Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 056
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Джулка 💜💜💜
Много ти се е насъбрало. Недей се отчайвай така. Слушай Рокетчето, много е права.
Гушкам те

# 631
Джули и на мен светът ми е крив преди цикъл, мисля че е време да отидете някъде на почивка след 10 ден от цикъла за 1 седмица и да се върнете трима от там Simple Smile

# 632
Jullliana, всеки има такива дни, но няма да се предаваме. Всичко ще се нареди, когато му дойде времето. Аз вярвам в тази теория, че децата избират родителите си. А всички знаем, че десерта е накрая... Ще имаме най-прекрасните деца. Аз трябва да се побъркам, ако го мисля - яйчниците ми са като швейцарско сирене, яка поликистоза, нередовен цикъл, възли на щитовидна жлеза и за капак тромбофилия. Но няма да се откажа. Може да е по-трудно, но ще си заслужава. Така че се стягай и смело напред в очакване на следващия месец Simple Smile

# 633
Джули, аз пък те адмирирам! Много съм “за” да се прибегне до асистирана репродукция, когато нещата се закучат! Тръгвам и аз по този път. Няма какво да чакам още и още, да си давам напразни надежди, че щом веднъж е станало ще стане пак, че, когато се успокоя, то ще стане - еми не и в моя случай. Не виждам нищо лоши човек да се ориентира към специалист, пък междувременно те опитите вкъщи не спират така или иначе Simple Smile
Знам, че си смела мадама и с всичко ще се справиш! 😊

Zeynep , благодаря за съвета! Simple Smile
Бременност няма със сигурност, така че ще чакам менструацията.

# 634
Добро утро мили мой. Рано пиле, рано пее.Да ви е сладко кафето.
Трео почни да вземаш инофолик, фолиева с йод и агнес, много помагат при ПКЯ.
Аз от онзи ден съм с леки спазми ниско долу, не знам какво става.Възможно ли е овуто да е минало, а да нямам грам болки в гърдите, това не ми харесва изобщо, върви към провал, но ще видим, няма да спра тестовете до 19-20 ден.  

# 635
Добро утро!
Джули гуш!
Съншайн с какво се предизвиква?
Аз може ли да съм толкова смотана, никога не ми се беше случвало. В понеделник си помислих, че ми дойде. Това въобще не е било М. Но имам силен ПМС и знам, че ще ми дойде и тъй като цикъла ми идва напоследък когато си иска го изчислявах, че не чакам от понеделник до другия вторник когато е 33-ти ден. Последно ми дойде тогава. Тъпото е, че ММ няма да го има април и ако не ми дойде днес, утре изпускаме О. Баси това е още един пропуснат месец.

# 636
Честита пролет! Animal Hatched Chick
Започва по-хубавата част от годината! Flowers Blossom
Пожелавам тази пролет нов живот във всяка от нас!

# 637
Честита първа пролет! 🌷

Хиба , на мен лично досега винаги само с дуфастон, може и друг метод да има 😂
Айде дано пък да НЕ ти дойде! ✌

# 638
Честита първа пролет и на вас. Прекрасни цветове навън, всичко зелено, бяло розово, дано и тестова линия се оцвети така ярко HeartHeart Sign Exclamation Sign Exclamation

# 639
Ей верно, честита първа пролет. Тук розовите дръвчета цъфнаха.

# 640
  • София
Честита пролет, мили момичета!

Нека тя донесе нов живот както в самите нас /малки човечета/, така и в душите ни и в отношенията ни със заобикалящия ни свят! 👼🏻🐣🌷
Когато сме щастливи отвътре, сме щастливи и навън, излъчваме позитивна енергия и привличаме още по-позитивна такава!

# 641
Буби Много си позитивна
Благодаря ти! Нека разцъфне във всяка от нас по един нов живот. Знам, че когато искаме нещо толкова силно, то намира начин да дойде в живота ни..  Simple Smile

# 642
Честита първа пролет, мили момичета! Flowers Cherry Blossom желая да бъде много пъстра откъм положителни емоции и с дъх на бебе Yellow Heart 

Имам малък казус с новата тема. Днес ми предстои да замина за 3 дни и няма да имам лаптоп, където да я спретна. Има 3 варианта:
1) да пусна нова тема без да я оформям и после да я редактирам в неделя.
2) някоя от вас,  мили дами, да поеме само тази тема. Не се отказвам, държа да си пиша темите, приела съм го за свое нещо Simple Smile та, ангажиментът ще бъде само за тази тема
3) да я направя днес, да допишем тази и после да се прехвърлим в друга
Много се извинявам за създаденото неудобство. Надявам се, че ще ми простите Innocent

Такъв ПМС ме тресе, че М ще ме удари като торнадо...

# 643
Понеже все си говорим как не трябва да го мислим забременяването, обаче е невъзможно, току що в другата тема Бременна ли съм? Една госпожа ми събра очите! Grinning
Значи бебе прави, с 10 дена закъснение, яко симптоми( някои от вас сигурно са прочели) една неуспешна бременност вече, ама иначе супер лежерна, не била правила тест още.... и вика ако съм бременна ще съм най-щастливата ала бала. Брей как успяват тези жени да са толкова над нещата!? Направо ме сърбяха пръстите да я питам?
Освен да въздъхна...явно си е до характер и човек. Някои си го могат.

# 644
Всичко е до психика ,не бих издържала 10 дни, 2-3 може би Grinning

Общи условия

Активация на акаунт