Отговори
# 165
  • София
Ами първият линк не ми се отваря, втория обаче се отвори и уж го изтрих това съобщение, обаче явно нищо не съм изтрила. Много е сладка Косара.

Съкровищнице, и на един приятел не му се отваряше - какво ли не опита и не искаше да се отвори. Според него било заради доставчика. Та по тоя повод му пратих краткото описание плюс снимките от сайта на имейла, ако искаш може и на теб. Сайтът в същност е справочник с  квартири и хотели по морето.

# 166
Здравейте Simple Smile
Пак сме си в София Simple Smile
ЕлиТ, аз багажа за село (защото все пак ходиме всяка седмица  Laughing ) го стягам за 5 мин., но като си спомня миналата година за морето какво беше  Crazy ! Легени, тенджери, кошари, колички .... имах 3-4 списъка  Laughing
Преси, снимките са супер Simple Smile Косара е много сладка малка дама Simple Smile

Снимки от рождения ден. Само 3  Embarassed. Бях забравила да ги пусна

Чао за сега

# 167
  • София
Ей-й-й много пуст е тоз форум!Обаче успях да разгледам снимчиците на рождениците, страхотни са!
Сънчо линка не ми се отваря и не можах да разгледам творението на мъжа ти и брат му! Месри за инфото за количката,при нас я има за 99 лева,ама още се чудя,не ми се дават пари пак за количка,много си харесвам нашата /Пик Ъп/,но на таткото нещо му е прищракало за такава,дори иска на Чико ама това е друга тема ще го измислим.
Честит Прощъпулник на Бобсъна!С тази касета какъв ли ще става,дали музикант newsm78?

# 168
Мноооооого съм бавна, момичета. Само аз не съм показала нашата торта  Cry.
Ето я: http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14149&AlbumId=58377
Пак са ситни, ама такива стават от камерата...

Ето и още малко снимки: http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=14149&AlbumId=58381

Последна редакция: нд, 02 юли 2006, 23:52 от Vania Ganeva

# 169

наградата за
избор на аватар печели

ПЕТЯ!
  beer

# 170
Изабелке, страшно деколте, душа!  bombs
Да ти е жив и здрав ходещият ми френд!

# 171
ЪЪЪЪЪ,кака ви Изабелка тамън се прибра от свадба.Утре подробности,че я болят краката.
ММММ,деколтето е почти кърмаческа гордост,ама с АМ  Mr. Green ,макар че френда тия дни нещо дири там  Mr. Green
Аз съм възмутена за задкулисното определяне на печелившите бирата  hahaha smile3512, искам преразглеждане на по   beer2 beer2 beer2
Шъ бегам,че веч...

# 172
ММММ,деколтето е почти кърмаческа гордост,ама с АМ  Mr. Green ,макар че френда тия дни нещо дири там  Mr. Green

лелееее, и шише ли има вътре  Misc Baby Bottle
 Mr. Green

Цитат
Аз съм възмутена за задкулисното определяне на печелившите бирата  hahaha smile3512, искам преразглеждане на по   beer2 beer2 beer2

нищо задкулисно, Петя си е дала идеята и аз я реализирах  Naughty
иначе може заедно  Drunk

# 173
Гале, стискам палци днес да си по-спокойна!   bouquet

# 174
Здравейте,казвам се Емилия и съм на 25г и съм от Добрич.Дъщеричката ми се казва Габриела.
Искам и аз да се включа към вас. Laughing

# 175
  • София
Добро утро   food010

Емилия, добре дошла  Hug Кога е родена Габи, за да ви сложа в списъка (мързи ме да смятам)?

Много са хубави снимките от рождените дни на Косара, Стилян, Ники и Бобсън. Косара е много сладка, с много хубава рокличка. Преси, изглеждаш супер, браво  Peace

# 176
Габи е родена на 06.06.2005г. Grinning

# 177
  • София
Добро утро и хубава седмица,макар и дъждовна от мен!
Добре дошла на Емилия! Hug

# 178
Емилия,

# 179
Привет и от мен - от мокрия, дъждовен и локвен Пловдив!

Хотче и Бубе, благодаря за подкрепата, наистина оценявам факта, че мислите з анас в този толкова труден (май за мен повече Confused )  етап bouquet

Емилия, добре дошла при нас Hug

Та така, ето и какво се случи!

В 8.30 изкъпани, с изгладени дрешки  пригладени косички двете с Кали зачакахме пред вратата на директорката. Благополучно в 8.45 вече бяхме вътре, и след обясненията и назиданията  Wink съвсем добронамерено са държа г-жата, направо съм очарована наистина (разбрах защо с такова страхопочитание я гледа и се обръща към нея персонала) и опознавателен разговор от отипа - вие къде работите, а съпругът ви къде работи, а какво сте завършили, а, а пък с мойта дъщеричка сте един набор, къде сте учили, ами тя сега е София Mr. Green Laughing, браво, че говорите на детето като на възрастен, я, ама тя добре се адаптира (след като Калина показа колко е любознателна и разрови всичко в кабинета, въпреки опитите ми да я спра, без да надигам глас и да се карам Flutter), ни изпратиха в 3 група, където били най-добрите госпожи Praynig Peace Flutter  bouquet
Та, с въпросните госпожи се разбрахме да си я взема след час, учудиха се , че ходи!!!! newsm78
и аз със свито сърце се изнизах надолу по стълбите! Калина съвсем не се дърпаше към мен, хвана си госпожата за ръчичка и си влезна в стаята, сякаш това е най-естественото нещо на земята Peace Колкото и да се опитвах да доловя истеричен плач и неистов рев - нищо не чух и да ме бяхте видели отнякъде с какво охлювска крачка се заприбирах към вкъщи Mr. Green
Единственото, за което си мислех е, ама то, аз докато се прибера, и ей на - отивам да си я взема! Тя ще си поиграе малко и ще си я взема! ето - още 15 минутки! и т.н......................
На път за яслата направо тичах, ама това е друг въпрос Mr. Green така съм крачела, че чак на д...то отзад имам кални пръски Mr. Green Предадоха ми я с усмивка, Калина беше удивително спокойна, даже на вратата се почуди да дойде ли при мен или да си влезе навътре пак Crazy
Имаше една малка сълзичка на едното оченце! Confused На въпроса ми дали и плакала, ми казаха, аа, не, само че много пищи и крещи  #Crazy Shocked Накачулили я били децата да й се радват, понеже била бебе, и тя се разпищяла като я съборили на земята Shocked #Crazy Което все пак е добре - някаква защитна реакция ще да е май newsm78 Thinking
И така, взехме си кухнята, прибрахме си и от вратата - в леглото!!!
Моята малка ученичка е събрала нови емоции и се е уморила милата! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами, това е, момичета!  Confused
Боли ме - миглите чак, връхчетата на пръстите, ама това е положението!
Моля се само да е здрава и да запази енергията и любознателността си, да си остане такава любвеобилна и усмихната! Peace Praynig

Общи условия

Активация на акаунт