Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 58

• 39 383
  • 745
  •   1
Отговори
# 360
Като стана въпрос за секрет - как се взима: със спекулум или само пъхат клечката с памука за малко? Simple Smile

# 361
При мен поне, два пъти . Веднъж в началото, към 12-13 г.с. и в 34 г.с. Еми със спекулум са ми взимали, предполагам трябва да е по отвътре Simple Smile

# 362
Проблем ли е , че нямам запек , а растройство? Някой с подобен проблем?
Аз съм в 23 г. с  и от две седмици съм със  разтройство ..

# 363
Колко пъти се взима секрет за микробиология по време на бременност?

На мен ми взеха само веднъж,когато ме регистрираха за ЖК. Било е към края на третия, началото на четвъртия месец. Излезе чиста и не са ми пускали повече до сега 28-29 г.с. съм.

# 364
Zdraveite kazvam se maya...imam vapros?predi 7 dena na menstruaciqta  si napravih 2 testa za bremennost i e pozitiven sled 3 den ana zakasnenie si napravih oste 2 testa i negativen😔

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 16:20 от AnMary

# 365
Zdraveite kazvam se maya...imam vapros?predi 7 dena na menstruaciqta  si napravih 2 testa za bremennost i e pozitiven sled 3 den ana zakasnenie si napravih oste 2 testa i negativen😔
Направи си кръвен тест..

# 366
Преводач? Съжалявам ,нищо не разбрах 🙄

# 367
Predi 1 sedmica si napravih test za bremennost i mi izleze pozitiven,i trqbvase da mi doide na 5 april,dneska si napravih pak test i mi izleze negativen test

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 16:21 от AnMary

# 368
Като стана въпрос за секрет - как се взима: със спекулум или само пъхат клечката с памука за малко? Simple Smile

Пърния път ми взеха с клечка.

# 369
  • Пловдив
Мая, пиши на кирилица!
Направи си кръвен тест, както са писали по-горе.

# 370
Много съм объркана,избързах ли със 1 вия тест?първо ми илиза ➕и след 1 на седмиса➖...

# 371
Момичета, имам въпрос. Бременна съм почти 9 г.с., повръщам. Днес пуснах урина -излезе, че имам "следи от кетотела" и "седимент - крист.пик.киселина". АГ ми каза да си взема една банка глюкоза 5% и да я изпия за 2 дни. Някоя от вас да е правила същото?

# 372
Здравейте! Има ли някой от Плевен в темата? Много ми е трудно да избера къде да раждам. ЖК ми води д-р Николай Славов в Авис Медика, но като цяло не ми се дават 1000+ лв за нормално раждане. Можете ли да споделите някакво мнение как е във Втора Градска например?

П.с. казаха ми че е възможно лекаря ми да практикува и в друга(не частна) болница, но не мога да намеря информация. Ако е така ще мога да родя в държавна болница с избор на екип и пак да си родя при него без да хвърлям 1000 лв на вятъра! Благодаря предварително! Hug

# 373
Здравейте! Има ли някой от Плевен в темата? Много ми е трудно да избера къде да раждам. ЖК ми води д-р Николай Славов в Авис Медика, но като цяло не ми се дават 1000+ лв за нормално раждане. Можете ли да споделите някакво мнение как е във Втора Градска например?

П.с. казаха ми че е възможно лекаря ми да практикува и в друга(не частна) болница, но не мога да намеря информация. Ако е така ще мога да родя в държавна болница с избор на екип и пак да си родя при него без да хвърлям 1000 лв на вятъра! Благодаря предварително! Hug
Здравей не съм точно от Плевен а около него, но по въпроса ти д.р Славов е само в Авис Медика...ии мисля че няма да съжаляваш че ще дадеш 1000лв на вятъра..аз съм с напълно нормална бременност и там ще раждам..за Втора Градска не съм чувала добри отзиви...ти решаваш

# 374
  • Бургас
Здравейте момичета!
Утре ще ми правят изследвания за гестационен диабет, и ми предписаха глюкоза на прах.
Въпроса ми е преди или след изследването се пие?

Общи условия

Активация на акаунт