Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 073
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Добро утро!
Аз мога да препоръчам ако имате тераса, а особено пък двор- цветя! ИЗобщо градинарство. Една година бях докарала до 40 саксии сякакви размери, включително и черита! Flowers Tomato като тръгнахме на море никой не искаше да идва да полива Grinning
Прекрасно хоби, тамън идва пролет. После е зелено, красиво, иска си грижи, но това е идеята. И си е с доказан терапевтичен ефект! Flowers Seedling
Добро утро!
Аз така градинарствам всяка пролет. Последните две пропуснах, но сега съм решила пак. Гледам много готини снимки на тераски в нета.
Рокет аз спирала слагам и фон дьо тен мноого лек, сега пък съм решила руж да слагам.
FBID имам позната която мисля се чувства точно като теб, работи в градина с деца и ми е намеквала за такива емоции. С тази разлика, че тя освен, че е над 40 год е разведена и няма деца. На колко годинки ти е първото детенце? Мисля е малко още. Изпускаш радостите покрай него отдавайки се изцяло на този двойствен както ти го нарече живот.
Не че не те разбирам. И моя копнеж е много голям.

# 571
Добро утро ,милички .Благодаря ви за подкрепата. Снощи сънувах че имам новродено синче и чакахме за преглед при личната ,беше уникално. Предния път когато забременях, отново сънувах бебенце.Черпя ви с едно силно турско кафенце. Да ви е сладко, мили мой

# 572
Добро утро Simple Smile!
FBID, макар, че не работя с деца, съм заобиколена от много дребосъци, обожавам малките душички, в последно време и около мен само се раждат бебчета, разбирам за бременни приятели, познати... наистина тези новини прорязват като нож копнеещите ни сърца.  И на мен ми е минавала мисълта, че ми е отредено едно детенце и винаги се сещам за познати, които дори нямат щастието и това да им се случи. Въпреки всичко, обаче, всеки има право да мечтае за още една рожбичка, за още една любов. Дано ни се случи, на всички! При нас и този месец няма чудо. Макар,че е доста рано за тест, снощи направих един китайски тест имаше някаква сянка, реших тази сутрин да повторя няма нищо... Очаквам си лелката и чакам две чертички от НЕчакащите, да ни зарадват! Трудно е да не губим надежда, но трябва да бъдем оптимисти. Този период от цикъла е най-тежък.
Прегръщам всички ви! Хубав ден!

# 573
Не съм доволна от китайските, дават ги 10мл, а шуър чек в по чувствителен от тях ,правих скоро един експеримент с тестовете, тъй като сестра ми правят ин витро и и бяха останали две ампули турски Прегнил, и реших да го изпозлвсм върху 5 марки, шуър чек, престо, клиър и този китайския One step. В интерес на истината на първите три чертата щеше дс ми избоде очите а този китайския беше с много по-бледа чертичка от другите, а уж го дават 10мл, предпочитам да купувам шуърчек пред тези китайските, поне ще съм сигурна в резултата и няма да се надявам напразно...

# 574
Тази сутрин видях най-отрицателния тест за Б в живота си! Без изпарителни или дори въображаеми черти. Ще си чакам гадната лелка.

# 575
Тази сутрин видях най-отрицателния тест за Б в живота си! Без изпарителни или дори въображаеми черти. Ще си чакам гадната лелка. Ще стане, недей се отчайва
Съжалявам, прегръщам те. Disappointed

# 576
Относно работното място , при мене има и бебоци , и бременни... и всякакви... но най - ми тежат тези които искат да махат бебетата и питат при кое АГ да ходят ( 99,9% от тях са от ромски произход) там мисля че нещата им се получават с една целувка..... идея си нямат какво е О и БТ , за хигиенни навици няма да говорим...

# 577
Добро утро, мили мои! 🌷🌷🌷
Сис, Попи, не се отчайвайте все още лелка няма Wink
Тинти, точно с ММ си говорихме за това население. Как ние се стараем то витамини, то изследвания, то следене и накрая нищо, а те само да се погледнат и хоп, бременни.
Аз пък си чакам О, но няма и помен от нея. Явно и този месец няма да е на късмет.
Пеони, стискам палци за теб, слънце! 😘
Йоанка, мисля, че ти беше качила една снимка на един мъж гледайки коремчето си... е аз снощи като се навечерях имах коремче поне в третия месец 😂 познайте дали не си го гледах в огледалато, а още и О не съм имала. Луда работа 🙃🙃🙃. Та се сетих за теб, Йо. Какво става с теб, онази гад ЗФ, махна ли се?
Ние вчера си купихме нов матрак, севтосахме го да го изпробваме. Нов матрак- нов късмет! 😂😂😂
FBID..., имаш право да си изживееш мъката, но не ѝ се отдавай. Гледай напред и се радвай на детенце. Прегръщам те! 🤗

# 578
  • София
Добро утро, момичета!

Сънче9051, написаното от теб е толкова истинско и вярно, и 100% в целта! Човек наистина не се замисля понякога колко привилегировани сме в някои отношения. Когато се вглъбим в нещо и то стане наша фикс идея, всичко друго избледнява на фона на заветната цел и пропускаме красотата на живота около нас, както и всичко, за което си струва да сме наистина благодарни!
Иска ми се да си сложа поста ти на стената, Сънче, и да хвърлям по едно око като загубя цел! Heart

Ивче, сега ме вдъхнови да си направя цветна градинка! Започнаха да ми идват шантави идеи Blush

Рокетче, много си сладка! Heart Слагай спиралата, чети книжките и да не ти пука особено! Каквото е за нас, ще си дойде при нас!

FBID, разбирам емоцията ти, наистина, но се опитай да не изпадаш в дупка! Тези мисли ти вредят. Горе главата, „напърчи цици“ (както казваха във филма „Палави мамчета“) и давай напред!

Пеони, стискам палчета! Дано не дойде гадната мръсна лелка!

Сиси и Попи, прегръщам ви силно! Не е бил вашият месец, но някъде там вашите бебчета чакат да дойдат при вас!

Куки, а дано новият матрак донесе малка, сладка точица! Heart

# 579
Здравейте момичета 🤗 я вижте на какво попаднах... Бъдете много щастливи и другия месец да има много точици от това щастие...

# 580
Добро утро, момимета!
Сиси, Попи, ако случайно дойде гадната лелка ви пожелавам да е за последно! ❤
Сънче, съгласна съм с теб, че винаги може да е по-зле!
Йо, къде се изгуби? Пиши как върви лечението на ЗГ.
ФБИД, аз съм в училище и прекрасно те разбирам! Раздавай обичта си на дечицата и събери от тях най-чистата енергия за твоето бъдещо бебче! Няма невъзможни неща! ❤
Аз за първи път от толкова време сънувах, че виждам 2 черти... Дано ми е на късмет! Потрудихме се, не толкова колкото исках, но все пак мисля, че поне улучихме момента, а останалото ще е късмет! 😊

# 581
Добро утро, момимета!
Сиси, Попи, ако случайно дойде гадната лелка ви пожелавам да е за последно! ❤
Сънче, съгласна съм с теб, че винаги може да е по-зле!
Йо, къде се изгуби? Пиши как върви лечението на ЗГ.
ФБИД, аз съм в училище и прекрасно те разбирам! Раздавай обичта си на дечицата и събери от тях най-чистата енергия за твоето бъдещо бебче! Няма невъзможни неща! ❤
Аз за първи път от толкова време сънувах, че виждам 2 черти... Дано ми е на късмет! Потрудихме се, не толкова колкото исках, но все пак мисля, че поне улучихме момента, а останалото ще е късмет! 😊
.   

И аз сънувах две чертички снощи!!  Толкова много се зарадвах.
Дано е на късмет.
Дано всички да видим двете чертички.

# 582
Блек Уидоу,аз пък сънувах че имам бебче, днес ме боли леко като при овулацията,  но е рано за теста за ову, ще го направя в 12 на обяд. Моя ме бъзика, че спермата му от неделя чакала в бойна атака яйцето, но и днес ще ги презаредим Grinning

# 583
Блек Уидоу,аз пък сънувах че имам бебче, днес ме боли леко като при овулацията,  но е рано за теста за ову, ще го направя в 12 на обяд. Моя ме бъзика, че спермата му от неделя чакала в бойна атака яйцето, но и днес ще ги презаредим Grinning

А дано! Иска ми се с една вълшебна пръчица да мина около вас всички и да видите чертичките до една! 😊
Зейнеп, добре ще направите, че нали казват, че остарявали спермитата. Дано го хванете вече яйчицето и чакането приключи! ❤

# 584
Имам точно като при овулация болки , но не знам дали не съм изтървала пикът Sad така и не видях напълно положителен тест но има време още, може би е рано, не знам или съдбата така иска просто да не знам кога е овулацията и да ме изненада другия месец с 2 чертички. Сега направих на Експрес един тест и чертичката е бая бледа. Убедена съм, че това са овулационни болки, пулсиращи в единия яйчник. И друг път съм ги имала.

Общи условия

Активация на акаунт