Съвет за изневяра

• 9 882
  • 111
  •   1
Отговори
# 105
Като си омъжена, още повече те свалят, защото се считаш за "безопасна" Simple Smile

# 106
Абе може и да не е тъп чата и да се развие в друга посока, ама знае ли човек...Затова трябва да се отваряме очите, за да не ни правят на будали дълго време.

Това пък не го разбирам. Ако ти дам следните опции, ти на коя ще заложиш:

1. Да си с мъж, който има избор от няколко жени и избира да е с теб
2. Да си с мъж, който няма избор от други жени и е с теб.

За мен лично, ако другите мъже не заглеждат и не свалят жена ми, значи съм си избрал доста гадна жена.

Опцията е, като е избрал да е с мен, да си стои с мен, а не да се чуди къде да си свали гащите, за разнообразие. Защото винаги ще има и по-хубави, и по-интересни жени/мъже. Въпросът е сериозна връзка ли се търси,или не.В сериозните връзки обикновено не се допуска наличието на трети лица.

# 107
  • София
Така, сега по вече познат алгоритъм, след обидите сега чакаме предполагаемо шавливият тип да предложи съвместно съжителство, брак, деца... В една друга тема след като се почна с мненията, които здраво засягаха по болното място, мъжът изведнъж си намери високоплатена работа и стана много загрижен.
Аз пак се чудя - как, аджеба, ще ги проверявате тия телефони и лаптопи, ако не ви е даден достъп до тях? Откога сериозната връзка върви с размяна на пароли? А телефоните, дето се отключват с пръстов отпечатък - някакви силиконови отливки ли се разменят, че да се отключва телефонът? Съжалявам, действително смятам, че да посягаш на лични вещи е едно от най-грозните неща, които можеш да си позволиш, а да се насърчава пък е непростимо.
Няма ли диалог в една връзка - пиши я бЕгала. А почне ли се с "Ами няма смисъл от диалог, той ще излъже" - направо пътя и чантата. С такова мислене връзка не се почва, камо ли сериозна. Ревността и недоверието са отрова, а оставени да се вихрят на свобода - ще съсипят нещата. Той няма и няма да те убеди, че ти е верен, ако ще и да се сцепи откъм гърба.
Искаш да си единствена? А искаш ли да си с вторачена в теб лепка, която няма приятели (независимо от пола) и ти е увиснала на врата като воденичен камък? Има такива мъже, ще си единствена съвсем реално, ама на третия месец ще бягаш като дявол от тамян. Един човек - мъж или жена - си има среда от приятели, добри познати, по-далечни познати. И те могат да са от противоположния пол. Никой не иска да спи с всичко живо, което е от другия пол и мърда.

П.П.: Действително вече доста страници дъвчем някакво съобщение тип "Как си? Какво правиш?"...

# 108
Така, сега по вече познат алгоритъм,
Скрит текст:
след обидите сега чакаме предполагаемо шавливият тип да предложи съвместно съжителство, брак, деца... В една друга тема след като се почна с мненията, които здраво засягаха по болното място, мъжът изведнъж си намери високоплатена работа и стана много загрижен.
Аз пак се чудя - как, аджеба, ще ги проверявате тия телефони и лаптопи, ако не ви е даден достъп до тях? Откога сериозната връзка върви с размяна на пароли? А телефоните, дето се отключват с пръстов отпечатък - някакви силиконови отливки ли се разменят, че да се отключва телефонът? Съжалявам, действително смятам, че да посягаш на лични вещи е едно от най-грозните неща, които можеш да си позволиш, а да се насърчава пък е непростимо.
Няма ли диалог в една връзка - пиши я бЕгала. А почне ли се с "Ами няма смисъл от диалог, той ще излъже" - направо пътя и чантата. С такова мислене връзка не се почва, камо ли сериозна. Ревността и недоверието са отрова, а оставени да се вихрят на свобода - ще съсипят нещата. Той няма и няма да те убеди, че ти е верен, ако ще и да се сцепи откъм гърба.
Искаш да си единствена? А искаш ли да си с вторачена в теб лепка, която няма приятели (независимо от пола) и ти е увиснала на врата като воденичен камък? Има такива мъже, ще си единствена съвсем реално, ама на третия месец ще бягаш като дявол от тамян. Един човек - мъж или жена - си има среда от приятели, добри познати, по-далечни познати. И те могат да са от противоположния пол. Никой не иска да спи с всичко живо, което е от другия пол и мърда.

П.П.: Действително вече доста страници дъвчем някакво съобщение тип "Как си? Какво правиш?"...

Добре де, Е ли възможно маааалко да помислиш, пък защо не и да приемеш, че не е задължително целият свят да е като теб?   Smiley
Скрит текст:
Моят пръстов отпечатък е изключен, телефонът ми не се заключва, няма парола.Нямам никакъв проблем който и да било да рови в него, или в лаптопа ми.Ако изобщо имам тайни, те са в главата ми, не ги "доверявам" на технически устройства.На един от първите ми телефони не бях променила пина, та познайте как хабих нерви, докато го отключат.Не желая да си усложнявам живота, стремя се да живея Максимално простичко.Телефонът е за удобство, не за тайни или да се чудя как да го опазя от "зли очи".Лаптопа е за развлечение, не за съхраняване на "тайни", които и най-тъпия хакер би "докопал".
И сигурно наистина е трудно да се приеме (след като "ти " си денонощно втренчен в някое техническо устройство), че съществуват на света и хора, които грам не се впечатляват от техники.   Smiley   Не са им важни, не са им приоритетни.Това са просто удобни пособия, които Улесняват (а не усложняват) живота, също както готварската печка с програми, или умната пералня, която си тегли прането и сама дозира водата, или както прахосмукачката робот, която ти пести време от чистене....
Ако "утре" интернет и мобилните мрежи просто изчезнат, ами, грам няма да ми липсват.Ще оцелея чудесно и без тях.Или ще си върна стационарния телефон, да мога да повикам Бърза помощ, ако "заумирам".   Smiley
Та, ето ви поглед различен върху технологиите....За мен, човек неможещ без тези така "жизнено важни" устройства и вманиачен в тях, е, меко казано, зависим.А живот със зависим, не е живот.
Затова назад написах, че от такива хора, по-добре надалеч.

И съотнесено към проблема в темата:
щом той отсега крие (ако крие и лъже), занапред няма да стане честен и почтен.Напротив, ще почне още по-умело да крие и лъже.Е, пита се в "задачата", защо ти е в живота подобен лъжлив и потаен тип?

# 109
Именно, Франсоаз, аз от нямане на работа, проследих историята на тази девойка, драмата с това момче е от 100 години по нейни думи в други теми.
Тази “връзка”, която имат е малко объркана работа, моето мнение е, че девойката я смята за сериозна, а младежа не. Но тя седи с него, няма комуникация! Тя е на линия всеки път, когато той я търси, той я наранява, но тя си трае, за да не го задушава!
Решенията са две или да спре да си губи времето с него, или да продължава да пита из форума “защо мъжа ми скорпион се държи така”
Нейна си работа, тя си знае най-добре Simple Smile

# 110
Именно, Франсоаз,
Скрит текст:
аз от нямане на работа, проследих историята на тази девойка, драмата с това момче е от 100 години по нейни думи в други теми.
Тази “връзка”, която имат е малко объркана работа, моето мнение е, че девойката я смята за сериозна, а младежа не. Но тя седи с него, няма комуникация! Тя е на линия всеки път, когато той я търси, той я наранява, но тя си трае, за да не го задушава!
Решенията са две или да спре да си губи времето с него, или да продължава да пита из форума “защо мъжа ми скорпион се държи така”
Нейна си работа, тя си знае най-добре Simple Smile
Не съм чела другите й теми/мнения, коментирам казуса, поставен в тази тема.
Защото хич не е първа такава тема, и хич пък няма да е последна....   Smiley   , като виждам как народа все повече се зарибява и става направо като зомби.
Преди време в някаква тема писах, че ако някой сценарист/режисьор реши да прави филм на ужасите, може да спести много пари от декори и статисти, като просто си снима филма по улиците ни....достатъчно е само да вложи "жълти стотинки" за малко боя да ни боядиса, и Воала, зомбитата са налични.  Laughing
Честно, не знам защо народа така изтрещява и се зомбира така по всякаква техника.....

# 111
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт