Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 657
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • Тра-ла-ла
Аз съм от областен град. т.нар. "провинция". Не говоря за София и не знам как е в София, но в провинцията и то в областните градове заплата от 1000 лв е изключително високо заплащане и изключително трудно може да намериш работа за такова заплащане. В моя областен град масовата заплата е 600 лв. Малко над минималната. Ако не вярвате отворете сайта с обяви за работа джобс...и разгледайте обявите за работа в няколко областни градове. (без топ 5 градовете в България) И ще видите че 95% от обявите са с заплащане от минимална работна заплата до 800 лв максимум!!! Така че къде да се намери още по висока заплата от 1000 лв ако живеете в провинцията?! Това просто е мисия невъзможна. А и понеже следя новините и се интересувам, неотдавна казаха че 3/4 от населението в провинцията в България живее с доходи между 350 и 750 лв на човек. И това е официална статистика. Как искате мъжа да има доходи над 1000 лв при положение че 3/4 от населението в цяла България (без София само) живее с доходи доста под 1000 лв?!
Ами говорим за София, действието се развива в София! Човекът иска да създава семейство в София. Заплата си я получава в София!

# 391
Опитах се да ви изчета.
А какво се случи със страницата за дрехи  на Василена? Преди епизода снощи имаше много харесвания, в нейния профил се появяваше като нейно работно място, сега има 26 харесвания, ако въобще е това страницата, но по спомен снимката от профила е същата. Също така в коментар на стр. на превамането майката на Василена, намекна че с епизода снощи бизнеса й се е сринал.

# 392
  • София
Няма сила на света, която да ме накара да се разцелувам с мъж по устата, когато ми е антипатичен. Освен пистолет опрян в главата ми. Ама моля ви се, какви ги пишете? Предаване, шоу, но като ми е неприятен -найн, нихц. СорЕ.
Абсолютно!  Peace То по удобната логика на Никифор "Вече сме женени и всичко е позволено", сигурно и секс си е поискал в първата брачна нощ.

# 393
И двамата не са цвете, той като някой загорял тийнейджър, не виждал жена от 15 години, да се били мляскали, били женени хохохо падаш.

Имам усещането, че Форито до края на формата ще си иска секс и целувки щото били женени, независимо от обстоятелствата...

# 394
Опитах се да ви изчета.
А какво се случи със страницата за дрехи  на Василена? Преди епизода снощи имаше много харесвания, в нейния профил се появяваше като нейно работно място, сега има 26 харесвания, ако въобще е това страницата, но по спомен снимката от профила е същата. Също така в коментар на стр. на превамането майката на Василена, намекна че с епизода снощи бизнеса й се е сринал.
Фенки на Никифор я налазили страницата и я засипали със слобни коментари. Тя започнала да ги блокира един по един, но се изморила и направо блокирала страницата си.

# 395
  • Тра-ла-ла
Форито си е удвоил приятелите във Фейса. ЗавиждЪйтиии Laughing Среща такава силна мъжка подкрепа...на мъже, дето трудно покриват женските изисквания и винаги реват, че жените са такива и онакива Laughing

# 396
Нали и w00x вероятно затова не са го избрали, защото е от Пловдив и няма как за 3-4 седмици, докато реално траят снимките да си зареже работата. Особено , ако няма опция хоум офис.

Разбира се, че е важен външния вид. Но пък трябва да ви кажа, че докато опознавам хората в даден момент външния им вид(в моите очи) се променя спрямо личността им. Не ви ли се е случвало грозноват човек да ви стане симпатичен с времето, опознавайки ги го и откривайки в него невероятни черти?

# 397
Става ми симпатичен, да, но за приятелче  Simple Smile

# 398
Имам усещането, че Форито до края на формата ще си иска секс и целувки щото били женени, независимо от обстоятелствата...

Че то му се полага на момчето! Женени са!

Нали и w00x вероятно затова не са го избрали, защото е от Пловдив и няма как за 3-4 седмици, докато реално траят снимките да си зареже работата. Особено , ако няма опция хоум офис.

Разбира се, че е важен външния вид. Но пък трябва да ви кажа, че докато опознавам хората в даден момент външния им вид(в моите очи) се променя спрямо личността им. Не ви ли се е случвало грозноват човек да ви стане симпатичен с времето, опознавайки ги го и откривайки в него невероятни черти?

На мен ми се е случвало на няколко пъти, но все пак първоначално трябва да има нещо, което да ме привлече.

# 399
  • Тра-ла-ла
Че то му се полага на момчето! Женени са!
smile3532

# 400
  • София
Скрит текст:
И двамата не са цвете, той като някой загорял тийнейджър, не виждал жена от 15 години, да се били мляскали, били женени хохохо падаш. Нея вече я коментирах, но просто всички скочиха да го защитават, защото нейната излагация беше голяма, а не че той е супер дупер якия мъжага. Демек, тя му изписа веждите един вид. А тази вечер ще има ли предаване?
Точно!
Ако просто беше казала " Не е мой тип,имам други очаквания"  всички щяхме да я съжаляваме,че са я събрали с този смотльо. Само,че тя с голямата си уста и още по-големи претенции зорлем го направи вървежен
[/spoiler]
Вървежен !???  smile3555 Този !???  tooth
Убедена съм, че ще се намерят достатъчно милостиви заблудени жени,които да се навият да го дондуркат.
Има и много, които си търсят някой чехъл,който да командват,като прибавим и известността след предаването ,се обзалагам,че няма да е дълго сам
Обзалагам се, че този е с огромни претенции и очаквания...
Мислиш ли, че досега не е срещал "достатъчно милостиви заблудени жени", срещал е, ама той не иска такива, иска нещо повече от себе си.
И не се заблуждавай, че е "чехъл" и някоя може да го командва... мухльо е, далеч не е интелигентен, но за 41 да не го поиска никоя от тези, на които се е надявал, значи, че и той търси повече от себе си, точно като принцесата.

# 401
N.B. И една кратка анкетка /ако позволите/: коя от нас, би поискала да прекара меден месец с този сульо... да не говорим за повече!?

Аз! И подчертавам дебело, че нито ми харесва визуално, нито като излъчване. Но щом съм се записала в предаването и нямам право да се откажа на подписването, щях да се оженя, да си направя сватбата, да си отида на медения месец, да поживея с него два месеца, а след това щях да се разведа и всеки да си ходи по пътя. По този начин дори можем да запазим добри отношения и след предаването. Но със сигурност нямаше да се държа, като намаана 18 годишна тунингована кифла и да ръся обиди за човек, когото НЕ ПОЗНАВАМ и съм срещнала преди час, и то по мое собствено желание. Защото истината е, че това е по нейно желание - тя се е записала в това предаване - не са я записали насила. На това му се казва възпитание. Нещо, което Васка си мисли, че има, а майка й вижда, че не й го е дала. Обаче твърде късно го видя

И въпроса не трябва да е "Коя от нас би се оженила /прекарала меден месец/ за/с Никифор?", а "Коя от нас би се държала, като Василена, ако не беше харесала Никифор?"

# 402
Форито си е удвоил приятелите във Фейса. ЗавиждЪйтиии Laughing Среща такава силна мъжка подкрепа...на мъже, дето трудно покриват женските изисквания и винаги реват, че жените са такива и онакива Laughing

Мда, вчера имаше 90 приятели, днес 168, като новите попълнения са все жени. Ти да видиш!

# 403

И въпроса не трябва да е "Коя от нас би се оженила за Никифор?", а "Коя от нас би се държала, като Василена, ако не беше харесала Никифор?"
Не бих се държала така, най малко от срам пред цяла България. Дори и да го мисля за мухъл и половина, пак ще си замълча. Rolling Eyes

# 404
  • София
Призна си го най-после... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
Аз никога не съм го отричал. Simple Smile
Ахаа... а ни се подиграваш, че искаме мъже, които имат чувство за хумор... Stuck Out Tongue Winking Eye
Всъщност, искаме мъже, които ни карат да се смеем, а не ни разплакват или ядосват... Виждаш ли колко е просто!

Общи условия

Активация на акаунт