Бродирана красота 137

• 35 118
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
st. Dobri, именно, понеже ги търсих в нета ми излизат само в руски сайтове, затова дадох линк към такъв сайт. А виждам техни комплектовки да се предлагат тук-там из Фейсбук групите, но още не съм видяла готов ушит гоблен на тази "фирма" да я наречем. И ми се ще, ако някой има такава комплектовка да сподели ключа, да видим дали има разлика в конците с оригинала или са ги обърнали с калкулатор и ги продават като реплики.
Аз нали споменах, че имам един доста голям прозорец в гобленарството и даже сайтове нямах време да разглеждам, сега попивам всичко ново и пропуснато. И ми направиха впечатление.

# 391
Класик дизайн е украинска фирма. Гледала съм в you tube обзор на техни комплекти и сравняването им с Дименшъс. Рускините са доволни, поради което им се доверявам (на фирмата).
Поръчала съм от Класик дизайн ето този "Ангел хранител". Когато го получа ще снимам, за да видите какво точно съдържа
Скрит текст:

# 392
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile нe мога да отговоря на въпросите ти. само разсъждавах.
според мен ги комплектоват или китайците или самите украинци, като първото е (май) по-добрият вариант.
дано някой е шил и да покаже.

# 393
А, ето NoMe ❄️ се появи. Ще ти бъда благодарна за коментар, като го получиш.
Иначе се зачетох и аз при рускините, казват, че схемите са едва ли не копирани буквално, с ДМС конци и много близки до оригиналните цветове, хубава панама.  В най-общият случай са доволни. ще потърся и аз в Ютуб ревюта и сравнения, благодаря за идеята.

# 394
Класик дизайн е украинска фирма. Гледала съм в you tube обзор на техни комплекти и сравняването им с Дименшъс. Рускините са доволни, поради което им се доверявам (на фирмата).
Поръчала съм от Класик дизайн ето този "Ангел хранител". Когато го получа ще снимам, за да видите какво точно съдържа
Скрит текст:

Simple Smile Simple Smile търсих го на Мирабилиа, а той бил на Дим Simple Smile Simple Smile Simple Smile
цената е "добра", но предполагам, че е защото моделът е стар (някъде мернах 1996г.) и няма нови комплектовки.
в оригинала има златисто ламе, ще ми е интересно да видя дали е 1:1 или има някаква промяна. Simple Smile
Скрит текст:

# 395
Скрит текст:

Simple Smile Simple Smile търсих го на Мирабилиа, а той бил на Дим Simple Smile Simple Smile Simple Smile
цената е "добра", но предполагам, че е защото моделът е стар (някъде мернах 1996г.) и няма нови комплектовки.
в оригинала има златисто ламе, ще ми е интересно да видя дали е 1:1 или има някаква промяна. Simple Smile
Скрит текст:

1:1 са.

# 396
Каква е цената там, където си гледала?

Доколкото помня от обзора ламето го няма в Класик дизайн.

# 397
30-40 долара, но с доставката от САЩ стават повече ...

# 398
На Класик дизайн ми излезе 43 лева.

# 399
  • Бургас
Хм, интересна дискусия и мен заинтригувахте!
NoMe  много хубав ангел! Simple Smile

# 400
  • БЪЛГАРИЯ
Каква е цената там, където си гледала?

Доколкото помня от обзора ламето го няма в Класик дизайн.

Намерих го, ако е важно:
Скрит текст:

# 401
благодаря, финети Simple Smile

някой питаше за цената на оригиналните

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313 … 0cross%2520stitch

и това се търсеше Simple Smile Simple Smile Simple Smile Dimensions Counted Cross Stich Gold Collection Soul Of The Rose 35210
https://www.ebay.com/itm/Dimensions-Counted-Cross-Stich-Gold-Col … 675.c100010.m2109

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 22:22 от st. Dobri

# 402
Та , здравейте и от мен !
Някой има ли отшив на някой от седемте смъртни гряха на ХАЕД  ? Много ги гледам и им се чудя ! 🤔🤔🤔

И да не е спам,  начинаеща съм , мога само кръст бод, полу бод и контур. До тук съм направила 3 - 4 минита. В момента правя 3 гоблена едновременно , имам и цял кашон запаси,  Хахахха  Grinning чакам стан, а от 5 месеца не ми го пращат... и за изпити уча също ! ..

Това е първото ми гобленче , миналата година Декември месец го започнах и завърших. 🍀🤗

Скрит текст:

# 403
И аз да похваля. Предстои избор на рамка.

# 404
  • Бургас
Много хубава кошница със слънчогледи!
Момичета, какво правите? Събото-неделни етапчета нямали да покажем?  Heart Decoration

Общи условия

Активация на акаунт