Бродирана красота 137

• 35 051
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
е защо не го почна?
виж как те гледа Котьо!

# 376
  • Ямбол
Подариха ми букет от Божури Simple Smile
Вдъхновена съм ! Някой да ми предложи ако е срещал гоблен с божури! Моля Simple Smile

Още една страница от Princess Asleep готова. Покрай празниците се забави темпото Sad

Скрит текст:

Това е някаква невероятна красота, сама ли го окомплектова? Дали го има някъде готов? Много ми харесва!
Аз до никъде не съм стигнала и се отчайвам, че няма да успея. За седмица и нещо съм направила 1/9. Ако успея да го завърша до края на Август, ще си измоля за дървен медал от някъде Simple Smile

Сам сама го комплектовах, с DMC конци и 28count панама.
Има го готов ето
Скрит текст:

# 377
Имах предвид готов - комплектован. Много е хубав, да ти спори!
Аз май няма да се справя с него обаче.. колко цвята е? Имам чувството, че бълва от единични бодове, ако се захвана ще се специализирам в правенето на китеници от опаковата страна.

# 378
е защо не го почна?
виж как те гледа Котьо!
Давай ми ти идеи, давай ми хахахаха А нали щях и Пролетната фея от Дименшъс да почвам?
То освен този Котьо ме чакат и други, дето крещят Почвай мееее!

Няма дълго да устискам на Котьо, да знаеш че скоро ще се похваля как съм го започнала Animal Smile CatAnimal Smile Cat

# 379
ей това чаках да чуя.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile няма само аз да почвам всичко я!  Simple Smile

# 380
Сетих се нещо за този Котьо, да ви кажа и вие да се посмеете с мен. Гледах в you tube клипче на една рускиня, която започна да го шие. Тя обясняваше, че не и харесва контура, който е на очите на Котьо и  ще преправи контура. Обяснението защо не и хареса ме хвърли в бурен смях - с този контур Котьо приличал на пияна жена YumYumYum и тя ще го преправи, за да не гледа така пиянски горкото коте.

# 381
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Ехоо! Здравейте, момичета..
Аз отдавна нито съм писала, нито шила Cry нещо нямам никакво време... Ама ще се намери скоро, надявам се...

За "колежката", която шие на Милена Лунната фея,
И аз върху нея се трудя и досега съм ушила 3 гоблена - все техни. Честно казано, и мен малко ме тревожеше това прозиране на панамата, особено на тъмните цветове, но не мисля да сменям. Хем и нищо друго освен гобленов бод в 1:4 и 1:1 не съм шила. И на предишното ми гобленче пак имаше доста тъмни цветове, но накрая не беше зле. Нямам никакви снимки, уви... Но не е толкова фатално положението, поне според мен Simple Smile.. и такааа

Много ви се радвам и на етапите и на нетърпението да започвате вдичко ново. Аз се пазя от тоя пробрем като купувам само по 1 и докато не го приключа, не пипва и не гледам друго, че да не ме изкушава Simple Smile

# 382
Сетих се нещо за този Котьо, да ви кажа и вие да се посмеете с мен. Гледах в you tube клипче на една рускиня, която започна да го шие. Тя обясняваше, че не и харесва контура, който е на очите на Котьо и  ще преправи контура. Обяснението защо не и хареса ме хвърли в бурен смях - с този контур Котьо приличал на пияна жена YumYumYum и тя ще го преправи, за да не гледа така пиянски горкото коте.

TrollfaceTrollface довери и се. рускините разбират и от шиене и от пияни жени Sweat Smile

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 13:14 от st. Dobri

# 383
Благодаря! За сега ще си шия така 1:1, не ми се вижда чак толкова лошо, а все пак досега толкова много труд съм хвърлила. Поне за мен е много де. Relaxed

# 384
  • София
Подариха ми букет от Божури Simple Smile
Вдъхновена съм ! Някой да ми предложи ако е срещал гоблен с божури! Моля Simple Smile

Мога да ти предложа схеми на няколко модела, ако желаеш.

# 385
  • Ямбол
Имах предвид готов - комплектован. Много е хубав, да ти спори!
Аз май няма да се справя с него обаче.. колко цвята е? Имам чувството, че бълва от единични бодове, ако се захвана ще се специализирам в правенето на китеници от опаковата страна.

86 цвята има го и с 236 макс  и е с доста единични бодове.

Аз си харесах божури!
Скрит текст:

Ако някой има схемата да пише! Мерси Flowers Hibiscus

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 14:43 от Aetera

# 386
Аз си харесах божури!
Скрит текст:

Ако някой има схемата да пише! Мерси Flowers Hibiscus
Заповядай

http://krestikom.net/forum/showthread.php?t=9503&highlight=coral+peonies

# 387
# 388
Момичета, каква е хавата с Classic Design. До колкото прочетох е немска фирмата и гледам, че са направили разработки на почти всички Дименшънски гоблени, изглеждат даже 1:1 картинките на опаковките, ползват същите видове бодове, контур, но с конци ДМС. Освен на Дименшънс,  тук-таме виждам и на DOME и на Вервако, сигурно има и на други фирми. И се предлагат на половин цена, в сравнение с оригиналите.
Това някакви реплики ли са или какво? Някой шил ли е техни гоблени, да сравни със оригинален Дименшънс?

Ето за тези говоря :
https://rukodelki.com.ua/637-classic-design-germaniya

# 389
TrollfaceTrollfaceTrollface

Скрит текст:
превод в ефир: Ако не ти се е получило при първия опит, направи го така, както ти е казала жената!

Trollface гледам си стените с картини и гоблени и си мисля къде да го наместя. Trollface

зори, извинявай, не видях поста ти. нямам опит с точно тази фирма, но виждам, че сайта е украински; класик дизайн (немски или не) не излиза никъде на друго място; Sad всичко, което показват са  модели на големи фирми, но със сменени конци...
Sad дали китайците са откраднали моделите или украинците - все тая.
може да се  окажат много добри на половин цена, а може и да са за изхвърляне на същата цена.
доставка от Украйна... Head Band може изобщо да не стигне, а ако все пак дойде и като сложиш и митата и транспортните не е ясно дали си заслужава изобщо. 

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 11:36 от st. Dobri

Общи условия

Активация на акаунт