Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Леврон и защо някои хора имат резерви към него?
Какви са впечатленията от гоблените на Леврон и какви са алтернативите?
Какви са впечатленията на хората от поръчката на гоблени и кои доставчици биха препоръчали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Леврон и защо някои хора имат резерви към него?
-
Какви са впечатленията от гоблените на Леврон и какви са алтернативите?
-
Какви са впечатленията на хората от поръчката на гоблени и кои доставчици биха препоръчали?
-
Какви са различните техники за шиене на гоблени и как да изберем подходящата техника?
-
Какви са видовете разграфен пан, къде мога да ги намеря?

,и съм на самия финал даже. Ама нали казах, че ще го показвам готов, затова си трая. Ето това ъгълче ми е останало и после мнооооого контур.
Шила съм ги преди няколко години върху неразграфена българска бяла панама, 22 каунт. Имах доста от нея и понеже вече не шия гобленов бод реших, че е най-добре да я използвам за възглавнички. Шила съм през 1 нишка с четворен конец. Контура е с двоен. Схемите ще ги изпратя на лични. Споменът ми е че се шият бързо и леко
и ме надмина... остави само прах в лицето ми.. .