Decathlon

• 23 709
  • 216
  •   1
Отговори
# 60
  • Тра-ла-ла
Джулая, да не си писала ти коментара на ботушите в сайта на Декатлон Grinning
Въх, издадох се Stuck Out Tongue Winking Eye Аз съм.

П.П. Не помня дали съм ги качвала в планината за лежерна разходка в снега. Май не.

# 61
За разходка - да пристяга добре глезена трябва. Мисля. Да го поддържа, да е стабилно...

# 62
  • Стара Загора
Между другото не знам какво става, но в магазина при нас стелажите за обувки са почти опразнени - няма размери от дадени модели, други въобще ги няма.

# 63
  • до най-прекрасния мъж
Хубави са ботушите. Носех ги зимата на работа, когато се налагаше да изляза навън или да газя във вода и сняг. Удобни са и топлят, но съм им сложила хубави вълнени стелки. Сега не са при мен и не мога да видя какъв номер бяха, но май 40.

# 64
  • Варна
Такива ботуши има сестра ми и е доволна, аз също се замислям ако тази година има сняг това да са ботушите на сина ми.
Относно размерите - аз имам едни ботуши и едни маратонки от там - 39 номер, който си нося по принцип. Някои от детските ми се виждат умалени, други не. То и за дрехите същата работа. И да, много е опоскано напоследък, зимни непромокаеми обувки търся, от нищо няма размер. Онлайн гледам, но ми дава и наличност в магазина. Толкова зле на прага на зимния сезон не са били, не знам каква е причината.

# 65
Проблемът е в световен мащаб. Със зареждането.

# 66
  • Тра-ла-ла
Декатлон май отдавна имат проблеми с наличностите по физическите магазини. Все нещо от онлайн магазина го няма никъде на живо...

# 67
  • Стара Загора
И в сайта им някои неща, които гледах, са обрани от към размери, а наскоро поръчахме от Click and collect и се забавиха около 15-20 дена.

# 68
  • Варна
Въпросът е, че в момента масово и в сайта липсват номерации, направо цели артикули са с изчерпана наличност. Това не помня да е било преди.

# 69
Преди не е имало ковид.

# 70
Здравейте! Някой има ли код за отстъпка? Ще съм много благодарна, ако го сподели с мен!😳

# 71
  • Стара Загора
За първи път чувам код за отстъпка на Декатлон. И къде се попълва той? Не виждам при поръчка да има поле за отстъпка. Има за карта подарък, което е съвсем друго нещо. При тях няма кодове, коледни, летни и т.н. намаления, черни петъци.

# 72
Някой има ли опит с тези обувки (дамски) да ми каже отговарят ли си на номерата?

# 73
Синът ми носеше такива, но от детската серия, вземахме номер нагоре...умалени са.

# 74
  • Варна
Според мен си отговарят...39 нося по принцип, имам такива ботуши също 39. На малкия вземам по-големи, факт, но моите си отговарят.

Общи условия

Активация на акаунт