Отговори
# 240
# 241
И аз съм тука,ама нещо Бобсъна ме изнерви много нощес и нямам настроение за писане.

# 242
Иле- басейнчето го има в Хиполенд и в Пикадили.Мисля ,че и в Метро съм го срещала  ooooh!/но не съм много сигурна/

Снимките на Хрис в морето силно ме впечатлиха Hug Това пояс ли е или басейнче newsm78 Чудя се какво да вземем за Кали - мисля, че е малка още за пояс, ама ми се иска да усети морето с крачета и да се плацика Thinking дайте идеи Laughing

да , пояс е .Много добре се чувства с него.Вместо дупки за краката /от тези където са одрязани едни кръгчета само/ има две ленти кръстосани.Аз на този вариант се спрях , защото видях как няколко деца се преобърнаха с пояси от тези с дупките.
Само как го обясних а  Grinning

# 243
  • София
Хотче, мерси за почерпката. Надявм се, че сте си изкарали хубаво с двете бебита, дето са правили компания на Еммата? Тя доволна ли беше!? ти звучеше супер весело, така че се надявам, че много много си се забавлявала. Все повече да се забавлявате и тримцата.

E няма заспиване и това си е. От къде тая енергия за мен е неясно! Още малко и ще проходи и не спира да плещи. Сега влиза и излиза от проходилката. Днеска е спала 40 минути до 3 без 20. Някой друг караконджул да има да обменяме опит? А сутрин спи до девет,, което разбира се не и е достатъчно, но къде ти - няма време, трябва да щъка. Надявам се поне като проходи да почне да се уморява.

И по-голямата ми мъка е, че от болестта доста е поотслабнала и вече наистина е голям клечо. Утре сме на консултация, казах на кумата, с която ще ходим с двете беби, да ми вземе успокоително, че ужас ужас. Добре, че лекарката все ме успокоява, че детенце е здраво, а и че все пак и ние с мъжо ми сме слаби.

Айде, поплещих, туй е положението при нас. Цунки на всички вече едногодишни юнчета и техните маминки.

# 244
Честит празник
на Силвия!

ето нещо, за да изплакнеш окото  Mr. Green

# 245
Изабелке, готвиш ли се вече и ти?  Mr. Green

# 246
Бубанкууу,кво да се готвя-те толкоз свещи не продават  Mr. Green

# 247
Добро утро сладурки.
Разгледах снимките на всички дечица, прекрасни са. Забелязах че Хрис има като нашето басейнче, а Гого като нашия пояс. Всички дечица от форума вече започват втората годинка - живот и здраве догодина отново ще празнуваме заедно. Прекрасно е.
Мама стои на РС-то с чаша кафе и цигарка, а бебка още се излежава и похъъъъърррррррква.
След малко отивам да правя попарка за да закусваме. Времето е прекрасно за разходка и изчезваме като се оправим. Трябва да ходя д аподавам наново документи за детски, че нали през 6 месеца искат служебни бележки за дохода на родителите - а вече имало изменение, че искат за 12 месеца назад служебна бележка. Мразя да се занимавам с това, но няма начин. Хайде приятен ден на всички и целувки на дечицата.

Сети къде се изгуби? Или аз съм пропуснала нещо?

# 248
Честит рожден ден, Силве   bouquet . Здраве, щастие, късмет и много усмивки ти желая   bouquet

стискайте палци да не вдигна кухнята във въздуха или нещо такова  Mr. Green

аз вчера почти я запалих нашата, още не може да се измирише! дори на компа не бях; Елена я подуши, а като отворих вратата, беше пълно с вълма задушлив и смрадлив дим!
Аз си мислех, че само на мен ми се отдават тези занимания  Rolling Eyes . При все, че нямам гумени ръкавици успях да запаля едни на котлона, преди няколко години. От тогава ми се носи името Simple Smile . Вчера мина без произшествия  Sunglasses

# 249
Силве, честит рожден ден!!!
Да си все здрава, усмихната и щастлива!!! Живота да ти поднася само хубави и приятни изненади и малкото съкровище ти носи радост и гордост!

# 250
  • Варна
Добро утро мацки,
мойто дете днес ми пусна авантаи спахме до 8 Laughing Нищо че половин нощ пак се гушкаше при нас Mr. Green

Честит рожде ден Силве!! Жива , здрава и много щастлива!!! Дано имаш повече сбъднати мечти тази година, и дано любовта ти е верен спътник!!! newsm51

# 251
Аз си мислех, че само на мен ми се отдават тези занимания  Rolling Eyes .

на мен мислата изобщо не ми е в домакинстването и за това много лесно ми се отдават подобни произшествия  Mr. Green; чаши чупя по сервиз на седмица, чиниите са отделно  Crazy

# 252
Силве извини ме ама сутрин съм много заспала. Честит Рожден ден - всичко най-хубаво - здраве, семейно щастие и много усмивки.

# 253
  • София
                                                           Честит Рожден Ден Силве!

Да си жива и здрава,много весела и щастлива и нaй-обичаната мама и жена!

# 254
Честит празник Силве,да си жива и здрава,много обичана мама и съпруга и нека усмивката не пада никога от лицето ти!
Днес щяхме да ходим при тати с Габи на море, но не стана. Tired
Отложи се за вдругиден.
И днес се чудя пак какво ще правим,а сега леля дойде и взе Габи да я води на разходка и сега се излежавам.

Общи условия

Активация на акаунт