Отговори
# 135
  • София
тежка задача задаваш Бубе Mr. Green
Верно е тежка  Mr. Green

# 136
  • София
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

ОБЯВЯВАМ НАГРАДА ЕДНА РЕАЛНА БИРА /ПРИ НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ, Т.Е. ИЗПИВАНЕ - ВИРТУАЛНА/ ЗА ТОЗИ, КОЙТО ИЗБЕРЕ МОЯ СЛЕДВАЩ АВАТАР. ОСНОВНО ИЗИСКВАНЕ КЪМ АВАТАРА - ДА ОТРАЗЯВА МОЯТА ДУШЕВНОСТ ТОЧНО ТОЛКОВА ДОБРЕ, КОЛКОТО И ПРЕДИШНИЯ! КРАЕН СРОК - ДОВЕЧЕРА. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА - ДРУГАТА СЕДМИЦА!   beer2
Няма да ти мъдря аватар,но ще чакам реален Туборг /от снощи съм му фенка/!

# 137
  • София
Бреййй, изведнъж форумът опустя  Mr. Green Бубе, задачата е приета насериозно, можеш да си доволна  Mr. Green

# 138
  • София
Хайде да ви рахладя малко докато търсите  Wink

# 139
  • София
Бубе, не ти го предлагам за аватар, просто ми хареса Бабата Яга  Mr. Green

И тази  Mr. Green

Разлигавих се, спирам!

# 140
  • някъде ... тук ...
Аз нищо не виждам от картинките Confused А ти си много потайна и не казваш как ти е името Crossing Arms Thinking

# 141
  • София
Аз нищо не виждам от картинките Confused А ти си много потайна и не казваш как ти е името Crossing Arms Thinking
Отвори ги с цитат. Не знам как ни е името, Християн се регистрира.

# 142
Бубанкууууууууу,само да измия боята от тиквата и шъ ти спретнем виднагически един аватаррр.
(бирата ме поблазни,не друго  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

# 143
  • някъде ... тук ...
Видях ги, 10х за бирьонката Hug
То си пише на дц-то, на първия прозорец в ляво
"Вие сте потребител **** с ИП адрес ****"

Аз изчезвам за Ради Simple Smile

ЧАО ДО СКИВ Wink

Последна редакция: пт, 30 юни 2006, 17:16 от ЕлиТ

# 144
Туй е за Хотчето

Туй за Бубанка  Mr. Green

# 145
Момичета здравейте.
Първо искам да се извиня, че не съм честитила на рождениците и да го направя сега:
Честит Рожден Ден сладурчета!!! Желая ви щастливо детство.

Второ искам да се извиня, че нямам време за нет. Не зная вие как сте, но при мен е невъзможно да се добера до компа. Постоянно съм след Дарена, още не ходи, но лази, изправя се и пипа навсякъде. Пуска се, прави 2-3 крачки и пада. Вчера си удари брадичката, но лекичко и не плака, затова гледам много да я пазя, за да не се уплаши. Нещо напоследък ми е много нагорно, много топло, изморително и т.н.

Много ме е яд, че не мога да ви чета и пиша, ама за сега това е положението. Вечер съм скапана и едва се добирам до леглото, а не мога да заспя много време и сънувам гадории Close

Но пък мислено съм с вас почти постоянно. Поздрави и целувки на бебоците Hug

# 146
  • гр.Варна, сега Германия
4естит рожден ден на Косара!Бъди винаги здрава и щастлива!Весел празник! newsm59
Ели, Да ти е жива и здрава половинката!
Гинко е голям сладур. Grinning
Хрис за съжаление не мога да го видя, но не се съмнявам че си е същият чаровник. Heart Eyes
Хриси дано бързо да се оправи Мели Hug

# 147
  • София
Буб, на кого ще ставаш кръстница?
Мимес, докато спи Дарето  Wink Аз по това време "творя"  Mr. Green Цункай я, много е сладка  Heart Eyes Другият път повече трябва да се видим.
Ели, що ме отсвири  Cry  newsm78

Стискйте палци за Италия  newsm10

Сети, липсваш нещо  Thinking

# 148
Добро утро поспаланки, хич не ми се ставаше ама запрашваме за Пловдив и трябва да събера багажа.
Приятен weekend и и много приятни емоции. Утре вечер живот и здраве се връщаме. Чао от нас за сега.

# 149
Честит рожден ден на  Mama Svetla!!!

Общи условия

Активация на акаунт