Бродирана красота 137

• 35 042
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Ехаа, страхотно намаление. Обаче дори и така ми идва твърде солено. Някой слънчев ден може би (:

# 361
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
похвалих ли ви се?
Simple Smile финети писа за една фейсбук страничка и аз се метнах като... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
днес ми изпращат поръчката Simple Smile и утре започвам.
първо с хваленето, после и с другото Simple Smile

# 362
И сега в напрежение ли ще ни държиш? Кажи какво поръча.

И да се похваля до къде стигнах

# 363
Simple Smile аз съм всеизвестна лакомия Simple Smile
поръчах си един с мъниста, един с конци и още нещо за душата Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

# 364
пак аз, но не мога да не споделя с вас това Simple Smile Simple SmileSimple Smile
и шрифта много ми допада Simple Smile

Скрит текст:

# 365
Споделям първия етап от първия си гоблен. Нали уж така ще ми спори повече. И имам питане. Не може ли да се шие с три нишки, за да е по-плътна бродерията. Най-вероятно конците няма да ми сгигат.

# 366
най-вероятно наистина няма да ти стигнат за три нишки Sad
но може панамата да се свие при изпирането накрая и ушитото да изглежда по-плътно. Simple Smile
на мен ми изглежда добре, не се виджа да прозира панамата.
Simple Smile

# 367
  • София
Може да накиснеш гоблена в хладка вода с омекотител, уж разбухвало конците. Но това е чак за след ушиването.
Добри, много са готини тея последните Simple Smile

# 368
Simple Smile бабешки, но за палави баби Simple Smile Simple Smile
ей такава ще съм - баба бандит Simple Smile

# 369
  • Ямбол
Подариха ми букет от Божури Simple Smile
Вдъхновена съм ! Някой да ми предложи ако е срещал гоблен с божури! Моля Simple Smile

Още една страница от Princess Asleep готова. Покрай празниците се забави темпото Sad

Скрит текст:

# 370
Вдъхновена съм ! Някой да ми предложи ако е срещал гоблен с божури! Моля Simple Smile

Още една страница от Princess Asleep готова. Покрай празниците се забави темпото Sad

Скрит текст:

https://www.google.com/search?q=Dimensions+cross+stitch+peonies& … =1536&bih=728

# 371

Скрит текст:

Това е някаква невероятна красота, сама ли го окомплектова? Дали го има някъде готов? Много ми харесва!
Аз до никъде не съм стигнала и се отчайвам, че няма да успея. За седмица и нещо съм направила 1/9. Ако успея да го завърша до края на Август, ще си измоля за дървен медал от някъде Simple Smile

# 372
Споделям първия етап от първия си гоблен. Нали уж така ще ми спори повече. И имам питане. Не може ли да се шие с три нишки, за да е по-плътна бродерията. Най-вероятно конците няма да ми сгигат.
Скрит текст:

Дет, аз също бях започнала Лунната фея, много го харесвам този гоблен. Уших доста по-малко от теб и спрях, именно заради това ужасно, ужасно, ужасно прозиране на панамата. Ето моята снимка, вижда се колко силно прозира

Много е грозно. Не съм сигурна, че след изпиране ще се свие чак толкова, че да не се вижда прозирането. Съмнявам се.
Това което реших - спирам с българската панама. Ще си ушия феята, но на 14 или 16 каунт с кръстат бод.
Не искам да влагам време, енергия и надежди на комплектовка, която ме разочарова още от самото начало. Още повече, че това са конци Ариадна - дори и да не стигнат, а те няма да стигнат за 14 каунт кръстче, отивам в най-близкия магазин и докупувам.
Съветвам те, ако не ти харесва как прозира да оставиш тази панама и да започнеш на друга с кръстат бод. Гоблена е много красив и заслужава да бъде ушит качествено.

# 373
ако са дадени номерата (силно се съмнявам, че е така Wink ) нищо не пречи да си купи и да го направи в три ката.

гледали ли сте филма "Челюсти"? започва с "Тъкмо решиш, че няма опасност и..."
и аз така реших, че снощи ще е моето време за започване на новите красотички и... греда.
единият изморен, другият нервен и двамата гладни...
Simple Smile започването се отложи за днес.
Simple Smile стискайте палци Simple Smile
като гледам малката балеринка докато я почна ще е свършила, но все пак... Wink

# 374
Dobri време е да покажеш и ти етап Yum Ще чакаме!

Aetera цяла страница от Хаед! Браво, браво! И моят Хаед ми залипсва от известно време, миналия месец му отделих само една седмица. Даже се учудвам на себе си. Но в момента много искам да довърша Водната мелница на Риолис и тогава останалите.
Между впрочем, помните ли, че търсих един Дименшъс?
Скрит текст:
Вчера си го получих и съм много радостна. Прибран е на сигурно място Yum и чака да го започна.

Общи условия

Активация на акаунт