Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 063
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Аз пък сънувах че съм бременна с  три знаци 😂😂😂

# 586
Ауу тризнаци, едно не можем камо ли 3 да хванем, хубавото при мен е че каквото сънувам винаги се случва, имам пророчески сънища. Доста пъти съм сънувала инциденти, бедствия и тн, които в интерес на истината на другия ден са ги давали в новините и вярвам на сънищата си.
Аз пък сънувах че съм бременна с  три знаци 😂😂😂

# 587
Не мога да разбера уж материала е от поне два месеца пък в същото време остарявал. Нещо не ми се връзва.
Като казахте тризнаци този препарат кломифен койно АГ иска да ми изписва за подпомагане на О, четох водил често да многоплодна бременност.

# 588
Хиба,имате ли правена спермограма, цветна снимка на тръбите и фоликулометрия поне 3 месеца, за да се стигне до диагноза липса на овулацията  и причината да е там. Първо лекарят е длъжен да проследи овулацията няколко месеца, за да установи дали имаш такава и дали се налага използването на този ужасен препарат, подчертах го защото ,неправилното му използване довежда до изчерпване или силно намаляне на яйчниковият резерв. Това не са бонбони. Второ трябва да види тръбите в какво състояние са, ако установи че имаш овулацията естествена добре ,но ако я нямаш и имаш някакъв проблем с тръбите какъв е смисъла да ги пиеш най-много да си довлечеш някоя извънматочна бременност, а спермограмата е задължителна, дори да те стимулират и тръбите да са проходими, щом не знаеш дали спермограмата е добра, какъв е смисъла? Според мен не пий тези хапчета без цветна снимка, фоликулонетрия поне 3м и спермограма. Няма смисъл без тези трите неща да се видят как са... И на листовката му го пише, че не се препоръчва използва повече от 3 цикъла в живота на една жена, защото и влияе на резерва. Намери си репродуктивен лекар и действайте.

# 589
Много ти благодаря за споделената информация. Аз не съм запозната, прочетох от тук от там и се стреснах. Да ти кажа това което споделяш е повече от логично. Плюс това аз уж имам овулация. Засичам я на О тестове (да, тук прочетох, че нищо не значело), миналата година за друго бях при АГ и тя видя, че О е тъкмо минала, беше точно 14-ти ден си спомням и го коментирахме.
СГ прави ММ и е ок.
Липсва ми цветна снимка или направо лапаро. Така ли се казваше къдто ти оглеждат всичко? Само дето АГ иска първо кломифен преди това. Много странно.
Смятам да и занеса СГ и да и кажа, че кломифен няма да пия. Ще попитам за фоликулометрията и ако трябва ще си я плащам.
Ето този резултат и коментара на лабораторията я подтиква да ми изпише кломифен: Това са резултати на ден 20-ти от цикъла.
Прогестерон :7.1
17-ß- Естрадиол (E2): 158....този Естрадиол е бил 65 на ден 5-ти от цикъла.
И отдолу пише, че прогестерона показва, че е имало О и взети заедно с Естрадиол-а показват ПОЧТИ пълноценна ЛФ. Ей тази дума почти я подтиквала да ми изпише за кломифена като види СГ.
Нямам референтни стойности. Ще се радвам и друг запознат с тези показатели да вземе отношение, че нищичко не разбирам.

# 590
Вие приемате ли някакви витамини,които сами сте си назначили като А,В,С ? Малко повече ако може за витамин Д Simple Smile

# 591
Аз пия фолиева, в нея има вит. Д и вит Б12.
Мисля да го изследвам сега, четох че като свърши зимата се тествал. Преди 2-3 год имах остър дефицит, беше ми 5 при граница над 20, сега май 30. Тогава пих високо дозиран.
10 дни преди да се тества не се пие вит. Д

# 592
Мислих си за това....

# 593
Hristena, за вит. Д е най-добре първо да го изследваш. Неговият прием зависи от дефицита, който трябва да се попълва, ако има такъв.

# 594
Аз знам че ако е над референдата стойност т.е. в повече е токсичен за организма , тъй че не си прави експерименти с организма. Момичетата са казали правилно , първо изследвания!

# 595
И аз сънувам тези дни, но както съм казвала, моите са ненормални и нечовешки. Бебета с черни очи как ми се подхилкват и т.н. и т.н. , аз ги игнорирам.
Те са подсъзнателни. Както и да е.

Тука имаше някои от вас за тестчета вече, но се покриха. Simple Smile
Sunshine42 да влиза и да ги праща за тест

# 596
Аз тоЗи месец за първи път откакто бебеправим , сънувах , че съм бременна с бая коремче Heart Eyes

# 597
Пия вит Д, всяка седмица по 10 капки, Агнес, Фолиева +Йод,Герикапс,Магнезий+Б комплекс Момичета, чертите избледняват как мислите?  Май е бил пикът на 12 ден.

# 598
Да , най-вероятно на 12-ти е бил . Моят беше на 11-ти , горе-долу вървим заедно с теб Simple Smile

# 599
Zeinep, колко ти е вит.Д?
10 капки на седмица е странно число, защото всеки ден се приема по равно количество. Тоест трябва да е кратно на 7.
Аз при стойности от 14,40 приемам по 4000 единици на ден (8 капки вигантол).

Общи условия

Активация на акаунт