Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 014
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от мен в новата темичка Kissing Heart Peoney , благодаря ти , че се грижиш за нас толкова време Heart
Лили , добре дошла Hug

# 31
Марианка, това изобщо не трябва да те притесняват. Всякак им давам да ме гледат- в цикъл, в нецикъл, със запек, без запек, както дойде, важен е положителният резултат Simple Smile

Ууелкъм, Лили Simple Smile

Peoney, и аз благодаря. Какво ще правим, като забременееш?

Ха-ха-ха. Наистина ме разсмяхте. Винаги, когато ми предстои преглед или изследване си мисля за крайния резултат към който се стремя.
FBID честно казано си мислех, че аз съм ветеранката. На страхотните 37 години съм 😉

# 32
Аз да ъпдейтна инфото относно мен. С 3,5 задържан фоликул съм. Доки каза, че заради него не ми идва и ако до неделя няма М, ще ми изпишат нещо за предизвикване и после 3 месеца противозачатъчни 😳 Направо ме смаза с това за 3те месеца, но ако се налага няма как. На лято с нови сили 🙂

Йоанкааа, 3 месеца ще минат неусетно. Само си представи лятото как бързо идва, тъкмо с големия корем няма да си по жегите. Януари, февруари с бебе вкъщи! Kissing Heart

# 33
Йоана, не си мисли най-лошото. Може да си ти дойде. Прочети дали има някакви народни рецепти. Някое чайче, билови хапченца, някакви мешеници, които спомагат за пукането, без прием на хапове и тези 3 месеца... въъх!
И аз съм била със задържан Ф. Изписахами хапчета, но докато ги намеря в аптеките, МЦ ми тръгна и след 3 месеца на контролата го нямаше.

Аз съм на 33 също, Христовата възраст Wink

# 34
Йоанка,  почвай коремни преси и стискам палци да се пукне!

# 35
Йоанка и аз съм със задържан Ф. Казаха ми, че може да се изчисти при Ц. Чудя се дали да не пия и чай от бял равнец. Преди години имах една киста. Пиех чай от бял равнец вместо вода всеки ден. Вярно, горчив е, но още първия месец и кистата я нямаше. Все си мисля, че чая ми помогна.

Последна редакция: ср, 13 мар 2019, 21:18 от MarianaKV

# 36
Ей а аз си мислех, че съм кажи речи сама в клуба НЕ 20+ Grinning
Другия месец ставам на 35 Bowtie

# 37
Тук сме “клуб на 30-така +”

# 38
йоанка,често преди имах ЗФ. Когато забременях имах 4 см фоликул,  за месец си изчезна. Винаги с идване на М изчезваха при мен,  максимум за 2 цикъла.
Няма страшно!  Ще изчезне, така както ке е появил. Аз не бих пила противозачатъчни.
Иначе аз съм на 28 все още, лятото ще навърша 29г. От малко градче съм. Учила съм 5г в София, след това висше във Варна и накрая решихме да се завърнем обратно в родния град.

# 39
Гери много ме кефиш! Само тъй! Браво на теб!Няма да се даваме я!

# 40
Коремните преси не помагат за пукане на фоликули. Това са митове и легенди. Помага само естественото покачване на ЛХ, за да може да се резорбира от самосебе си. Той е колкото яйчника тоя ЗФ 🧐 Голям е , съвета ми е да се пазиш, защото, ако се спука, а не се резорбира от самосебе си , ще стане лошо. Те обикновено са пълни с кръв.
За противозачатъчните - аз бях така - от Юни до Септември миналата година. Трябва да ти кажа, че си изкарах страхотно лято! В началото много се дърпах и аз, но после се примирих и много си отпочинах психически!
Друг е въпроса, че те не лекуват а замаскират временно проблема.. Simple Smile

# 41
Йо, много добре те разбирам, защото и аз съм предразположена към ФК. Последната я изчистихме с Дуфастон, пих го преди да ми дойде и кистата се спука с цикъла.
Сега, от 2 дена (след положителния тест за овулация), усещам неприятна болка в левия яйчник. Няма да се учудя ако пак съм направила някоя, защото при първата ме болеше по същият начин. Особено при сядане и при ходене по голяма нужда.
Стискам палци при теб гадинаа да се махне с цикъла! Flowers Hibiscus

# 42
И аз намирам за странно пиене на противозачатъчни. Аз изчистих една с оргаметрил, защото ми предстояха екстремни спортове и ми трябваше спешно, но иначе док каза, че се изчистват сами с цикъла обикновено. 3 месеца хапчета, ще се побърка тоя организъм един месец след почването, после и след спирането...дано дойде М

# 43
Момичета, за възрастта смятам, че всеки по различно време узрява за тази стъпка. Това зависи от много неща. Знам, че това звучи банално, но аз преди 2 години не гледах по този начин на живота, сега вече си го усещам като силно желание. Heart

# 44
Хоп и аз да се присъединя в новата темичка. Peoney, благодаря за прекрасната тема, дано е много бебеносна! Blush
Даянка, честито мила, желая ти лека бременност и пухкаво бебче на финала! Heart
Йоанка, съжалявам за това което си преживяла тези дни, дано не се налага да пиеш противозачатъчни. Hug
Миглена 90, има аз съм от Сандански. Grin
Относно възрастта аз съм на 23.

Общи условия

Активация на акаунт