Отговори
# 30
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Хрис! Желая му много щастие!
[/size][/color]
Честит Имен Ден и на именяците! Аз не съм Петя, но и аз празнувам и затова ще ви почерпя! beer3 cheers cook

Милли ние сме на Златните от 28.08.2006 до 05.09. Ако сте още там с радост бих се запознала и с варненки!

# 31
Ко напраихте, бе, луди жени Mr. Green
изписали едната тема, захванали нова, че и две страници вече изписали Whistlingей, тия жеги....Шъ УморЪт де що има Клавиатурка и компУтерче Mr. Green
Честит празник на Хрис!!!!
[/color]

Много да го нацелува мама от нас, да расте жив и здрав и с много късмет!!!

Честит имен ден на Петя  bouquet, Преслава  bouquet и Татко Бренин   bouquet!!!

Да сте живи и здрави и много, ама много щастливи родители!!!

Бубе и Ели, от два денЯ веч търсА нов Аватар (който в пълнота и даже в повече да ме представи на света в цялата ми прелест и крайна фаза на лудост), че съм в периодче на РавноИсметка, все нещо не ги бендисвам, обаче днес мЪ разбихтИ направо!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Възхитена съм, ей!!!

# 32
Преси, да си жива и здрава мила благодаря за почерпката.
Съкровище, къде го търсиш този аватар аз все не знам как да си сложа такова нещо newsm78 newsm78 newsm78 уж не съм перхидролена ама Naughty newsm78 #Crazy

# 33
Ериа, стискаш ли ми палци....май не, щото озверски огладнях към 12.30 още, а трябваше до 14.30 да издържа!!!!!

Момичета, не съм казвала, но се налага Калина да тръгва на ясла.....свито и притеснено ми е много! Утре отивам на поредния разговор с директорката!!! Така съм се шашнала, че......
Затова не пиша много и не съм съвсем на себе си напоследък..................

Хайде, нацелувайте дребчовците и лека нощ!!!

Хотче, малките пухкави крачета на Емма още са ми пред очите!!! Много съм впечатлена от нея........ Heart Eyes

Бубе, а ваш`та кака наистина прилича много на теб! Има такива страхотни очииииииии, горките мъже hahaha Joy hahaha Joy

Сиси, аз така се старая да стана перхидролена, че чак отсега съм се унесла и действам като такава....после никой няма да заподозре, че съм под прикритие Mr. Green

Ми, явно не ги търся където трябва....Я, Бубето да каже откъде ги вади...... Mr. Green

# 34
Гале, къде ще я даваш в коя ДГ и защо да не почваш работа?

Хайде лека и от мен!

# 35
Бубето да каже откъде ги вади...... Mr. Green

и-и-и, ма ногу сте лоши!  Naughty
що с Хотчето я красим толкоз тая първа страница?  newsm78

този на Хотчето е от тук

# 36
  • някъде ... тук ...
Хе-хе, забавлявате се и без нас Mr. Green
Току-що влизаме и вече приспивам Гого - на цицата и пред компа Sunglasses
Бирата е хубаво нещо. Хотче, Ериа, Али, Сънчо и аз заформихме едно бирено мероприятие. Моите мъже междувременно бяха на някаква друга кръчма Wink
Утре повече, лека нощ Hug Heart Eyes

# 37
Защо бе Бубе да сме лоши  Crossing Arms ЗАБРАВИХХХХХХХХХХХ за първата страничка моля извинете Praynig

# 38
Бирата е хубаво нещо. Хотче, Ериа, Али, Сънчо и аз заформихме едно бирено мероприятие.

# 39
Бирата е хубаво нещо. Хотче, Ериа, Али, Сънчо и аз заформихме едно бирено мероприятие.

newsm09 ЛЕлееееееееееееее ...........

# 40
  • София
Ели, ти пък кога стана "крива съм консерва"  newsm78 След таз вечершните приказки консервата хич не ти приляга  hahaha
Охх, хубуу беше, на мен ми беше горещо през цялото време, но вкъщи пък не се трае от жега   Twisted Evil Клюкарихме малко, но в крайна сметка всичко завършваше с децата  ooooh!

Бубе, ей тъй съм на в момента, само камшикът ми липсва  Mr. Green

# 41
  • гр.Варна, сега Германия
Честит рожден ден Хрис.Мило дете бъди винаги здраво и много усмихнато.Весел празник! newsm59
Преси, там се до 01.10.И аз ще се радвам Simple Smile

# 42

малко?!? айде, бе! не сте такива жени! на вас малко клюка не ви стига  Mr. Green
май завиждам

# 43
  • София
Мисли си колко горещо ми е било и няма да завиждаш  Mr. Green

Малко, я! Тамън почнахме да си говорим за секс и Ели ме скастри, че съм говорила високо  Crossing Arms

# 44
Мисли си колко горещо ми е било и няма да завиждаш  Mr. Green

по-добре да ми е горещо на бира с другарчета, отколкото сама у дома /тук още е огнен ад и нищо не помага  Sick/

Общи условия

Активация на акаунт