Отговори
# 15
Един път и аз да се запиша  от първите.  Crossing Arms докато го напиша докато се натуткам ей на пак ме изпреварихте всички Cry АМа сменях пампа Naughty
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИС ДА РАСТЕ МНОГО ПОСЛУШНО ДЕТЕ И ДА СЛУШКА МАМА И ТАТИ!  
                                                                                                                                                              ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЕТЯ И ТАТКО ПЕТЬО носете си със здраве именцата

Какво стана с това временце бе само гърми трещи вали  umbrella Wear Umbrella ееееееееееееее лудо лято, при вас как е?
Хотче страшен аватара newsm10

# 16
как да те оставя сърдита, сърце не ми дава!  Heart

# 17
  • някъде ... тук ...
И на мен ми писа, няколко пъти Twisted Evil

Хот, де ще миткаш, много горещо още Thinking Знаеш ли какво се сетих Simple Smile Тъй като все се оплакваш, че нямате кола, следващия път като забегнем нанякъде - ще ви вземем с нас. Ради като го няма, ще се съберем в колата. Само дето нямам още едно столче.
Ама пък вие заминавате за Пловдив май Confused newsm78

Сиси, не се притеснявай, че не си от първите, то ний го обърнахме малко на чат ама Embarassed
А тука пече и прежуря ooooh!

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 17:24 от ЕлиТ

# 18
вЕрно е голяма жега, за това и аз си чеша клавиатурата, вместо да забегна вън   Nature Sunny

# 19
Голяма жега е и тук - не се диша направо.

Я адашката да пише и ние да четем тука Simple Smile Много са ти сладки принцеските - прекрасни дечица са.

И МОЛЯ НАЙ-УЧТИВО да си признете кой изяде Ицко? Няма да се караме ама да знаем кой го лапна  Laughing Mr. Green

# 20
Ели хич да не ви пука аз лично се забавлявам като ви чета много сте готини/ не се подмазвам ей/   Naughty
И тук е тъй адска жега и като стане 17ч ела да видиш гърми да ни плаши, святка да ни търси Mr. Green

# 21
  • някъде ... тук ...
Гого снощи взе, че огладня още към 7 (то на един крем в 4 седи ли се) и след като изяде манджата излязохме. Добре беше вече температурата. Ама заспа чак към 10. Дали ще ме огрее излизане тази вечер Thinking ooooh!

hamelionche, ни съм аз Simple Smile На мойто парче пишеше само Ники, даже и снимка нямаше Sunglasses

# 22
Лилу, ние много сме ходили, но днес мозъкът ми е тотално блокирал, както се вижда  Rolling Eyes

нищо-нищо, той аватара сам говори  Wink

Мерси мацки,
 за половината неща нямаше да се сетя   bouquet

Бубе, за слънцезащитното точно никога нямаше да помисля, та щях да стана като червеното в аватара на Хотчето newsm78

# 23
  • София
Ели, трогната съм от предложението  Hug  bouquet

# 24
  • София
момичета излиам с Мели,последно срещата е в 20 часа на паметника на Попа нали?

# 25
  • София
момичета излиам с Мели,последно срещата е в 20 часа на паметника на Попа нали?
Ъ-хъ. И аз изчезвам  Kissing Heart bye

# 26
Ах вие хаймани - пак офейкахте, пък ние сме си в нас че още е задушно. Ми то стана време за къпане и спане - какви разходки, пък нашия тати ще бачка до късно и хич не ми се мърда навън.

# 27
  • някъде ... тук ...
Аз съм тук Simple Smile
Големите мъже са на детски РД в една бирария наблизо и се надявам да се приберат до 8, а ние си седим само с Гого в къщи. И на мен не ми се мърда навън.

# 28
Ами Ели то е доста горещо и честно казано мързела ме е окопирал цялата Simple Smile Стига ми снощното гости до 00:00 часа с ококорена Ина - днес спа до 09:40 - събуди я тати нарочно че много щяхме да закъснеем със закуската.

# 29
Ейййй, човек да ви изпусне за малко от поглед и да изпишете две страници  Wink

Общи условия

Активация на акаунт