Стара Загора 7 - дремем на Бирхала със кафета, други пържат дупе по морета...

• 14 764
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Сред мамите има ли счетоводителка за помощ. Weary

иди в дир-бг-то  клубове, има счетоводители, определено помагат. Или тук питай в клюкарника или дом и семейство, където влизат повечко мами.

# 91
Благодаря! smile3525

# 92
  • Стара Загора
Питай, Щерева, може и да мога да ти помогна... Само 11 години съм учил икономика...

# 93
  • Стара Загора
Последни решениа за нощното събиране:

Дата - 8 Юли (Събота)
Час - все още не уточнен, но не по-рано от 20:00, за приспиващите бебета - 21:00  Mr. Green
Място - ресторант Мантос (приемат се и други предложения в рамките на града, заради крехките бременни попълнения в групата)

Групата в състав:

Джейд
Хера
Експрес
Краси
Злати
Августа
Таня
Лалка (ако не пере)

Записването продължава, всички желаещи са добре дошли  Grinning

# 94
Вземете се резервирайте, че в събота вечер в Мантос ще ви се засмеят, ако отидете в 9 вечерта и нямате запазена маса толкоз народ. Нейде им имам телефоните, ама идея нямам къде са... Ако знаех, днес ходих до там, щях да взема номера.

# 95
  • Стара Загора
Телефона веднага го намерих, но забелязвам, че работното им време е до 23:00, а за мен тогава започва вечерта  Confused

# 96
Е аз ще те уча как се прави...
Ядете на Мантос и после отивате да гоните момченца в Маджерито. (или в Могила newsm78). Или в "Абсолют" - пък квото хванете...

# 97
  • Стара Загора
...отивате да гоните момченца в Маджерито. (или в Могила newsm78).

В Богомилово бе, нали тамошните ги похвалиха много  hahaha

# 98
Вярно, че беше Богомилово  Laughing Я вземете се обадете на ония щури казанлъчанки, може и на тях да им излезе късмета  Wink

# 99
Их значииииииииииии
За събота си направих устата аз ама познайте  Naughty Мъжа каза че неможе да се справи ако Денис ревне ... А оня път като бях избесняла той си замъкна д-то на рожден ден Sad  Crossing Arms чуствам се ве4е втора ръка человек...

# 100
  • Стара Загора
Их значииииииииииии
За събота си направих устата аз ама познайте  Naughty Мъжа каза че неможе да се справи ако Денис ревне ... А оня път като бях избесняла той си замъкна д-то на рожден ден Sad  Crossing Arms чуствам се ве4е втора ръка человек...

Ами поправи нещата, замъкни си д-то на женски купон... ще видиш, че ще се справи Wink
За такива неща не се пита, бе моме... представяш пред свършен факт и толкова  Wink

# 101
Ама той наистина не може да се оправи с малкия. Най много ако ревне да го остави да се съдере от рев и толкова. Даже няма да го 4уе 4е пла4е.

# 102
Уо, това е дълъг процес, но все някога трябва да започне. Не можеш винаги да си ти заедно с детето, трябва да намериш начин и баща му да пожелае да прекарват врем есамо двамата. И ти си човек, в крайна сметка...

Днес на обяд в 12 ще съм на Бирхалето!!!

# 103
Аз пък няма да съм SadЩото трябва да почивам.Отивам да изпия едно кафе в кварталното кафене  и после се надявам Ива да е благосклонна,та да полежа някой час.

# 104
  • Стара Загора
Аз пък няма да съм SadЩото трябва да почивам.Отивам да изпия едно кафе в кварталното кафене  и после се надявам Ива да е благосклонна,та да полежа някой час.
Я марш в леглото...никво кафене Twisted Evil Да не идвам у вас със шамарите ей Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт