Decathlon

• 23 704
  • 216
  •   2
Отговори
# 210
  • Варна
Добър ден, има ли якой опит с маска за гмуркане SUBEA easybreath. Лесно ли се диша с нея , можеш ли да се гмурне до 1м височина, чувствате ли се конфортно или да заложа на обикновена маска със шнорхел

https://www.decathlon.bg/p/148873-631752-maska-za-shnorheling-ea … ta-oranzheva.html

# 211
  • Варна
Несравнимо по-удобна е от обикновена маска с шнорхел. Ама толкова несравнимо, че няма накъде повече. Диша се лесно, можеш да говориш, докато си с нея, не се изпотява, ако влезе вода през шнорхела, се оттича моментално, без да пречи на дишането. За гмуркане нямаме впечатления, моят син си плува на повърхността, аз също. Но ако се гмуркате с обикновен шнорхел, с тази маска би следвало да ви е по-лесно.

# 212
Поръчах си бански от Декатлон, пристигна пратката от Германия. Но...съм се надценила.
Как се процедира, ако искам да го заменя с два номера по-малък? Директно в магазина ли да отида?

# 213
Директно в магазина го връщате. Възстановяват парите веднага. След това си влизате отново и вземате друг бански. Връщането в Декатлон е много лесно, само си носете документа. Ако сте си маркирали декатлонтската карта, даже и документ не ви изискват.

# 214
Здравейте! Бях си харесала плажен чадър в декатлон, триместен. Видях, че е намален, но и ...... изчерпано количество....
Според вас има ли шанс да го заредят до края на месеца или да не се надявам.

# 215
Според мен има шанс да заредят, ако се появи върната бройка.

# 216

Общи условия

Активация на акаунт