Бродирана красота 137

• 35 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На пластмасова е Simple Smile И съм се зарила с панами и конци и схеми... отделно от това! Simple Smile

# 166
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile давай, боцкай и заради мен. Simple Smile

# 167
  • София
Знаеш ли колко ми се боцка, ама и пъзели ме чакат, и книги.... И от толкова дини под една мишница съм до никъде с всичко. И времето не стига, никъде не продават от този дефицитен артикул... Мрън!

# 168
Малко Сладко Коте, страхотна колекция от запаси Heart Eyes. Видях още 1-2 зимни Дим-а, които бях забравила, а ужасно много харесвам.
И аз страдам от същите болежки като теб - и шия , и плета, и сладкарско хоби имам, което ми гълта доста от времето, а книги колко обичам да чета......нищо, някога като се пенсионираме ….Stuck Out Tongue Winking Eye

# 169
  • Бургас
Малко Сладко Коте, страхотна колекция от запаси Heart Eyes. Видях още 1-2 зимни Дим-а, които бях забравила, а ужасно много харесвам.
И аз страдам от същите болежки като теб - и шия , и плета, и сладкарско хоби имам, което ми гълта доста от времето, а книги колко обичам да чета......нищо, някога като се пенсионираме ….Stuck Out Tongue Winking Eye
Satisfied И аз със пенсионирането се успокоявам Зори!
Малко Сладко Коте за първи път виждам човек със толкова запаси  Anguished
Та ти си пазарила като за световно.... Ох, видях много хубави находки...
А почнала ли си да шиеш от тях?
Завидна колекция, наистина! Поздравления!

# 170
добре, че сме в три къщи и не мога да покажа моето всичко. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
пенсионирането е хубава мечта. Simple Smile

# 171
  • София
Още запаси имам аз, ама гледам да ги разпродавам. И смятам скоро да направя пак чистка, че бая са се събрали. Общо взето, като видя нещо на добра цена и много ми хареса, го грабвам.
Само чорапчето от последния колаж съм го взела на висока цена, защото много, ама много ми хареса. Това синичкото Дим-че, Walking to town, МП ми го взе от ebay на търг за смешни пари - няколко паунда. Беше си чист късмет де Simple Smile
Шия сега Рассвет, после ме чака Закат. Понеже са ми в кутията за бродиране, не съм ги снимала тук Simple Smile Снимката е от нета, просто да стане ясно какво шия.
Скрит текст:

# 172
  • Бургас
Още запаси имам аз, ама гледам да ги разпродавам. И смятам скоро да направя пак чистка, че бая са се събрали. Общо взето, като видя нещо на добра цена и много ми хареса, го грабвам.
Само чорапчето от последния колаж съм го взела на висока цена, защото много, ама много ми хареса. Това синичкото Дим-че, Walking to town, МП ми го взе от ebay на търг за смешни пари - няколко паунда. Беше си чист късмет де Simple Smile
Шия сега Рассвет, после ме чака Закат. Понеже са ми в кутията за бродиране, не съм ги снимала тук Simple Smile Снимката е от нета, просто да стане ясно какво шия.
Скрит текст:
Много хубави, свежи! Ще чакам да ги видя готови! Simple Smile

# 173
Ох, извадих и наснимах запасите. Или част от тях Simple Smile
Слагам в скрит текст, не всички са Дим
Скрит текст:

Ехааааааааа ...... впечатлена съм Yum МСК, ако лисичката на Riolis си търси нов дом, с радост ще я приютя.

# 174
О, това чорапче е и моя любов от пръв поглед! Ушила съм си го лично за мен Smile

Скрит текст:
Снимката е кофти, ама е снимана преди много години с калпава камера на телефон.

А тези съм шила за съпружеството, дъщерята и племенницата. Средният, на милото е на Дименшънс също, мацките си избираха по вкус:

Скрит текст:

Имам ги снимани и оформени, но не откривам снимките, за съжаление.

п.п. Коте, ако решиш да се отървеш от някой от зимните 08816 sweet memories  или 03899 Walking To Town, бих ги приютила с удоволствие Yum

# 175
  • Бургас
Запаси за завиждане ! Но, не си правете илюзии за пенсионирането- пак няма да имате време. Ние с многото хобита сме за една блокада /поне петгодишна/, в един хотел  и само да слизаме за закуска, обед и вечеря, и някой да ни точи ножичките, с които режем конците.

# 176
и залеза и изгрева ми харесват.
и аз искам да ги видя готови Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile

аз съм с еднопосочни товаропотоци - при мен само влизат. Simple Smile

# 177
  • София
Благодаря Simple Smile
Ще опитам довечера да снимам и другите запаси, че са ми малко пръснати... Simple Smile
Зори, засега не искам да се разделя със Sweet memories, но мога да ти поръчам нов, ако искаш Simple Smile
NoMe, не съм решила за лисичето, че много прилича на едното ми куче, което понякога застава така Simple Smile

# 178
  • Бургас
Зори хубави чорапчета!

# 179
  • sof
МСК, великолепна колекция, лукавата лисица на Риолис за първи път я виждам и ми усмихна деня. Чакам и другите да снимаш. Преди 3-4 години правих инвентаризация на шевната наличност, у нас има и наследствини бродерии и платове. Беше панаир из целия хол, мм се снима за приятелите си - гледа мача на крак между купчинките. Тогава си уших при шивачка няколко приятни тоалета, и се нахъсих да бродирам, ми то понякога и аз купувам нещичко и така съм все затрупана, заемат място, купих им пластмасови мегакутии за съхранение и подозирам, че и мен ще ме наследяват. В интерес на истината се разделих с няколко в една фб група и се надявам да не са залежали при новите си собственици. Сезонът е подходящ да се емна и пак да ги прегледам.

От едно време търся Soul of the Rose на Dimensions, някой тук някога го ши и аз не се сетих да купя мостри, за комплекта нямам илюзии да намеря. За това намирам чудесна идеята за запазване на конците им по име/мостри/модел/или какъвто и да е организиран начин, ако мога с нещо да съдействам по такъв проект съм насреща.

Общи условия

Активация на акаунт