става вече на Година
Следващият път ела с нас на среща. Ако влизаш по-рядко във форума, ще ти звънна, имам ти ГСМ-то.
А в Пловдив ще се видим, ще запознаем и мъжОвете 
Не можах да разбера. за какво ще си стискате палци? 
, трябва да почвам работа, ама е много сложно
....искам сега да започне Кали, та ако има да кара разни яслени зарази
, да ги кара сега, докато е лято....яслата през август няма да работи, та пак ще сме с вкъщи и наесен, здраве и живот, ако всичко е наред....отново.... 
, да ги кара сега, докато е лято....

, да ги кара сега, докато е лято....

Децата са различни. Не, че няма да боледува на есен, но все пак поне с децата ще свикне горе-долу. Не е много времето все пак. Аз по същите причини като теб дадох навремето Ради на ясла на 1г1м. При него се получи и поне първата година почти не е боледувал сериозно. Сега исках и с Гого да процедирам така, но не се получи - няма места и на есен с песен е на ясла. Каквото сабя покаже - това ще е.
. Може да носиш в едната ръка нея, в другата бебето
. Има си 5-точково заключване и съответно, малкия не може да избяга (това е причината, поради която другата стана неизползваема). С две думи аз съм много доволна, но нямам база за сравнение. Не е много качествена предполагам, съдейки по цената.
И всичко което ти е нужно. Ние сме на среща, ако ти трябва нещо и незнаеш от къде да го вземеш
. Колкото до спонтанността, няма как
Стягат се багажи с малки дрешки, шишета, купички, играчки и т.н. 1 седмица по-рано
. 
и изглежда мнооого по-голям. Да го нацелувате много 
!!! Това е направо кошмар.Стискам палци скоро да излезнете от болницата!
Изглежда добре сте изкарали 
За диета си стискаме палци
За диета си стискаме палци 
Нищо, че не стъпвам в Красива мама
Аз стягам багаж за най-много половин час. Вярно, че някои неща ги пиша на списък, но така съм свикнала - минимално количество багаж, събрано за отрицателно време и винаги готови за пътешествия