Отговори
# 45
  • София
по-добре да ми е горещо на бира с другарчета, отколкото сама у дома /тук още е огнен ад и нищо не помага  Sick/
Ми така си е  Rolling Eyes аз сигурно щях да се тръшкам, ако бях в твоята ситуация, ама аз съм си такава  Mr. Green

# 46
  • София
Айде да се включи поредната клюкарка!Беше мно-о-о-о убаво-о-о ама за малко бе!Без мъжове и деца,чак се чудя що не сме се организирали по-рано.Ся Хот ша ма скастри ама айде!Иначе бирата беше мно-о-о убава и тя нищо,че по принцип не обичам!Предлагам веднъж месечно такава среща, докато голямата част не са почнали още работа!

P.s.Само камшика ми липсва,всички останали атрибути са налице!

# 47
  • София
Таквоз' чудо като моя мъж няма! В тая нечовешка жега и след всички изпити бири той гледа за Александър Стамболийски по ТВ България  #Cussing out Как да не го убие човек  #2gunfire Бубе, давай камшика, току-виж помогнал  ooooh!
Говори ми, Ели , за филмчета  Rolling Eyes

# 48
Преси, честит имен ден и от мен   bouquet
Съкровищнице, стискамммммм,  обаче аз от утре ще започна и може би за това не влияя(леле това така ли се пише  ooooh!) много  Mr. Green . Утре ще стискам повече  Mr. Green

Биричката, много добре дойде Simple Smile и компанията беше на ниво Simple Smile, а ние с Али се разходихме - и това ми дойде добре и не слушайте Хотчето, за деца съвсем (сравнително) малко приказвахме  Mr. Green. Пък аз се прибрах и мъжете спинкат ли спинкат  Mr. Green всеки в леглото си при това Simple Smile Е много съм доволна Simple Smile

Малко, я! Тамън почнахме да си говорим за секс и Ели ме скастри, че съм говорила високо  Crossing Arms
hahaha
Ми заглеждаха ни много сервитьорите вече, даже биричката ми забравиха, та трябваше да припомням  Mr. Green

Предлагам веднъж месечно такава среща, докато голямата част не са почнали още работа!
P.s.Само камшика ми липсва,всички останали атрибути са налице!
Е това предложение вече е супер Party
А вие с Хотчето забавно облекло си имате де Mr. Green , иначе и аз държа бира и пея  Mr. Green

Айде лека от мен Simple Smile

# 49
  • София
Хотче, де да знаеш, може пък Александър Стамболийски да ти действа хот. Хехе, глупусти говоря (тая дума с две у-та ако се пише е по-смешна), ама Дивака сега заспа. Ние пък с мъжо все сме наопаки - ако на него му се спи, аз съм кукуряк, ако на мен ми се спи, него сън не го хваща, ако и на двамата не ни се спи, Ивайла иска да си играем.

И на мен супер освежително ми подейства срещата, голямо кудкудякане беше, а биричките напоследък много приятно мързеливо ми действат. Като се прибрах бебата къртеше, но при опита ни да и набутаме едно люкарство с шишенце с биба специално за люкарство, се събуди и сигурно си помисли, че е дошъл нов ден и щъка досега. Няма температура, а настроението и е супер. Дано винаги като е болна да е в такова настроение.

Галя, стискам палци за успешно скорошно ясло-сефтосване.
Чао, до утре, много се радвам, че ви познавам, но отивам да пранепростирам или поне пранеизваждам от пералнята.

# 50
  • някъде ... тук ...
Добро утро Heart Eyes

Черпя ви от сутринта
  food010  food010 cook Coffee Popcorn smile3510..........после  beer beer3 beer2 cheers
Мойто мъж има рожден ден днес Sunglasses

После пак ще чета и пиша, че Гого реве Confused

# 51
Еленце, да ти е жив и здрав, весело прекарване днес!   bouquet

# 52
Привет!!!

newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСАРА! newsm59

Да расте здрава, щастлива,
умна и красива!
 Да радва тате и мама,
да е късметлийка голяма! 

bigdance2  bigdance2  bigdance2

ЕлиТ, [/color] да ти е жив и здрав, много да се обичате и никога да не си омръзвате!

Ще пийна една биричка за негово здраве и твое щастие Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 08:49 от Съкровищница

# 53
  • София
 newsm59ЕлиТ да ти е жив и здрав мъжа и още много години щастлива любов Ви пожелавам! newsm59
Мерси за почерпката!

Кафеджийки къде сте?Аз пия вече второ кафе!След снощната биричка спах много хубаво /и благодарение на Ериа разбрах колко хубав бил туборга/, Мели не се буди през нощта,сега я чакам да се събуди за да отпрашим на вън!

# 54
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОСАРА

Бубе, весело, ама утре Crossing Arms Той ще си развява гащите в Казанлък  Wink
Гале, надявам се Калина бързо да свикне с яслата Praynig

...
Малко, я! Тамън почнахме да си говорим за секс и Ели ме скастри, че съм говорила високо  Crossing Arms
hahaha
Ми заглеждаха ни много сервитьорите вече, даже биричката ми забравиха, та трябваше да припомням  Mr. Green...
То и те не бяха за изпускане. Интересни "батковци" бяха сервитьорите  Wink Crazy Blush
Ели, не се оплаквай! Нали ти дадох няколко съвета Mr. Green Ако искаш - има още Sunglasses
Предложението на Али ми харесва. Злати каза, че като решим да се събираме така, мога да разчитам на докарване и прибиране с колата. Той ще води децата на някъде. В този ред на мисли, Бубе май трябва да ги запознаем и да ги събираме,за да можеш и ти да дойдеш Sunglasses

Ели, че съм крива, крива съм Twisted Evil А консерва съм за някой работи smile3520

Хайде стига, че стана км писание Blush

# 55
Честит празник на Косара!

# 56
  • София
                                            Честит Рожден Ден на Косара!

Нека расте здрава,весела и щастлива!

# 57
  • София
Честит Рожден Ден на Косара! Да расте здрава, весела и игрива!

Преси, честит празник   bouquet
Ели, да ти е жива и здрава половинката и да ти измайстори едно момиченце  Wink

Мойто чудо се събуди в 6.45, съотвено събуди всички ни. Оттогавасъм будна, но сега се излюпих. адски ми се спи  Tired
Ели, съвети не помня, трябва на хладно да стават такива съвещания  Mr. Green, иначе....

# 58
  • София
А, бях забравила  ooooh! Снощи мъдрихме и решихме да поопразним малко списъчето на първа страничка. Има много мами, които изобщо не пишат или са се вяснали само веднъж. Какво ще кажете?

# 59
А, бях забравила  ooooh! Снощи мъдрихме и решихме да поопразним малко списъчето на първа страничка. Има много мами, които изобщо не пишат или са се вяснали само веднъж. Какво ще кажете?

и оставяме линк към последната тема с всички имена  newsm10
/нали знаете, че си падам по реорганизациите  smile3560/
също може да свалим разните неща за бебетата до 1 годинка  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт