Decathlon

• 23 711
  • 216
  •   1
Отговори
# 180
Да, аз имам 2 ваучера по 20лв от лоялната програма на бгмама, плюс 1 от 10лв от тяхната лоялна програма. Някой знае ли дали ако направя поръчка над 50лв ще мога да платя с 3те ваучера, или към 1 поръчка може да се приложи само 1 ваучер?

# 181
Мисля, че може.

# 182
Получих и аз вчеара анкетата и научих за продуктите ярора ръка и останах приятно изненадана. Тази сесмица получих поръчка от тях с гири и други неща и бяха доста добре опаковани.

# 183
Lilia37, може, аз също имах 2 ваучера по 20лв.от лоялната програма и ги използвах още преди Нова година. Но аз ги разпечатах предварително и така ги използвах.

# 184
  • Перник
И аз имах ваучер за 50 лв. от лоялната програма. Използвах го за новия си часовник Simple Smile Попълних и анкетата за продуктите втора употреба.

#BGMлоялнапрограма

# 185
В момента излиза банер за безплатна доставка с box now, при мен обаче няма такава опция.
Това са вариантите. Някой успя ли да поръча до кутия?

И аз имам ваучер за харчене от .#BGMлоялнапрограма , попълних и анкетата, която изпратиха тази седмица.

# 186
  • Перник
В момента излиза банер за безплатна доставка с box now, при мен обаче няма такава опция.
Това са вариантите. Някой успя ли да поръча до кутия?

И аз имам ваучер за харчене от .#BGMлоялнапрограма , попълних и анкетата, която изпратиха тази седмица.

Кой знае от кой склад ще тръгне поръчката... 2 пъти поръчвам скъпи, но леки неща (часовници), които отговарят на условията за безплатна доставка, но сайтът директно ми "избираше" доставка до адрес срещу 7,99 лв. Писах им и ми обясниха, че понеже стоката тръгвала от склад в Германия, това бил единственият вариант за доставка. Естествено, в анкетката "доволни ли сте от поръчката" споделих, че не е редно клиентът да плаща за решението на търговеца в кой склад да си държи стоките Smiling Imp

#BGMлоялнапрограма

# 187
Като избереш доставка до офис с куриер дава различни опции до офис и кутии. Има избор на кутии на Бокснау и опцията е безплатна. Вчера поръчах.

# 188
Благодаря. Добре са ги скрили, признавам.

# 189
  • София
Търся нещо подобно :

но вероятността да ми хареса и на живо е доста малка и не искам да поръчвам онлайн, отделно ще ползвам и ваучери.
Питането ми е : Само онлайн са към момента. Дали има шанс да ги заредят и по магазините с наближаването на сезона или имат практика някои модели да са само единствено онлайн.
Питах в чата им - не знаят.

# 190
Не мога да дам мнение, но бързо връщат пари. Ако много искаш да ги видиш, поръчваш до магазин, гледаш, мериш на място и евентуално връщаш. До ден, два са ми възстановявали сумата.

# 191
  • София
В Люлинският Декатлон първо мериш/гледаш онлайн поръчката и тогава я плащаш на касата.

Отделно лятото зареждат в магазините такива сандали, но точно този модел дали ще го има не се знае.

# 192
  • Варна
Интересно, когато поръчвам няма опция за плащане при вземане. Само предварително. Иначе факт, няма проблеми с връщането.

# 193
  • София
Интересно, когато поръчвам няма опция за плащане при вземане. Само предварително. Иначе факт, няма проблеми с връщането.
Странно, да не е била някаква временна опция? Помня как платих с няколко ваучера от различни платформи направо на касата. Януари беше.

# 194
И на мен не ми е излизала друга опция, освен предварително плащане.

Общи условия

Активация на акаунт