Съвет за изневяра

• 9 914
  • 111
  •   1
Отговори
# 90
Ей тука си показа умствения капацитет, вече дори не мога да повярвам, че си на 20... може би 16? Никъде, какиното, не съм казала, че твоето гадже (въпреки, че не знам гадже ли ти е) си трие съобщенията 🤣🤣🤣🤣🤣. Детенце, вземи се научи на адекватни човешки отношения, че искрено почваш да ме изнервяш! И точно ТИ, каза, че си ревнива! ТИ САМА ГО КАЗА ТОВА!!!! Определено си типична драма куин, на кака самосъжаляващото се момиче!

# 91
Да , Да,да да ревнива съммм и то много!!!! Ако разбера ,че си има работа с жена като вас,ще я накълцам , пък ако ще и на 10 да съм

# 92
Хем ревнива, хем обича да го лъже, както видяхме от другата тема ... Да се чуди човек защо си губи времето с него?

# 93
Сама аз ли го намирам за странно, че авторката се разстройва от някакъв чат. Разбирам, ако са си уговаряли среща за секс или нещо от сорта, а то няма нищо.  Ами ако утре гаджето ѝ работи с някакви секси колежки, какво ще стане? Ще го караш да си сменя работата ли ? Или ако излиза с приятелите си и някой довлачи 1-2-3 мадами, ще го караш да няма приятели .. странна връзка ще да е това.

# 94
Сама аз ли го намирам за странно, че авторката се разстройва от някакъв чат. Разбирам, ако са си уговаряли среща за секс или нещо от сорта, а то няма нищо.  Ами ако утре гаджето ѝ работи с някакви секси колежки, какво ще стане? Ще го караш да си сменя работата ли ? Или ако излиза с приятелите си и някой довлачи 1-2-3 мадами, ще го караш да няма приятели .. странна връзка ще да е това.

Не съм казала,че е странно и се разстройвам от такива неща, а че крие от мен,хора моля ви ако не ме разбирате не пишете,че се уморих да отговарям по еднакъв начин сто пъти,който се е опарил,само той ме разбира..

# 95
Когато няколко човека не те разбират, то проблема е в теб ... и 'раздвоението на самоличността' вероятно.

# 96
Тогава, защо не го питаш директно, защо го крие от теб ?

# 97
dnes_sumсега ще ти кажа защо. Защото в нейната главица се прокрадва следната мисъл: той ще види, че на мен ми пука много и ще изляза слаба пред него.
Аз тУй разбрах, ма съм дърта лелка, зла и с умствени проблеми, тъй чеее...
WTF.
Зузиии, ти колко си зла 😂

# 98
аз си намерих отговора в първият пост

"защото не искам да го задушавам,нито пък д аму показвам че ревнувам"

т.е. Тя иска да крие от него как се чувства и се прествува. Той не ѝ е казал за някакъв тъп чат ( който няма никакво значение) .. и видиш ли, тя не иска да има скрито покрито между тях и да знае всичко ..

# 99
Абе може и да не е тъп чата и да се развие в друга посока, ама знае ли човек...Затова трябва да се отваряме очите, за да не ни правят на будали дълго време.

# 100
Абе може и да не е тъп чата и да се развие в друга посока, ама знае ли човек...Затова трябва да се отваряме очите, за да не ни правят на будали дълго време.

Това пък не го разбирам. Ако ти дам следните опции, ти на коя ще заложиш:

1. Да си с мъж, който има избор от няколко жени и избира да е с теб
2. Да си с мъж, който няма избор от други жени и е с теб.

За мен лично, ако другите мъже не заглеждат и не свалят жена ми, значи съм си избрал доста гадна жена.

# 101
Ако мъже ме свалят въпреки наличието на гадже, то явно нещо ни куца.
Едно е някой да пусне две приказки в опит да ме впечатли, но да ме свалят и гаджето ми да знае ... звучи нелепо. Минимум.

# 102
Ако мъже ме свалят въпреки наличието на гадже, то явно нещо ни куца.
Едно е някой да пусне две приказки в опит да ме впечатли, но да ме свалят и гаджето ми да знае ... звучи нелепо. Минимум.

Защо да е нелепо ? Той де не е с теб денонощно ? Според мен си е напълно нормално, ако си готина поне някой колега на работа да ти се пробва или нещо от сорта.

# 103
Между закачка, флирт и свалка има огромна разлика.
Е, освен ако не говорим за ученици в средното де.

# 104
добре, в ще вляза в твоята терминология, по-скоро имам предвид флирт ( а не свалка )

Общи условия

Активация на акаунт