Женени от пръв поглед < II сезон > тема 3

• 38 519
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Според мен изобщо не работи на Летище София, а ДО летище София, в някоя спедиторска фирма, най-вероятно (даже не казаха ли във визитката му, или някъде другаде че е мениджър?). Никъде не е казвал, че разтоварва куфари, това някой тук го каза.

# 571
Той със сигурност й е пояснил какво работи. Но не е помогнало, като гледам Simple Smile

Еми, кат няма бицепси, трицепси и не е изпълнителен директор, нищо не би помогнало JoyJoyJoy

# 572
Не виждам защо толкова задълбавате в конкретната сума, която получава Никифор като заплата- дали е хиляда или 2 и нагоре, тя пак нямаше да го хареса. А и свестните момчета (различни от типажа турбогъзара  с бицепси/трицепси и т.н),  които изкарват пари с честен труд и имат нещо повече в главата си, дори да имат високи доходи,  те нито ще парадират с конете под капака на колата, нито ще се впечатлят  от тунинг инвестициите на Василена. Модерният, интелигентен млад човек харчи разумно и рядко си пада по кифли и кифленското разбиране за лукс според мен...Да не говорим, че има и толкова богати и стиснати мъже, че няма никаква полза от тях в кръга на шегата:)

# 573
  • София
eurohold, от фейсбука му мисля, че работи тук, намира се ДО летището тази фирма.

# 574
Според мен човекът си има нормална работа и нормална заплата, но го раздава по-скромен. Защото пък има хора дето и на пазара да работят, могат да ти се изкарат шеф министър председател. Нещо като секретарките, които си се наричат офис мениджър. (нищо лошо към тях)

# 575
А не знам какъв е толкова проблема за колата. Като имаш пари за един ден можеш да си купиш кола, това не е като при социализЪма, да чакаш с години.

# 576
Този клип е много подходящ за Василенка Grinning

http://www.videoclip.bg/watch/283051_Kolko-evtini-sa-vsushtnost-jenite-VIDEO

# 577
Не виждам защо толкова задълбавате в конкретната сума, която получава Никифор като заплата- дали е хиляда или 2 и нагоре, тя пак нямаше да го хареса. 
Защото тя спомена сума от 1000лв като подигравателна, и защото каза че се надявала да е изпълнителен директор, зъболекар....нещо добре платено. За това.

# 578
На мен вече ми минава грозната мисъл, че тя измисли болестта на детето си, за да не е с Никифор през първата брачна нощ. Защото определено го излъга, че ако не било болно, щяло да бъде на сватбата. Тя си каза още в началото, че не иска то да присъства.
За болестта не е излъгъла, тя още докато и правеха прическата разказваше за детенцето и беше много нервна и истерична без дори да е видяла Никифор.
Аз без да съм психолог, мачмейкър или астролог само като ги видя двамата ми е ясно че няма да я бъде, не намирам абсолютно нищо общо което би могло да ги сближи.  
Ивана и Мерал не ги виждам заедно за мен това момиче е в шоуто не за съпруг а за тласък на кариерата, бас държа че иска популярност и договор с Пайнер.Мале пък като и видях клипа за Каката свестен мъж няма да я вземе тая че и да се държи с нея като с дама.
Само за Таня и Светлозар може би има някакъв шанс защото на тези години по-трудно се намира партньор но да видим

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 13:57 от Niss

# 579
На коя страница беше снимката на Василена, че не я откривам?
Според мен и трите двойки няма да ги бъде, какви са тези психолози и разни други там, та то на пръв поглед си личи, че няма да ги бъде.
Най-харесвани според мен за хората ще са Таня и Мерал.

# 580
Сега видях, че Никифор има пуснати обяви в bazar.bg за евтин и удобен паркинг до летище София с охрана и денонощен достъп.

https://bazar.bg/obiava-19278570/parking-do-letishte-sofiia-s-os … r-do-ot-terminala

Скрит текст:

Евала. Разконспирира го. Simple Smile
Поне сега знаем какво работи.
Или работи "мениджър логистика" в тоя паркинг, което означава, че приема резервациите и прави графиците за карането на хората от-до терминалите.
Или е съ/собственик в паркинга, което го прави "Бизнесмен".

Леле, Василена моменталически се е влюбила. Heartpulse Yellow Heart

# 581
  • ГО
И Таня и Светлозар не ги виждам. Аз никой не виждам заедно 😂😂😂
Той е обикновен човечец, с просташко чувство за хумор, тя - ефирна, нежна, спокойна. Той иска женичка да му шета и готви, тя - галантен джентълмен.
Пфффф тия от шоуто що не ме вземат мене. Имаме 3 двойки приятели, дето ги сватосахме и са дългогодишни семейства с деца.

# 582
Сега видях, че Никифор има пуснати обяви в bazar.bg за евтин и удобен паркинг до летище София с охрана и денонощен достъп.

https://bazar.bg/obiava-19278570/parking-do-letishte-sofiia-s-os … r-do-ot-terminala

Скрит текст:

Евала. Разконспирира го. Simple Smile
Поне сега знаем какво работи.
Или работи "мениджър логистика" в тоя паркинг, което означава, че приема резервациите и прави графиците за карането на хората от-до терминалите.
Или е съ/собственик в паркинга, което го прави "Бизнесмен".

Леле, Василена моменталически се е влюбила. Heartpulse Yellow Heart

Точно "мениджър логистика" работи, пише го под името на снимката

# 583
Точно "мениджър логистика" работи, пише го под името на снимката

Аз затова го написах в кавички, защото те така го представиха.
Те могат да си напишат каквото искат под снимката. Simple Smile Пък и с тия засукани позиции вече не се знае кой е фермер, кой е обущар и кой вдига телефони по цял ден. Simple Smile

# 584

Ти четеш ли се изобщо. 2000 лв за семейство с поне 1 дете е меркантилност, айде бе Joy
Толкова са само частните уроци+ учебници и помагала за частните уроци, спорт, бензина за да се придвижим до там - за едно дете.
До T.E.D.I. от agios.

По твоите думи и изисквания, излиза че по тия твои правила живеят само 5% от населението в България.
Защото както казах, 80% от населението в България живеят с доходи между 350 лв  и 750 лв на месец. Чудно те как отглеждат деца и по две, три дори с такива минимални доходи. Защото 3/4 от населението в България живее в истинска бедност, мизерия и недоимък. Да не говоря че има 1,6 млн които въобще не работят.
По твоите изисквания излиза че само 5% от населението в България може да отглежда деца.............обаче не е така ! ! !

Общи условия

Активация на акаунт