или категории :
https://club.osinka.ru/forum-57

Зори, би ли споделила името на първия гоблен, който си показала. На Дим ли е и от къде си го закупила? Благодаря!

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 07:29 от AnMary

# 134
milada, ако имаш пред вид този :

Dimensions 13713 Winter on Main Street  e гоблена. Нямам го в оригинал за съжаление, моделът е доста стар и сигурно трудно ще се намери. В издрване на оригинална схема и ключ съм, за сега го имам само пренабор в Патерн Мейкър и ще го шия по нея, ако не намеря оригинална, докато му дойде реда.

Зори когато решиш да комплектоваш home for the holiday ще удариш едно рамо и на мен.Flowers Hibiscus

Ти подбираш и конвертираш конците на дименшъните много добре, аз пък все се колебая да не объркам цветовете.
И, изобщо не ти вярвам, че някога ще се преш със зимните гоблени, особенно на Дименшънс...Stuck Out Tongue
Така си мисля....

С удоволствие. Ще направя ключ при първа възможност, ти ако искаш ме изчакай да го започна, и ако ти харесва резултатът, ще ти дам ключа и на теб Hug.
И да, много си права за другото  Grinning. Няма спиране Simple Smile))

de4ko95
, страхотен гоблен! След зимните пейзажи, сгради, улици и градски пейзажи са ми другата слабост.
Много, много красив!

Общи условия

Активация на акаунт