Баба Марта си отива вече, чакаме те мъничко човече!

• 26 052
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Честита пролет, мили момичета!

Нека тя донесе нов живот както в самите нас /малки човечета/, така и в душите ни и в отношенията ни със заобикалящия ни свят! 👼🏻🐣🌷
Когато сме щастливи отвътре, сме щастливи и навън, излъчваме позитивна енергия и привличаме още по-позитивна такава!

Прекрасница... обичам да те чета , винаги позитивна Heart
Моята О мина трудихме се цели 3 дни , доста обнадеждаваща диаграма на БТ се заформя , но ще видим около 1ви какво сме забъркали Simple Smile Не знам защо имам толкова големи надежди за този месец , но си ми идва ей така отвътре... та ще видим в началото на месеца дали ще си изплача душицата ако вещицата дойде... а така ми се иска да не се самонавивам...
Честита първа пролет , мами! Пролетта е живот , пролетта е надежда , пролетта е любов Heart  Където и да отидете – независимо от времето – винаги носете собственото си слънце. Прегръщам Ви всички!

# 646
Понеже все си говорим как не трябва да го мислим забременяването, обаче е невъзможно, току що в другата тема Бременна ли съм? Една госпожа ми събра очите! Grinning
Значи бебе прави, с 10 дена закъснение, яко симптоми( някои от вас сигурно са прочели) една неуспешна бременност вече, ама иначе супер лежерна, не била правила тест още.... и вика ако съм бременна ще съм най-щастливата ала бала. Брей как успяват тези жени да са толкова над нещата!? Направо ме сърбяха пръстите да я питам?
Освен да въздъхна...явно си е до характер и човек. Някои си го могат.
Имам чувството, че понякога и подигравателно пишат в тази тема.
Имаше една със закъснение 5 дни и всеки ден питаше дали и кога да прави тест (бая изнерви хората в темата Grinning). Накрая каза "Ами мен ме е страх да не покаже една черта, та ще изчакам още седмица за всеки случай"....

# 647
Добро утро, момичета! Честита първа пролет! 🌷
Ивиед и аз я прочетох преди малко. Мисля, че има хора, които се правят на по-глупави от колкото са, но не намирам причината за това точно тук... 😉
Джули, всеки е имал такъв ПМС. Аз преди няколко години всеки месец бях така... Всичко ще се нареди споко! ❤
Сънче9051, дано всичко е наред при теб! ❤
Тинти, заедно сме. Дано този месец е нашия! 😍
Пеони, направи както сметнеш за добре. И да не ни е украсена темичката, знам, че няма да е за дълго! 😘

# 648
Честита пролет!Време е всичко да се раззелени,да избуй и да се размножи Simple Smile
А дано се започне с вълна от положителни новини!
Аз нещо напоследък смесени чувства изпитвам-хем съм супер заредена,хем на моменти ми е скапано.Това второто го насочих в конструктивна критика.Както казват-което не ни убива ни прави по-силни,понякога е по-трудно и бавно да заякне човек.
Чакам с нетърпение да стане цветно навън,да се вдигне настроението.Понякога сравнявам такова време с женския цикъл-както когато е много мрачно няколко дни,или не е валяло отдавна,а сега е едно сиво още с малко пъпчици-та на пролетта ще й дойде.Grinning Започва цял нов цикъл от годината-преди сякаш не обръщах внимание именно на този сезон,а май ще ми стане любим.Simple SmileВръща ме в детсвото-валеше обилно,после изгряваше слънце,но земята не се напукваше.Всичко наоколо свежо зеленее,пълно с жълтурчета,след дъжда охлювчета.Нов живот...
Прегръщам всички

# 649
А може и да е от страх. С моята Б също направих тест след 10 дни, вътрешно си го знаех, но ме беше адски страх. Като направих теста и таз втората черта като се оцвети още на секундата се разтреперях от паника. Звъннах на АГ и викам имам положителен тест за Б, сега какво следва?!!! Тая жена като почна да се смее как така какво следвало. Такава паника не знам виждали ли сте. Сега ми е смешно, но тогава много ме беше страх.

# 650
Дами, когато минем 50 страници, ще пусна нова тема, а при първа възможност ще бъде пролетно украсена!
Благодаря ви Heart
Аз имам близка със СПКЯ, направи тест на 15 дни закъснение. Има хора, търпеливи.

Kantarion, и аз съм така. Дано всичко скоро се нареди Heart

# 651
А може и да е от страх. С моята Б също направих тест след 10 дни, вътрешно си го знаех, но ме беше адски страх.
Страхът е разбираем (всички го имаме), но тя всеки божи ден питаше дали и кога да прави тест. Пишат ѝ 3-4-5 момичета и тя "Ами аз май ще изчакам още няколко дни" Grinning

# 652
Блек аз явно съм голяма наивница на средна възраст, защото на повечето в другата тема им вярвам! Grinning или както казва Хиба може да е от страх...

Кантарион ти си скрита поетеса, признай си колко стихосбирки имаш! Stuck Out Tongue Winking Eye

Peoney за мен постъпи с новата тема както ще ти е най-удобно и неангажиращо! Надявам се 3 дена хубаво да си починеш от компютри!

Дано тези идни дни има ако не цунами поне малка приливна вълна от + тест!

Joanaa къде се изгуби бе пиле шарено, нищо, че не бебеправиш(то и аз) ела ни изпей защото снощи правих тест тест тест Grinning

# 653
Обичам да си визуализирам хубавите неща,особено когато нямам търпение Simple Smile Ще се радвам,ако всеки му е изкочила още една подробност от този хубав сезон/картина.Всяка пролет се усмихвам и не пропускам,когато видя малки елипсовидни още джанки.Изскача ми и спомена,че когато видехме бременна като деца допирахме два пръста и казвахме на някой да цепи.Simple SmileСигурно всеки има такива някакви сборни спомени през годините.Сякаш това е да спреш и да оцениш и да се порадваш на малките неща....Да помиришеш розите.Толкова неща имаме за даденост,а като ги няма,дори тогава не забелязваме,че е толкова хубава атмосферата с тях и е хубаво да ги очакваме с нетърпение.Като очакван подарък:)
По въпроса с тестването конкретно за бременност-няма смисъл от повтаряне да си направя ли да не си ли.
Ако човек търси съвет или подкрепа преди и след това-да повдига въпроса.
А вече наистина е до търпение.Аз за себе си съм се чудила на бледи черти-в смисъл че ако така се вижда положителен резултат-много тъпо.....а ако се насища добре след закъснение от плюс 3-5 дни-то тогава да го направя тогава.Просто бледа черта ще е уклончив отговор,както един цикъл,който още е аха да идва около датата.Приемам датата за М като вид тест-това би ми показало да проверявам ли с външен показател за нещо хубаво или лошо.Simple Smile
Ще дам пример -някои обичат да наблюдават процеса на ушиване на рокля и да мерят многократно-било то да нямат просто търпение или дори да им доставя удоволствие да мерят.Моето нетърпение ще се засили,ако още не е готова.......Предпочитам да я видя завършена,да знам че е готова и ако са необходими поправки,то когато е сглобена да се направят.
Така,че стискайте палци да е ушита роклята,та да меря и аз.Simple SmileДа тествам.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 11:02 от Kantarion

# 654
Ето го днешния тест, получих и кремообразно течение, а то е характерно след овулацията нали така.

# 655
Точно така, Зейнеб. Положителения ти тест за О е бил на 12тия ден и вчера го написах, минала е О. Дано сте успели да уличите момента.

Ето го днешния тест, получих и кремообразно течение, а то е характерно след овулацията нали така.

# 656
Здравейте и от мен!
Честита пролет! Дано ни зареди с положителни емоции и светли дни, пък защо не и точица в коремче.
Буболеске, много добре си го казала. Благо ми е на душичката да те чета. И ти благодаря, ти си знаеш Joy
Тинти, Влек1322 дано сте хванали яйцето, стискам палчета Blush
Джулка, много лоша ситуация, но като мине всичко, нещата ще се успокоят. То човек все от някъде му избиват натрупаните емоции. Прегръщам те!
Пеони, не се тревожи за темичката. Както ти е удобно, ние всякак ще си пишем Blush
Днес ми е 14-ти ден от цикъла и белтъка се появи. Алелуя! Бях силно притеснена, защото миналия месец нямах абсолютно никаква ЦС. Но сега се успокоих. Ще се постараем да хванем яйцето.

# 657
Здравейте мили момичета! Честита първа пролет и много двучертичкови тестове! Прегръщам ви!
Аз съм в чуденка - според приложението О трябва да ми е на 23.03, а от сега ЦС ми е гъста и има леко жълтеникав цвят. Много странно, обикновено такава ми е точно преди цикъла. Случвало ли се е на някоя от вас?

# 658
Аз приключих с опитите за тоя месец, чакаме сега, дъъългите 2 седмици Grinning

# 659
Аз приключих с опитите за тоя месец, чакаме сега, дъъългите 2 седмици Grinning
А недей недей, пускай на 3-4 дни по едно контролно щракане, че не се знае! Grin

Използвам постът да попитам по-знаещите как се обяснява забременяване по време на цикъл??

Общи условия

Активация на акаунт