Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 58

• 39 653
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Аз, пък, все попадам на лекари, които не препоръчват допълнителен прием на витамини. Нито предишната, нито тази бременност са ми изписвали, а когато съм питала, са ми казвали, че не е необходимо и е добре да ям повече плодове. Но аз ежедневно ям плодове, направо се тъпча. Grinning Просто ги обожавам. Също така, в една лекция за бременни, един завеждащ АГ отделение лекар, беше казал, че бебетата стават по-едри, ако майката приема допълнителни витамини, т.е. трябва да се внимава с тях. Но предполагам всеки лекар си има свое виждане за нещата.

# 106
Harleen, помислих, че и твоят гинеколог ти е казал да не приемаш Омега 3, като на друга съфорумка. Оттам и коментара ми.

Ох, то всеки лекар си има виждане, ама се чувствам много зле като един говори едно, друг - друго Grinning
Хем искам "бебето" да получава всичко необходимо и да продължи развитието си, щото съм на тръни с тези ранни седмици, хем ме е страх да не навредя с нещо.

# 107
  • Gotham City
Ние реално с моя док малко на заварено положение се хванахме  Laughing аз вече пиех витамини, бях и установила, че Омега 3 не ми влияе никак добре и много не сме обсъждали какво, що. Сега хем разбирам, че е зает, хем ми е малко кофти, че не ми казва какви витамини да вземам, но щом от толкова специалисти има изказано мнение, че може и без тях, няма да се притеснявам. Аз ги пия, защото всички около мен са пили и заради фолиевата киселина. Но просто, докато си се прибера ще карам без тях.

И пак да попитам за резултатите от БХС, според вас?

Благодаря ви  bouquet

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 18:00 от Harleen

# 108
Здравейте! С плацента превия съм и сета имам кафеникаво -черно зацапване. Някой имал ли е такова? Според докторите не е притеснително ако не е ярка кръв.

# 109
Аз пия витамин B12, витамин D, фолиева киселина и нош па. Преди да забременея аз също пиех магнезий, попитах го дали мога и той ми каза, че не е желателно и че се пие към края на бременността. Попитаме дали имам проблем със схващане на мускули, че имам желание да пия магнезий, казах му че нямам и той беше категоричен, че ще ми каже кога да започна да пия. Не е лоша тази идея за тема с витамини по време на бременност Simple Smile

# 110

Бременна ли съм ?

# 111
Дааа, на кой ден е теста?

# 112

Днес ми направиха теста и се чудих дали съм бременна. Сигурна ли сте ?

# 113

Абсолютно Simple Smile Честито!

# 114
  • Пловдив
Аз съм в 9 месец момичета 36+ почти 37 седмица бебето е толкова високо, че имам адски киселини и едва дишам има ли други като мен?
И друго да попитам мами от Пловдив има ли които искат да раждат в окръжна болница?

# 115
Здравейте! С плацента превия съм и сета имам кафеникаво -черно зацапване. Някой имал ли е такова? Според докторите не е притеснително ако не е ярка кръв.

При всяко зацапване или кървене бих посетила лекар. Ако след като си получила зацапване, си отишла на преглед и са ти казали, че всичко е наред, значи е така. Ако не си отишла, те съветвам да отидеш, особено щом си с плацента превия. Тук никой не може да те прегледа.

Аз съм в 9 месец момичета 36+ почти 37 седмица бебето е толкова високо, че имам адски киселини и едва дишам има ли други като мен?

Още малко и бебето ще слезе надолу, и би трябвало киселините да отминат. Тогава, пък, ще зачестят позивите за тоалетна, така че няма пълно щастие. Grinning

# 116
В 23 г.с съм и бебето много ме рита. Това нормално ли е? Не се спира по цял ден. Вечер като легна го усещам как се плъзга от едната страна на другата, върти се, рита и какво ли още не. Лекарят ми каза, че е нормално, но не знам дали толкова активност е нормална

# 117
И моята беше така. До последно мислех, че ми е строшила някое ребро. После като се роди и мъжът ми взе да ми съчувства. Има и по-активни дечица още от корема. Не се притеснявай, освен неразположение, няма страшно Simple Smile

# 118
И моята беше така. До последно мислех, че ми е строшила някое ребро. После като се роди и мъжът ми взе да ми съчувства. Има и по-активни дечица още от корема. Не се притеснявай, освен неразположение, няма страшно Simple Smile

Благодаря! А след като се роди още ли беше така неспирна Simple Smile

# 119

Абсолютно Simple Smile Честито!

Благодаря...

Общи условия

Активация на акаунт