Отговори
# 90
  • София, център
Цялата юнска дружина
става вече на Година

# 91
Благодаря на всички за чудесните пожелания . Hug
До сега РД на Хрис го празнувах ме два пъти ,в събота предстои вече с бабите.
Ето и от нас почерпката -

Ето и малко снимки от нас - партито с бебетата .

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 13:57 от Сладък Бонбон

# 92
  • София
Стън, браво на Гинко! Много е пораснал и изглежда много послушен  Grinning Следващият път ела с нас на среща. Ако влизаш по-рядко във форума, ще ти звънна, имам ти ГСМ-то.
Хриси, дано се оправи Габи бързичко  Praynig
Петята, спокич! Не го мисли отсега това пътуване!
Маги, да си изкарате супер  Peace А в Пловдив ще се видим, ще запознаем и мъжОвете  Wink
Съкровище и Ериа, кроите нещо май  newsm78 Не можах да разбера. за какво ще си стискате палци? 

# 93
Много е хубав Хрис!  Heart Eyes

# 94
  • някъде ... тук ...
Абе май диети ще пазят, ама newsm78
Хотче, ти досега навън ли беше Mr. Green
Стън, много пораснал Гинко и наистина изглежда много послушен Simple Smile
Бонбонче, благодаря за почерпката. Хрис и той много голям изглежда. Добре сте изкарали гледам Sunglasses

# 95
Привет, дами и господа Wink

Нансен, след като ми се счупи гадната и ужасно тежка количка, бях принудена бързо-бързо да си купя нова, обаче понеже съм скръндза Mr. Green, а и Калина хич и не стои в количка, а вечно тича напред-назад Crazy Rolling Eyes, така не ми са даваха пари за количка, че........болеше ме чак до връхчетата на пръстите Mr. Green Embarassed Confused
Та, след обиколка в пловдивските магазини, се набутахме в Метро и оттам взех за 56 лв с ДДС, на Бертони една....хич не е готина, платовете й са от най-най-евтинките, ама ми върши работа сууупер сега....даже Калина запомна да спи в нея, нещо, което преди изобщо не е правила в голямата и удобна (според нас, де Mr. Green) количка. Гледах, че и в сайта на  ShockedДанет има такива, но са с по-висока цена, явно са от качествени материали....
уф, че съм подробна....

Ами newsm78, трябва да почвам работа, ама е много сложно Thinking....искам сега да започне Кали, та ако има да кара разни яслени зарази Praynig, да ги кара сега, докато е лято....яслата през август няма да работи, та пак ще сме с вкъщи и наесен, здраве и живот, ако всичко е наред....отново.... Praynig

абе какво стана с темата, нещо съвсем се обърка...ще почета малко и пак ще пиша... Crazy Rolling Eyes

# 96
  • София
Цялата юнска дружина
става вече на Година

Nansen заглавието,което си измислила е много хубаво,ама според мен повече ще подхожда "Цялата юнска дружина стана вече на Година".Надявам се да не се сърдиш,това си е мое мнение!
За сандалките мнението ми е,че трябва да бъде нещо качествено!Ако мислиш,че са добри като качество,ортопедични са и добре и държат глезена можеш да ги вземеш.
За количката не мога да ти дам акъл,щото и аз съм на този хал.Мъжът ми иска да купим лятна количка тип чадър,а на мен не ми се дават много пари и аз се чудя,но клоня към Чиполиното като на Сънчо.
Сънчо а твоята модел Виола ли е?
Пете вземи се стегни и не изпадай в нервни кризи,а се радвай,че идваш да ни видиш! През септември времето тук е различно.През първата половина може и да е топло,но през втората може да са ти необходими яке и затворени обувки.Миналата година на 15.09 в София беше студено и не спря да вали.Хайде чакаме Ви!

# 97
  • някъде ... тук ...
Гале, кво да и е на темата newsm78

# 98
искам сега да започне Кали, та ако има да кара разни яслени зарази Praynig, да ги кара сега, докато е лято....

изобщо не се надявай на това  Whistling
питай патило, може и Ибег, не само мен

Гинко е страхотен с тортата - снимка за конкурс!  Heart Eyes

# 99
  • София
Стън Гинко е много сладък и голям!Ти напоследък все по-рядко влизаш в темата ни,но защо наистина на следващото дамско парти не дойдеш с нас?А на една от снимките майка ти ли е т.е. Галя2?
Ина ама Хрис наистина е сладък бонбон!А тортата е страхотна!
Ибаг скорошно оздравяване на Габи,а снощи на дамското събиране си говорихме за теб и затова, че те няма във форума!
Хот я си стой на мястото,при юлките щяла да ми ходи,ама ха!След вчерашната взгляда,я не ми разваляй настроението!
Пете забравих за столчето да пиша,тук във форума има втора употреба,а най-евтините нови почват от около 80 лева.

# 100
Гале, кво да и е на темата newsm78

уф, ми както си пишех и изведнъж гледам 10 нови отгова, ама не бях натиснала да го публикувам и ..абе, не знам...не ми обръщайте внимание Mr. Green

искам сега да започне Кали, та ако има да кара разни яслени зарази Praynig, да ги кара сега, докато е лято....

изобщо не се надявай на това  Whistling
питай патило, може и Ибег, не само мен

Гинко е страхотен с тортата - снимка за конкурс!  Heart Eyes

защо така ми говорите сега.....аз знам че без кръчмар сметки....правя, ама нали надеждата умира последна

Кажете нещо окуражително и успокоително, щото не съм на себе си, треперя цялата, не мога да мисля и не знам къкви ги върша...

от понеделник Кали става ученичка Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 101
  • някъде ... тук ...
Споко Гале Naughty Децата са различни. Не, че няма да боледува на есен, но все пак поне с децата ще свикне горе-долу. Не е много времето все пак. Аз по същите причини като теб дадох навремето Ради на ясла на 1г1м. При него се получи и поне първата година почти не е боледувал сериозно. Сега исках и с Гого да процедирам така, но не се получи - няма места и на есен с песен е на ясла. Каквото сабя покаже - това ще е.

# 102
Нансен, количката от комо ми е много удобна. Няма сенник и багажник, но се сгъва на чадър и е супер лека Simple Smile. Може да носиш в едната ръка нея, в другата бебето  Wink . Има си 5-точково заключване и съответно, малкия не може да избяга (това е причината, поради която другата стана неизползваема). С две думи аз съм много доволна, но нямам база за сравнение. Не е много качествена предполагам, съдейки по цената.
Джънгъл, спокойно !!!  Mr. Green И в  България се продават дрехи и обувки Simple Smile И всичко което ти е нужно. Ние сме на среща, ако ти трябва нещо и незнаеш от къде да го вземеш Simple Smile . Колкото до спонтанността, няма как Simple Smile Стягат се багажи с малки дрешки, шишета, купички, играчки и т.н. 1 седмица по-рано  Wink .
За столче се сетих ние ще купиме от метро по 60-70-80 лв са (незнам точно колко  Embarassed ) . Не изглежда зле. Почти като това на Чико, а то е 250. Всъщност щях него да купя, но продавачките се държаха много тъпо и ме загубиха като клиент. Техен проблем  Crossing Arms
Гинко е много сладък  Heart Eyes и изглежда мнооого по-голям. Да го нацелувате много Simple Smile

Хриси, бързо да се оправяте   bouquet!!! Това е направо кошмар.Стискам палци скоро да излезнете от болницата!

Ина, Хрис е голям сладур Simple Smile Изглежда добре сте изкарали  Grinning

Съкровищнице
, нали е само за проба. Спокойно!!! Дръж ни в течение, че от септември и нас това ни чака.

Хотче, Simple Smile За диета си стискаме палци  Mr. Green . В една друга тема се засекохме Simple Smile

# 103
  • някъде ... тук ...
...Хотче, Simple Smile За диета си стискаме палци  Mr. Green . В една друга тема се засекохме Simple Smile
Права съм била значи Sunglasses Нищо, че не стъпвам в Красива мама Mr. Green

Колкото за багажа - въпрос на свикване. Чак седмица Thinking Аз стягам багаж за най-много половин час. Вярно, че някои неща ги пиша на списък, но така съм свикнала - минимално количество багаж, събрано за отрицателно време и винаги готови за пътешествия  Laughing Mr. Green

# 104
  • Sofia

Много ви благодаря момичета! Макар да съм от по-оскоро сред вас много ви благодаря за милото отношение към нас!
Пожелавам на Габи бързо оздравяване,  а на мама и тати много сили.

Общи условия

Активация на акаунт