Decathlon

• 23 697
  • 216
  •   1
Отговори
# 195
И аз никога не съм успявала да поръчам с наложен платеж или плащане при получаване на каса.

# 196
  • София
Сега минах през нашия Декатлон за протектори и питах за покупка без предварително плащане - служителят може да ви поръча исканият артикул през тяхната система и при получаване и одобрение на стоката, се плаща.

# 197
Здравейте, искам да поръчам ролери за дъщеря ми (5г). Спряла съм се на този модел:

OXELO FIT 3
, но наблюдавам, че масово около мен се взима този модел като за първи ролери

OXELO PLAY 3
Може ли да помоля за вашите съвети и препоръки. Благодаря.

# 198
Не вземай евтините. Вземи по-хубавите, много по-лесно ще се научи детето. Освен това препоръчам разтегателните ролери. На дъщеря ми купихме такива, маркови и скъпи, но поради разтегателността ги ползва доста години и парите се избиха.
Ето едни по-маркови, но не знам дали реално са по-добри. Може би с по-висока остатъчна стойност ако ги продадете после.  пробвайте непременно.
https://www.sportdepot.bg/product/rollerblade_detski_roleri_fury … 5003C1&rlv_rpos=1
https://www.sportdepot.bg/product/rollerblade_detski_roleri_fury … 500800&rlv_rpos=1
https://www.sportdepot.bg/product/bladerunner_roleri_phoenix-N_0 … ?i=771&complects=

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 22:42 от Черна станция

# 199
Първите ролери на дъщеря ми бяха Oxelo розовите (на 5г се научи). Продава се и една ос, която като се постави може да сложите 2 колела отзад и едно отпред, но ние направо я научихме да ги кара стандартно. Доволни бяхме, носеше ги без проблем, докато й станаха малки.

# 200
Абе, то ще се научи с всякакви, ама помня разликата между кънките на моето дете (скорост, тихо движение, дълъг свободен ход, удобство) и другите от нисък клас. А за да се запали детето трябва и да му е кеф все пак.

# 201
Моето дете първо подкара розовите. Никакви забележки.

# 202
Мисля, че изборът зависи от това дали родителят също кара ролери. Ако не кара, ще има една гледна точка, ако кара - друга.  И толкоз.

# 203
Не знам дали е уместно да пиша тук, или да търся тема за same day, но преди две седмици си поръчах раница от Декатлон онлайн, платих я, поставих за доставка една от кутиите до нас, но на сайта на Декатлон ми показва, че те уж, са направили всичко и сега нещата са в ръцете на куриерската фирма, само дето пък на техния сайт пише само, че е създадена товарителница. Раницата ми трябва до 6-ти и почвам да си мисля, че изобщо няма да я видя, поне тази поръчана онлайн. Ако трябва ще бия път да си я взема от място, но се чудя дали мога да откажа тази поръчка и да си върна парите, че стана абсурдно.

И по-скоро пиша с надеждата да предизвикам съдбата и да вземе магически да пристигне тая седмица 😁

# 204
  • София
При поръчката е имало указан ден за очаквана доставка. Кога е бил той?
Декатлон доставят и от Румъния.
От Сеймдей имах доставка миналата седмица, трябваше да е в сряда, заредиха я в кутия в четвъртък.
Аз имах друг проблем - не можах да намеря помещението с кутиите на адреса. Звъннах им за инструкции, бяха любезни и точни по телефона. Обясниха ми, че е на втори етаж и няма директна видимост. Така вече го намерих.
Та, звънни им. Телефонът е 0700 и стандартно не влиза в безплатни минути, но можеш да ползваш безплатния аналог : 029064500

# 205
Денят на доставка беше преди повече от седмица, но дори не се панирах, когато не дойде на деня и близкото време след това, защото все им влизах в положение, че забавяния се случват. Обаче леко се втрещих като проследих пратката и ми се показа, че още е на първоначалния си статус за създадена товарителница, тоест ако се вярва дори не е в склад някъде наблизо. За това и се чудих дали направо да не звъня на Декатлон да не е имало проблем в самото предаване между двете фирми, а и знам, че Сейм Дей имат репутация на професионални bullshitter-и като им поискаш обяснение😁 но благодаря за безплатния номер. Не знаех за него. Явно ще си пробвам късмета с тях и вече оттам насетне ще звъня на Декатлон, ако се наложи.

Може ли да попитам дали при теб статусът се смени от товарителница до пристигане в склад, или нещо такова преди да ти пратят смс, че е в кутия вече? Имам сляпа надежда, че може просто да не си ъпдейтват сайта и да ми я доставят всеки момент, ама едва ли.

# 206
  • София
Аз не съм проследявал пътя, не знам.
В деня на зареждането получих съобщение по Вайбър и отделно мейл.

# 207
  • Варна
Sameday ми оплескаха една поръчка преди месец, когато уж имаше безплатна доставка до техен бокс. Самоволно решиха да доставят не до пункт близо до нас, както беше писано първоначално, а в друг, в промишлената зона, без удобен транспорт до там. Вбесих се, защото ми беше по-лесно да ида до Декатлон, отколкото точно до тоя пункт. От Декатлон съдействаха дотолкова, че успяха служебно да ми откажат поръчката и ден-два по-късно ми възстановиха сумата, а аз направих нова поръчка, вече до магазин.

# 208
Странно, защото с емаг работят доста коректно samedey.

# 209
Ха, както ви казах писах си оплакването тук с идеята, че може и да предизвикам съдбата и алилуя, статусът най-сетне се смени от първоначалния до това, че са взели пратката и е в Русе. Явно наистина са пратили от склад в Румъния, както горе някой предположи. Надявам се в близките дни да си дойде при мен, въпреки че и аз от желание да не карам 30 минути си поръчах онлайн, а можеше просто да си ида до физическия магазин 😁

Общи условия

Активация на акаунт