Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Да, щеше да е интересно, ако на Васка й бяха намерили готин зъболекар, който в паузите й просъсква "Не по устата, не по устата..."

# 481
А Василена с какво образование е, някой знае ли ? На мен това с онлайн бутика не ми звучи много стабилно и доходоносно. Не знам кой зъболекар би излизал с такъв човек, поне тези които познавам имат половинки с много по-сериозни професии.

# 482
Лошо ми става от фермани Crazy

От родните пухчовци сте пропусналЕ Делян Пеевски и фолкаджийката Цветелина Янева
Скрит текст:

Уфф да бе, те пък са най-видните представители на безвъзмездната любофф.

# 483
  • 221B Baker Street
Аз познавам зъболекар, който си взе фризьорка, при това не много добра, и сега работи при него. Но е адски красива и интелигентна.

# 484
  • Пловдив
Абе, то беше ясно, че тЕз двамцата в никакъв случай не биха били подходяща двойка. Ясно за всички, ОСВЕН за матчмейкърите на продукцията. Те (на пръв поглед, който в случая е важен) нямат ни една допирна точка. Васето беше безумно нервна и припряна, а онз ѝ беше зверски контрапункт - спокоен, та чак муден. Не знам кой и как точно реши, че те си подхождат. И пак ще повторя, че за мен той излезе по-нормален в ситуацията. Грозен или не, беден или не, мамин или не - факт е, че поне за пред камерите държанието му би по всички параграфи това на принцесата. Така че няма как да ѝ съчувствам. Сама се закопа

# 485
Аз познавам зъболекар, който си взе фризьорка, при това не много добра, и сега работи при него. Но е адски красива и интелигентна.

Последните две качества сигурно компенсират.

Иначе погледнах фейса на Василена, завършила е англицистика (английски, култура и литература) в НБУ. Явно лекциите по последните два предмета ги е пропуснала  Laughing .

# 486
  • 221B Baker Street

# 487
JoyМъчно ми е за служителката от ритуалната зала - язък за треперещия  от емоции глас и искрените й насълзени очи - ще спре да вярва в либофта и брака, заради таз принцеса и жабата-принц. Тя спре ли да вярва в семейството и да реве по време на ритуалите - света се е извратил непоправимо...
Направо покъртително беше как плахо пристъпваше към булката и успокоително ѝ шепнеше, че сега ще сложи венчето. Joy
Предлагам групата квалифицирани сватовници дружно да си удави дипломите в Ариана. Дори точно такъв сеир да е бил целта на продуцентите, не знам с кой акъл те са си заложили професионалното реноме?! Или толкова си могат, което е доста вероятно.
Василенка прекали с квалификациите, но беше права в оценката си - станал на 40 години, живее при маммма и професионалното му развитие стигнало до подмятане на куфари на летището. Продал си колата, щото му комфортно да се вози в служебната баничарка. Че и горд с това, че и с претенции що не му се хвърля на врата. Един вид, длъжна е, те с мама знайш ли от кога си мечтаят за сватба! Сто пъти повтори как да се ожени му била най-голямата мечта. Като гледам как се е справил с постигането ѝ, хич не ми се мисли какво се е случило с недотам големите... Празен от съдържание, при това не само финансово. И аз не бих се зарадвала на подобен жених, макар, че не съм принцеса, даже ни силикон, ни хиалурон имам. Joy
Вярно, че тя звучеше истерично с претенциите си, но все пак сигурно си е дала изискванията на пишман сватовниците и е очаквала поне малко да се съобразят с тях. Колкото и погрешни представи да има за живота, това си е нейният живот и има право да го живее според тях. Колкото може, де. И когато някой се гъбарка за нейна сметка с толкова важно нещо, има право да е ядосана.

# 488
  • 221B Baker Street
А той няма ли право да е ядосан, че се гъбаркат с голямата му мечта - да си намери добра и сгодна женица, а те му пращат принцеса!

# 489
  • Пловдив
Обаче, когато си се съгласил да участваш в такъв тип предаване се предполага, че вариант хич да не ти хареса жениха/булката е огромен. Не мога да допусна, че тя не е обмисляла и този вариант и да е разиграла различни реакции в ума си. Ако не го е предвидила е глупава. А, ако все пак го е предвидила и въпреки това показа такова държание, то тя е глупава...отново.

# 490
  • 221B Baker Street
Аз не знам коя умна жена ще се подложи на корекции само, за да си намери мъж...

# 491
Така като каже някой взел си, какво значи някой взел жена, откъде я взел бе, за какви пари, това да не е кокошка носачка от пазара. С много изкривено мислене са много голяма част от хората, нз възпитание ли е, какво е, но липсват базисни основи на нормални взаимоотношения. Майките и на двамата може да са кукувиците, но са изстрадали кукувици. Жалко, че с тая пропаднячка Мерал ще се разочарова от жените и следващата му едва ли ще я гледа така, както тая пикла. Не че ми допада той, но поне се опита чистосърдечно човека. Онзи Зарко ми е много фалшив герой, а Таня не се лови лесно, но засега изследва почвата и мисля, че й е полезно. За другите две двойки нищо полезно не виждам да извлекат за себе си, освен гледаемост за формата. А големите психолози там са си дали и те г#за, абсолютно некоректни.

# 492
Колко лева месечно трябват за да живее едно семейство с 1 дете нормално в София ако нямат собствено жилище? Вие с колко живеете? Никога не съм живял в София, но 1000 лв определено ми се виждат малко. Те на него може и да му стигат в момента, че и да остават, но живее с майка си и сестра си и не плаща наем (или плаща само някаква част от него ако не е тяхно жилището). Те само за наем ще дават 600+ лв вероятно.

# 493
За 1000-та лева - нещата тръгнаха от там, че Василена каза, че цял живот правела компромиси - един не искал да й дърпа стола, но друг не му се работило много - 1000 лева му стигали и т.н. Донякъде я разбирам - като я гледам - представям си вкуса й - сигурно е ходила с някой фитнес инструктор например, който живее с с още 1-2 приятели и да на него тези 1000 лева му стигат, обаче тя има по-големи разходи - изплаща жилище, има дете, обича хубави дрешки, от време на време по някоя почивчица - не ми се струва супер богата, но явно стандарта й е над тези 1000. И какво трябва да прави тогава? Или променя начина си на живот, така че да свали нивото - не дава толкова пари за дрешки и излизания, по-рядко ходи на почивки и т.н. или започва да заделя пари и за него -  обаче това явно не й се ще да го прави повече, защото ако доходите й са фиксирани това пак би означавало да свали стандарта си на живот. Както каза някой горе - не й е проблема на Василена, че е меркантилна, проблема й е, че е проста. Каквото й да си говорим, повечето жени и мъже търсят някой на тяхното ниво - като започнем от външност, минем през интелект и стигнем до финансите -  рядко вече някой би приел човек, когото да трябва да изхранва и създава от нищото. Проблема е, че не може да преценяваш човека по това - "ами ти каква кола караш?" Има способни хора, които карат само служебни коли, има абсолютни некадърници, които са си купили някакво бмв на старо и нищо друго не ги интересува освен това да си тунинговат колата. Можеше по интелигентно да се поинтересува от това какво работи, какво е учил и да прецени до къде са му възможностите - не за една вечер разбира се - в крайна сметка, когато сте двойка - спокойно може да направите нещо заедно и да увеличите доходите си - ето тя има собствен бизнес - може да си направят някакъв общ техен или на база на контактите си- той или тя да помогнат на другия да се развие- абе трябва време и сериозна преценка, които тя не му даде. Вижте Таня - реши, че ще даде шанс и приема спокойно всичко  - едва ли всичките изцепки на Светозар й харесват, но тя все още преценява и не бърза с квалификациите.

Относно Никифор и това защо всички сме решили че е смотан - не е от външността, има нормална външност и ако характера му беше друг - сигурно щеше да изглежда напълно нормално. Просто в държанието му, в погледа му - навсякъде личи колко е зле. Разгледахме му фейса - всичките му снимки са как се вре почти насила да се натиска да се снима до някоя жена - ами веднага ти става противно, обясненията в любов към майка, кума и т.н през пост също не изглеждат много нормални, държанието му на сватбата беше като на хленчещо малко дете - стои като изтокан и шепне на някого - притеснявам се, притеснявам се, влиза кумата на Василена - казва здравейте - нашия не отговаря - как можеш да наречеш такъв човек освен смотан? Мерал например също не е красавец - малко пълен и с къс врат, но защо никой не го коментира това? Просто защото човека си има нормално мъжко поведение, притесняваше се и той, но дори и в притесненията си успя да се държи човешки и на всички ни изглежда симпатичен.

Като казах Мерал - забелязвате ли как той се отдръпна - не виждам да търси никаква физическа близост с нея - дори не вървят един до друг? Явно е усетил какви са истинските й намерения и се чувства разочарован.

# 494
Според мен участниците имат някаква финансова изгода от предаването. Иначе защо просто да не отидеш при мачмейкър да ти намери половинка без да се изтъпанчваш по телевизията? Особено пък тази Василена, която явно е по-заможна и не биха и били проблем рейтовете на мачмейкър да си ги плати.

Общи условия

Активация на акаунт