Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Новата тема е прегледана 3 491 пъти. Направо избиха рибата снощи от това предаване Joy

# 166
Дали е удобно да напишете на колко години е позволено да се размножи човек? За мен вече е късно, но поне да знам какво да набия в канчето на щерката.

# 167
  • София
Благодаря за новата тема. Един разбор от мен и се връщам да ви чета

2. Реакцията й беше глупава. Записала се е за това предаване, не е харесала мъжа - добре, случва се. И аз не го харесвам. Но можеше да се държи нормално, да се покаже, като една добре възпитана жена и по този начин щеше да извлече много повече ползи от това предаване. Щеше да си направи безплатна реклама на страницата за дрехи, щеше да стане разпознаваема и харесвана с доброто си поведение жена, щеше да си направи една хубава и безплатна сватба, щеше да си отиде на една хубава и безплатна почивка, да поживее с мамин Кольо 2 месеца и да се разведе. А след края на предаването щеше да е спечелила много повече плюсове за себе си, отколкото минуси. А тя, с това си поведение буквално накара хората да я намразят още от самото начало, ще трябва да изтърпи всичките месеци на снимки настроена крайно негативно и накрая какво - нищо!

С това съм много съгласна.

Човекът е спедитор, работи в спедиторска фирма и колата му е служебна, т.е. той не изкарва пари с баничарката, а си върши работата и в същото време от фирмата са му разрешили да я ползва лично в извън работно време. Сега не знам как е, но преди години, преди времето на разцвета на IT индустрията, спедиторите си бяха доста добре платени служители. Това беше една стабилна и добре платена работа и доста желана, поне в София.
На мен ми направи много добро впечатление, че след като са му дали служебна кола е продал личната си. Човекът е земен, практичен, не залага на въздухарски имидж. Веднага е сметнал, че ще спести пари от данък, застраховки и подръжка. (обаче аз съм омъжена от много години, минала съм през много перипетии, вкл. материални, и много ценя практичното отношение към живота)
Автомобилът е вещ, която с времето губи стойност и ако не ти е нужен по-добре да го продадеш и да спестиш пари. В този смисъл, според мен, той има достатъчно средства за старт на едно семейство, защото явно умее да си прави сметката. Която го хареса, ще може да разчита на стабилен и отговорен човек.
Едиствено в него ме подразни, че не уважи желанието на Василена да не я целува по устата и да не скъсяват дистанцията веднага. Обаче мъжка му работа, като мисли с долната глава горната се изключва.
Василена няма да я коментирам. Просто няма смисъл. Много претенции, никакво покритие и лошо възпитание. Жал ми е за майката. Явно късно е разбрала какво "чудовище" е отгледала.

И с това най много.
Наистина Никифор е практичен. А и никъде не е упоменато, че живее с роднини.
А и май една съфорумка беше писала, че е живял с жена двамата за това не мисля, че са били под един покрив със сестра му. Изглежда мил и добръ мъж.
Да беше кофти, че я натискаше за целувка, но и той е прав, че поне по устата могат да се целунат.
Според мен той си живее сам в жилище, да може да помага на сестра си, но не мисля, че живеят заедно.

# 168
Дали е удобно да напишете на колко години е позволено да се размножи човек? За мен вече е късно, но поне да знам какво да набия в канчето на щерката.
След вишУ и минимум 2 години стаж, че да не е на социални майчЕнски Wink

# 169
  • Тра-ла-ла
Според мен той си живее сам в жилище, да може да помага на сестра си, но не мисля, че живеят заедно.
Е, сестра му написала във Фейсбука си - "дано не ми я натресе тука" (демек брат й булката). Едва ли систърът  ще напише подобно нещо, ако брат й живее отделно Grinning

# 170
Пфф. Отдъхнах си, че съм покрила високите критерии за размножаване, нищо че съм родила на 24. 😒

# 171
  • Варна
НИКИФОР ГЕРГОВ
10 mins ·
ПОНЕЖЕ ВИЖДАМ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ИСКАМ САМО ДА КАЖА ЧЕ ТОВА КОЕТО ВИДЯХТЕ ВЧЕРА Е ПРИКАЗКА В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО ПРЕДСТОИ.ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ.

# 172
  • ГО
Никифор да се взема с кумата и да се приключва. В лимузината за ръце ли се държаха? Само на мен ли ми направи впечатление?

Василена си е кифла. Сама си го каза. Имам такава приятелка - само дрехи, гримове, почивки я интересуват. Вади си огледалцето на всеки 5 мин. в ресторанта, гледа се, одобрява се и го прибира. И след 5 мин. пак така. Много е добродушна, много е мила, но си е почти на 40г. и е сама. Сама си казва, че няма да се даде на всеки, че търси определен вид/тип мъж.
Искам да кажа, че има и такива хора, като моята приятелка, като Василена. Не ги упреквам, разбирам ги.
Никифор не е за Василена определено.

# 173
  • софия
Сигурно caps-a на клавиатурата на Никифор се е развалил. Rolling Eyes Всичките му статуси крещят.

# 174
Меркантилна е слабо казано.
Аз знам една друга думичка, с която наричат такива като Василена, но е прекалено нецензурна, за да я напиша тук.

Някой знае ли истинската възраст на тази жена?
Тя, ако е на 33, аз тогава съм на 27!!!
Дали няма да се окаже и малко по-голяма от Никифор?!

# 175
Никифор е приятел във фейсбук с Георги Веселинов от първия сезон.

Никифор май е имал преди баничарката кола Maserati през 2015 година

Скрит текст:

Тези снимки от някакво телевизионно предаване ли са? Един от коментарите към снимките е "Лапна ли парите вече?", а Никифор е отговорил: "Ще мина да почерпя".

Скрит текст:

Скрит текст:

# 176
Как е сгънал момичето да го прегръща.

# 177
Василена си е кифла. Сама си го каза. Имам такава приятелка - само дрехи, гримове, почивки я интересуват. Вади си огледалцето на всеки 5 мин. в ресторанта, гледа се, одобрява се и го прибира. И след 5 мин. пак така.

Малко Офф

Имах колежка, която работеше с хора на гише и си беше сложила огледалце пред монитора, за да се гледа постоянно, докато ги обслужва. Та и по-зле има Joy

# 178
Тези снимки с колата са от авто къща.

# 179
Чудя се с какви очаквания отиват участниците? Ако съм аз, ще отида с очаквания за пълен провал, но какъвто и да е човека, никога не бих си позволила подобно поведение.

Василена можеше да се държи по друг начин. Да, пак щеше да си личи, че не го харесва физически, но като се е хванала на хорото, ще си го играе. Ако ще се ядосва и ще се държи зле с някой, то би следвало това да са "специалиститИ". Изборът им е подигравка и с двамата и за пореден път се убеждавам колко е ниско нивото на тези услуги в България, но иначе цените им започват от 50лв на час...

Според мен, Никифор също не я хареса на външен вид, но поне се опита да й даде шанс да блесне с качества... уви.

Общи условия

Активация на акаунт