Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 639
  • 740
  •   1
Отговори
# 345

N.B. И една кратка анкетка /ако позволите/: коя от нас, би поискала да прекара меден месец с този сульо... да не говорим за повече!?

Откровено, не е моя тип, а и е много възрастен, така че - не . Просто тя можеше да се държи възпитано. Нещата, които каза не отговарят на претенциите които има.

# 346
  • густо майна Филибето
Хайде сега, кой би се оженил, кой би прекарал меден месец. Ами който си е продал г@за на предаването. Трябва или да си много отчаян, за да търсиш половинка по този начин, или целта е реклама. Василена едва ли разчита да си намери мъж по този начин, или е решила да се рекламира на зъболекарите, или ще отваря още онлайн и реални магазини.

# 347
  • София

... издържа си се сам което е много важно...

Е то оставаше на 41 някой да го издържа и щеше вече да е върхът на айсберга.

# 348
До коментар #341 -------------------- аз до колкото знам още от сезон 1 на женени от пръв поглед,  всеки който се съгласи да участва в предаването е длъжен да каже "Да" на сватбата си....дори и да не си хареса половинката. После живеят около 1 месец заедно.....и след този 1 месец ако не се харесват или не одобряват половинката си за брачен партньор, могат да се разведат........дори и само единия да не иска - пак се развеждат. Няма никакъв проблем в това. А ако се одобряват и двамата след този 1 месец, няма никакъв проблем да си останат женени, каквато е и целта на предаването. Simple Smile
пп. така че всички тия излагания по телевизията са напълно излишни...казваш да, минава месеца и после се развеждаш, казваш че не чувстваш че това е твоята половинка и това е. Но Василена не е особено умна...

# 349
  • София

N.B. И една кратка анкетка /ако позволите/: коя от нас, би поискала да прекара меден месец с този сульо... да не говорим за повече!?

Откровено, не е моя тип, а и е много възрастен, така че - не . Просто тя можеше да се държи възпитано. Нещата, които каза не отговарят на претенциите които има.
Мухльовците нямат възраст... да го знаеш... Stuck Out Tongue Winking Eye
Че нея кой я защитава!? Но всички са тръгнали да ронят сълзи по Льольо... Flushed

# 350
  • София
Първо в Семейни отношения една вдигна акциите на програмистите (който е чел темата, знае за какво става дума).  Wink Сега Василена вдигна акциите на зъболекарите  Joy Joy Joy

# 351
  • София
Хайде сега, кой би се оженил, кой би прекарал меден месец. Ами който си е продал г@за на предаването.
Т.е., в хипотеза, че си си "продала г@за на предаването", би ли му позволила да те целуне... не някой изобщо, а точно този!?
Предчувствам отговор от рода: "аз не бих участвала...", но ако приемеш че би,  би ли? Sunglasses

Последна редакция: чт, 14 мар 2019, 18:27 от art deco

# 352
  • Тра-ла-ла
Аз!!! Ама да си вземе и състъра да си цъкаме селфита с нея Laughing

# 353
Здравейте,
кой е онлайн магазина на Весето? Чисто любопитство. Чудно ми е високия стандарт, който твърди, че поддържа, дали е от бизнеса и.
В Инстаграм е vivistyleonline.

# 354

Селфита с мечо, без мечо, в твойта стая, в нейната. 😆 Живот ще си отживеете със систъра. Селфи навсякъде.

# 355
Вчера в тема 2 прочетох това:
""Пречи и на мъжа да не му пречи че е беден. Аз това разбрах от думите и. "" -------------------------------
което е ЧИСТА ЛЪЖА !!! Първо Никифор НИКОГА не е казвал че е беден!!! Второ, НИКОГА НЕ е казвал че му ПРЕЧИ нещо финансово?!!!!!!! Напротив!!! Никифор каза че е доволен от живота си.... Каза че пренася куфарите на самолетите и си взима 1000 лв и си му стигат. Доволен е от живота си, парите му стигат и не му се налага да работи повече или пък втора работа.
За каква бедност ми говорите и защо си измисляте врели некипели? А и честно казано 1000 лв си е една много добра заплата в България, за сравнение в провинцията в България масовата заплата е 600 лв и с заплата между 350 и 750 лв са над 70% от работещите в провинцията в България!!! За безработните въобще не споменавам. Тъй че 1000 лв си е една супер заплата, средна за страната, Никифор е доволен от живота си и парите му стигат. Единствено му липсва жена.
Скрит текст:
Прочетох и друго от тема2, това:
""Тя си го каза. Каза, че е правила постоянно компромиси и не иска вече. Да ги вози, да ги издържа, да не изглеждат добре."" --------------------------------------------
Никифор никога не е казвал, че жена му трябва да го издържа!!! Какво общо има Никифор с предните на Василена? Нито едно от тия не трябва да прави с Никифор. Защо си измисляте, на Никифор парите си му стигат и е доволен от живота си, няма финансови проблеми, след като и на Василена й стигат нейните пари, тогава какъв й е проблема? И двамата са си финансово независими и нямат финансови проблеми, да се радват и да си карат всеки по отделно с неговите си пари и няма да имат проблеми!!!

Прочетох и трето нещо от тема2, което също силно ме подразни, това:
""Тя си иска нормален мъж с нормален доход и нормално поведение.""----------------------------------
Ами човека си е с нормален доход и нормално поведение. Нима не е?! Вчера като ги гледах точно поведението на Василена не беше нормално. Например да не иска да се целунат по устата на сватбата си...и да му казва не ме докосвай. Колкото до дохода.... честно казано 1000 лв си е една много добра заплата в България, за сравнение в провинцията в България масовата заплата е 600 лв и с заплата между 350 и 750 лв са над 70% от работещите в провинцията в България!!! Това е официален факт! За безработните въобще не споменавам! Та как тия 70% от населението в провинцията в България имат и семейства и деца след като са с доходи между 350 и 750 лв? И са щастливи от живота си? Тъй че 1000 лв си е една супер добра заплата, средна за страната, Никифор е доволен от живота си и парите му стигат. Да се радва въобще че работи. Защото има и много които не работят. Нима тя търси любовта само в зъболекари, офис мениджъри или бизнесмени?! Това е материалистично грешно мислене. И точно заради ето такова мислене на по голямата част от жените в България, българчета в България почти не се раждат, и са все по малко всяка година. Заради тези нереалистично високи изисквания на българките в България, не се раждат бели българчета у нас. И се топим като нация. Мъжете седят без жени. Отвратен съм от това материалистично мислене и лакомене за повече и повече пари на жените у нас.

Така че заради това се регистрирах тук, за да отговоря тъй като както прочетох и тук има жени с мисленето на Василена......и не търпя не честност и не справедливост. пп. мъж съм.
Колкото до Никифор, много добро впечатление ми направи, вярно на гущер ми мяза малко и се посмях, но си е добродушко, издържа си се сам което е много важно. Това че до 41 г. е бил при майка си не мисля че е биг проблем...при всеки различно идва възмъжаването....имах съседи които също чак до 40-45 години живяха само с майка си....цял живот.....но в момента вече са женени с деца и си живеят отделно от майка му и от родителите и на двамата. Така че на всеки му идва времето, на някои по рано, на други по късно.

Всички, намерих сестрата на Никифор!

# 356
  • Тра-ла-ла

Селфита с мечо, без мечо, в твойта стая, в нейната. 😆 Живот ще си отживеете със систъра. Селфи навсякъде.
Да, бе..ама приказката бързо ще свърши, ако батко наистина взима 1000лв заплата Crazy Особено, ако и систърът не бачка.

# 357
  • София
Joy Най-после им се отвори парашута... и на двамата... Stuck Out Tongue Winking EyeJoy
А маминка ще остане самаааа... Cry

# 358
Боже, боже, 1000лв били хубав доход. ooooh! ooooh! ooooh!

# 359
  • Тра-ла-ла
А маминка ще остане самаааа... Cry
Тя и Шушана е сама Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт