Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 060
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, Миглена ме спомена и веднага се появявам да изпратя нечакащите за тест 😁 Хайде, бързо до аптеката!

И много ми се иска да дам мнение за тестовете за О. Много често като се качи снимка и някое момиче попита дали има положителен тест, отговорите се базират на листовките на ову тестовете - тестовата черта трябва да е наситена колкото контролната или по-наситена. Обаче не с всички марки тестове е така. Напоследък забелязвам разни тестове (нямам представа коя марка), на която чертите не са еднакво наситени, или по-наситена, а просто се вижда пика на лх, въпреки, че чертата е по-бледа от контролната.
Както при Зейнеп на 12-тия ден. Чертата е по-бледа, но има едно специфично “размазване”, което се получава. Макар, че чертата е по-бледа от контролната, след това “размазване” тестовата черта започва да избледнява, което значи, че има нещо вярно. Не знам дали добре го обясних, просто следя и темата за тестове за О и си вадя някакви собствени изводи. Та следете хубаво тестовете и не разчитайте на чертата по учебник.

Ръся ви хубаво момичета 💙

# 601
Аз пък имам чувството, че вчера като видях + в 13.30, после ову ми беше към 18.30ч. Уж дават 12 до 36ч, да, ама не. Имах остри болки в яйчника, а днес намаляха и изчезнаха. Тестът в 20ч беше категорично положителен, а днес на обяд вече е -. Интересно.

# 602
Абе колкото да ни тормозят още повече тия тестове.
Ще кача от следващия път на тези от ДМ да видите как ми ги дава.
Зейнъп и аз мисля, че О е минала. Била ти е най-веротно на ден 13 или 14.

# 603
Hiba , какви са тези тестове от DM . По-добри ли са от другите?

# 604
Аз забравих да кажа, че ползвам зелените OneStep тоя цикъл и хванах ясно О, т.е. съм доволна от тестовете. Сега и ако тия за бременност са с две черти, ще е добре Simple Smile))

# 605
Виже, разделих ги на две марки и тези на Клиър са отчели по-ясноо пика. Не съм доволна от тестовете за Б на One step.

# 606
Хибче, може ли да покажеш опаковката на тестовете. Да се поровя в нашия ДМ.

# 607
Момичета тези които са си правили изследвания за ДНК уреаплазма и микоплазма, по дразвната каса ли е или се заплаща? Каква е грубо цената? Секрет ли се взима или кръв? Извинете ме за невежеството ми.

# 608
Аз ги правих в Геника като най-добра генетична лаборатория. АГ-то ме прати там. 5 показатели струваха 77 лв. Пакетът се казва "Микоплазми, уреаплазми, хламидия - разширен пакет"
Взема се кръв и се чака няколко дни

# 609
Дано е с кръв, че ми е после да си ги самоназнача и готово. Но на всякъде ми излиза че е със секрет влагалищен или там още някакъв. Ще търся още.

# 610
Оххх. Объркала съм се. Взима се влагалищен секрет, да. А кръв ми взеха за друго - за изследването за тромбофилия. Нещо съм доста разсеяна днес. Извинявам се

# 611
Да , по-точно цервикален секрет

# 612
Няма проблем, поне ми потвърди, да не търся повече. Само лежа и се чудя от какво съм болна. АГ пак ще ми каже, че много филми гледам.Май ще ида при някой непознат, ей така за един път 😂

Момичета знаете ли къде ни е проблема, в това че много четем, информирани сме прекалено много. Правим се на лекари. Поне при мен е така. Всичко което съм си намоназначавала до сега е било в норма, което всъщност е хубаво. Но само се терзая това ли има или онова. Мрън мрън...   

А личната още преди време ми беше забранила да чета бгмама 😂😂😂😂 ама много преди да мисля за бебета.
Ама пусто любопитство как да стане 😂
Преди само с влизамето в кабинета ме питаше какво ново в бг мама.
Ходила съм за най- различни неща да си взимам направления, то диабет ли не беше, за гуша, че имам качени 6 7 кила, хламидии, стерилна урина за бактерии, желязо 😂😂 иначе е желязна, дава за всичко, по всяко време 😂😂😂

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 19:50 от yoanna789

# 613
Хибче, може ли да покажеш опаковката на тестовете. Да се поровя в нашия ДМ.
Тези съм взимала. Но са само 5 теста вътре. Показват ясни черти.
https://www.dm.de/presense-ovulationstest-p4260058860100.html
Сега ще пробвам тези, че са за два месеца и излизат по-евтино. Показват с човече.
https://www.dm.de/clearblue-ovulationstest-digital-p4084500053120.html

# 614
Здравейте, момичета,
до сега търсих списъчето с информация за предстоящи тестове, ама виждам, че там споменатите около днешна дата нещо никакви ги няма и не са споделили дали има хубави новини.. Heart
хайде чакаме ви, а между временно, понеже днес разбрах на 90% цвета на моя бременен прашец - ами наръсвам ви едно хубаво с розовкоооо и си ви следяя .... Heart

Общи условия

Активация на акаунт