Отговори
# 150
  • някъде ... тук ...
Добрутру Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Mama Svetla  bouquet

Ели, домочадието реши снощи, че ще гледа мачове и не можах да накарам никой да си легне. Гого цока уж за заспиване Н-пъти - цокне и хукне на някъде. Накрая вече не можеше да гледа, ама се въртя като пумпал и накрая с триста зора заспа. Ради държеше да гледа мача до края Mr. Green Тия германци и мен ме издразниха вчера, ама стигне ли се до дузпи - нищо не се знае знае ли се Rolling Eyes

Хайде чао, ако липсвам после - знаете причината Wink

# 151
Благодаря ви много за съветите! Столче ще купя ново, матраци брат ми каза че продавали на няколко места по Пиротска, дрехи и обувки реших да не нося, родата каза да донеса детето голо и босо и да им го оставя да го гледат до навършване на пълнолетие;) Crazy
Аз си идвам с два чифта дънки и ако решите да организирате бирена среща по женски, ще си донеса едни фръц-фръц обувки с тънко токче и извъртяна тигрова пола;))Може и малко палмови листа, за да ме познаете, че съм Джунгла;)
Бубанка, не търся картинки по нета, но аватара си го представям като баба Яги бъркаща в голям казан с бълбукащи магии. Казана го олицитворявам като ежедневието с многото клюки вътре. Бабата Яга естествено е с брадавица на носа, забрадка на главата, беззъба усмивка и ...големи ц*ци, с две думи - готина, но опасна...или опасно готина;) кой както иска да го приема.

Стън, Гинко е за похвалване, сладък, добричък, но като му видях апетитните бузи и не знам как издържате без да го целувате постоянно!

Джена, Дара просто обича спокойствие и тишина като спи - аз съм така, не искам да чувам абсолютно нищо. Нати така реагира като я събера с много малки деца изведнъж. За да не й давам възможност да се лепва до мен, отивам заедно с нея до едно-две деца - запознавам ги и ги оставям да си играят.

Ели, тя беше много нападателна до преди известно време, но всички деца с които играе са принципно кротки и послушни, така че няма от къде да го е видяла. Сега е на тема галене.Забелязах че започна да си дава играчките а преди не ги даваше въобще...е дава ги само за малко - да ги пипнат да ги видят и после ходи да си ги прибира;), но желанието да споделя е важно.
Също съм привърженик на малко багаж, но много списания за четене;)

Честито на мама Светла! Бъди здрава и обичана!

# 152
Къде се изпокрихте бе ,женкиии  Hug,цял ден скука в тоз форум. Crossing Arms
Ние днес пак си празнувахве рождения ден, плюс и прощъпулник,ето почерпка от нас:

А туй си взе на прощъпулника:

# 153
          Добро утро от дъждовен Бургас.
          Благодаря за почерпката за хубавото момченце.Да е здрав и да крачи уверено напред, а мама все така хубава да е до съкровището си.
          Днес вместо на моренцето ще се търкаляме из къщи.Въпреки лошото време ви пожелавам приятен ден.

# 154
  • София
Пак забравих всичко дето исках да пиша. А и Ивайла ми строши диоптричните очила, които и без друго на нищо не приличаха, та сега трябва да седя няколко дни без лещи, за да ми изчислят пак диоптъра и да си направя най-накрая нови. И да ви се оплача - мъжо купи оня ден електронен термометър и аз установих, че не го чувам като писука. Много се надявам да е от хремата ми и от ужасно запушените ми уши. Досега не ми се беше случвало таквоз нещо, на някой да се е?. Обикновено се шегуваме, че не чувам, но аз по-скоро не слушам.
Както и да е.

Али, Виола е Чиполиното, позна. 105 лева струваше, но аз съм много доволна, супер маневрена е. Не може да пада до легнала, но Ивайла спи и полулегнала. И аз мога да я гушна нея с една ръка, количката с другата и да кача пет етажа.

Петя, не се шашкай. Ако отскочите до морето септемри ви гарантирам прекрасно време - в последните пет години не сме си тръгвали по-рано от 15-20-ти септември и винаги е чудно. За София не мога да кажа, относително е. Понякога август е много гаден, септември е чуден и така.

Изабела, какво е това, касетка ли? Музикални заложби се очертават, а? А ти днеска да не си на сватба на един Митко - хехе, нали света е малък, да проверя!?

Сори, имам още да чета.
Нали няма да ми се сърдите, ако ви покажа нещо?
Ето на тоя сайт, третото нещо отгоре надоле, дето излиза, творението на мой мъж и брат му: http://www.kvartiri.ltd.bg/index1.htm

# 155
  • София
Хотче, чак сега загрях за каква италия да стискам палци - викам си: сигурно в Италия имат шант да отидат, почвам да стискам палци. Като чета със закъснение, така е. Горките англичани, хич не им върви на тия дузпи, много ни беше яд снощи с мъжо.
А твоя аватар като го гледам с периферно зрение, все си мисля, че това е Джони Деп в Карибски пирати.

Мимес, според мен, ако я оставиш повече да самостоятелства, ще се научи сама да се пази. Поне моето диване е така. Хвърлям и по едно око, но по-отдалеч и тя се е научила, че от по-високо се слиза с крачетата назад, че като има препятствие трябва да се наведе и т.н.  Пада по дупе, прави и тя по няколко крачки, но повече я е страх и веднага тупва по колене да лази.

Хриси, стискам палци бързо да се оправя Габи, то нещо периода е много кашлящо-хрипливо-бронхолито-пневмоничен. Поне така чувам от народа около мен.

Я да питам нещо - понеже Дивата спи от почти 2 часа, а в 11 и 30 трябваше да и дам антибиотика, колко най-много да го забавя? 1 час? И после 12 часа след новото време нали?

# 156
Сънчо,на Мирослав и Свилена съм на свадба.Ама ако ме видиш-сфиркай-ние ще сме ергени   Hug

# 157
  • София
То аз не съм на сватба, баща ми е, жени се едно от децата в приятелската му компания. Аз най-много да мина през Света Неделя следобяд да ги поздравя.
Весела сватба ви пожелавам, да потанцуваш и похоровуваш, тъй де - да порипаш хорца!

# 158
Сънчо, къща за гости " Сонйо Лято" или май има правописана грешка? Цените са ви супер!!! Ние такива цени плащахме на Дюни преди 4 г. също в къща-хотел. Стаите са много уютни, поне от това което се вижда на снимките! Успех и да ви върви бизнеса!
Днес момичета мъжа ми направи закуска, донесе ми я в леглото, като преди това ме остави да си поспя до 10.30;) а за награда си изпросих да изляза по магазините за 3-4 часа;) В къщи беше паднала бомба, Натали беше извадила всичко каквото има по шкафовете и над всеки тиган по земята си беше сложила по една книга с картинки. От два дни не се спира да "чете". Като се прибрах те двамата бяха изчистили идеално!
Госпожицата не беше ревала нито за миг. Защо пред баща си не си придава фасоните , а само пред мен?

Изабела, тази торта ми е една от любимите! Чести прощъпулник! Бобсъна към музика се е ориентирал;)
И ние трябва да правим след 1-2 седмици , че много закъсняхме.

ХАХА - Сънчо и аз за Джонката го взех аватара, нали все в просъница пиша;)

# 159
  • София
А, мерси, Петинка, точно тъй - само дето е Синьо лято, но някой е дремвал, докато ни е добавял. Писах им, но може би съботно-неделно няма никой.
Цените според мен са ниски - в същност май цена от 20 лева няма, все са си по 15 на легло, но за всеки случай, знам ли какво ще измислим. Те на такива цени август месец в Созопол дават в стари къщи с обща баня. Но нали ни е първа година, трябва да привличаме туристи.

Колкото до госпойците - те бащите все им угаждат на фасоните, затова не плачат като са с тях. А и кой им чисти ушите, носовете, реже нокти и т.н. Всичките мъчения мама ги прилага поне в нашия отбор. Давай на Натали един котлон и ще ти прави книжни омлетчета.

# 160
  • Sofia
Здравейте!
Ето ни и нас след 3 дни яли, пили и се веселили!   newsm53
Ето я и самата рожденичка! http://us.a2.yahoofs.com/users/43d50251zd55219b4/21d8re2/__sr_/8 … ?phYs6pEB7QeJuyJp
Много беше послушна и естествено получи много подаръци! Вече нямам място да й ги прибера!
Незнам за вас, ама ми се плаче колко бързо мина тази 1 година. Миналата година по това време киснех в стаята, имах едно малки чивече, което много много не знаех какво да правя и изгарях от нетърпение да се приберем вкъщи при тати! А сега си имаме едно голямо бебе, почти дететнце!
Ето и албумче с няколко снимчици, който иска да гледа изядената от комари рожденичка!  smile3511
http://pg.photos.yahoo.com/ph/presi_n/album?.dir=21d8re2

# 161
  • София
Самата рожденичка нещо не се виждаааа!

# 162
  • Sofia
Защо пък тъй! Аз я виждам!

# 163
Аз я виждам, супер е момата!! А и майка й!!!! Wink
Явно си е кпонджийче детето! Само така!

Обаче, аз, която още откакто шиехте пердета, съм заразпитвала за тая къща, не мога да отворя линка, сайта хич никакъв го няма.......
Нервя се.........ама има и много други по-сериозни причини, та ....не ми забелязвайте Peace

# 164
          Косара е страхотна.Гинко я гледаше с възхищение.Тортите много хубави,мама и тате греят от щастие - чудна картина.
          Хайде, чакаме с нетърпение последната рожденичка.Много ги харесваме тия моми, не знам какво ще става като станем големи.

Общи условия

Активация на акаунт