Бродирана красота 137

• 35 104
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Скрит текст:
Здравейте.Мина много време откакто  показах нещо тук.Известно време не шиех и само имах възможност да гледам вашите работи,а те са повече от страхотни.Сега започнах да пошивам по малко и успях да завърша един от моите проекти.
Ох тия "сезонни" къщички на Доме съм ги започнала. Страшно много ги харесвам Simple Smile Има сега да се чудя тях да продължа или Маковете на Риолис да захвана...

# 151
  • Бургас
Мдаа.... ще раздвижа малко темичката, като покажа с какво съм се занимавала миналата есен:

Тук имам да добавя само контур и френски възели във рамката...

Тази чашка и тя беше някакъв моментен импулс и мерак. Набързо ушита...
Зори за home for the holiday, когато имаш повече време и мерак за ключ.Аз не бързам за сега Simple Smile
 Обаче каква панама да си купя за него? Схемите ми са малко нечетливи, но стават.

# 152
Аз всички Дименшъни ги шия на 14-ка. Съобразявам само цвета на панамата. Дори и на оригиналите, които съм шила съм сменяла панамата с 14 каунт. По-удобно ми е за зрението Stuck Out Tongue Winking Eye, стават по-големи и визуално ми харесват повече.
Специално този се шие на 16 count dove grey Aida.

п.п. Много са ти хубави есенните занимания, особено чашката е много интересна със смесената техника!

# 153
  • Бургас
Благодаря Зори!:innocent:
За панамата се колебая между 16-14 каунт. Аз май всичко карам на 16ска, но пък този път може да опитам нещо ралично.

# 154
  • София
Като го ушия (ако не го ушиете преди мен), мога да помагам с мостри от конците... Simple Smile
Само да си ушия първо Рассвет-а... и евентуално Закат.. Simple Smile

# 155
  • Бургас
Имаш оригинална комплектовка ?

# 156
Аз, понеже имам над 10-12 оригинални гоблена на Дим. си бях направила на времето органайзер от наличните цветове конци, освен това имам каталози с мостри на конците на ДМС и Анхор, за да мога да си обръщам и сравнявам и по този начин да си правя комплектовки на гоблените, които искам да ушия, а не се намират лесно. Или се намират на гадни цени Stuck Out Tongue Winking Eye.
Така че, когато го ушиеш и ако ти останат конци, и имаш желание, можеш да ми резнеш по няколко сантиметра от цвят, за да си допълня каталога с цветове, които ми липсват. А аз после ще се реванширам с някой подбор Flowers Four Leaf Clover.

# 157
Аз, понеже имам над 10-12 оригинални гоблена на Дим. си бях направила на времето органайзер от наличните цветове конци, освен това имам каталози с мостри на конците на ДМС и Анхор, за да мога да си обръщам и сравнявам и по този начин да си правя комплектовки на гоблените, които искам да ушия, а не се намират лесно. Или се намират на гадни цени Stuck Out Tongue Winking Eye.
Така че, когато го ушиеш и ако ти останат конци, и имаш желание, можеш да ми резнеш по няколко сантиметра от цвят, за да си допълня каталога с цветове, които ми липсват. А аз после ще се реванширам с някой подбор Flowers Four Leaf Clover.

Аз имам много остатъци, но как да знам кои нямаш?   Някакъв списък ако имаш ...

# 158
pticasprujina, имам ето това  и още доста, които  чакат да бъдат навити.
Скрит текст:

Ще трябва да си съставя списък и ще ти пиша, благодаря ти.

# 159
  • Карлово
Яйце за предстоящият празник
Скрит текст:
и още нещо завършено преди месеци но е пролетно, цветно
Скрит текст:

# 160
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това серийката на клейтън ли беше?
Simple Smile Simple Smile като няма пролет навън, в темата поне има Simple Smile

# 161
  • София
Да. Ще извадя един ден да снимам Дим-овете, които имам... Simple Smile
Ох, пролетно, цветно, красиво!

# 162
  • Бургас
Да. Ще извадя един ден да снимам Дим-овете, които имам... Simple Smile
Ох, пролетно, цветно, красиво!
Ще чакам да видя обещаното Simple Smile

# 163
  • София
Ох, извадих и наснимах запасите. Или част от тях Simple Smile
Слагам в скрит текст, не всички са Дим
Скрит текст:

# 164
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Dizzy FaceDizzy FaceDizzy Face

чантичката с водните кончета...
и бисквитената къщичка...
и одеялцето...
искам да ги видя готови. Simple Smile
Simple Smile а къщичката 3Д ли е или пластмасова панама?

Общи условия

Активация на акаунт