Стара Загора 7 - дремем на Бирхала със кафета, други пържат дупе по морета...

• 14 771
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Ей,следиш ме,не ме оставяш да дишам,значи.Ами нали трябва и кухнята на детето да взема,та рекох да ги съчетая.И една риба ми се е прияла,наблизичко продават...
Ама днес съм лежала до 8.30!!!

# 106
  • Стара Загора
Ей,следиш ме,не ме оставяш да дишам,значи.Ами нали трябва и кухнята на детето да взема,та рекох да ги съчетая.И една риба ми се е прияла,наблизичко продават...
Ама днес съм лежала до 8.30!!!
Следя аз...зорко...фнимавай Mr. Green Тя кухнята не беше ли от 11,20 часа Mr. Green щото сега сме още 9,45 Crazy
Пък и незнаех, че рибата я продават в съседното кафене Mr. Green

# 107
Само аз ли ще съм там на обяд?
Ако няма желаещи, казвайте, да хващам пътя за Богомилово (нали там бяха ония расовите) Mr. Green

# 108
  • Стара Загора
Няма да си сама и аз ще дойда .  Laughing

# 109
Няма да си сама и аз ще дойда .  Laughing
Разгеле! И без тнова не съм те виждала от сто години.

Айде, аз излизам, все пак ще отскоча набързо до Богомилово, може да успея до 12 да хвана нещо.

# 110
  • Стара Загора
Без егоизъм моля! Хвани едно и за мен  Laughing

# 111
  • Стара Загора
И аз съм там, не забравяй и за мен едничко... дългокосо по възможност  Mr. Green

# 112
  • Стара Загора
Край...!!!
Темата отново променя заглавието си...!!!

# 113
Надявай се, ей сега ще се върне Херка с деЛонги-то

# 114
Е,не се спряхте с това заглавие!!!Тъкмо го науча и хоп-промянааааа
Искам да помоля за подробен преразказ на днешната среща,щото ми е много мъчно,че не мога да присъствам и много ми липсвате.Поне да съм информирана какво се случва.

# 115
И аз искам в списъка за вечерно виждане newsm45. Само как да ви позная? И с децата ли ще сте?

# 116
Момичета,някой да е погледнал като се разделяхме,с 1 обица или с 2 бяхме?  newsm78 Една продавачка ни видя,че сме с 1 обица!Вече сложих официалните,но се притеснявам да не я е глътнала!В интерес на истината като свалях другата,не стана много лесно!та се чудя дали не я е свалила с дърпане,не я намерих и в количката..... Thinking...ако някой се сеща да пише на лични!

# 117
  • Стара Загора
Мецка бяхте с две обици със сигурност на Бирхалето....
Злати общо взето беше само пукница /както винаги Crazy/ Нанята беше много еротише...пак показваше памперса. Накрая обвиниха Джейд, че не си гледа децаат /Коко и Тони/  Mr. Green Злати и ти ни липсваше много но сега бебчо е важен...лежи и мъти като мене. Hug
Мама на "2 бебета" аз съм с моето щото е в корема ми  Flutter но другите ще са без...значи ще късат синджирите Mr. Green

# 118
  • Стара Загора
Край...!!!
Темата отново променя заглавието си...!!!

Мечтай си Mr. Green

# 119
  • Стара Загора
 Laughing Мисля, че можем да се номинираме за тема с най-много промени в заглавието...

Мецка, съжалявам за обицата, но и моят спомен е, че беше с 2 обици детето. Rolling Eyes

Момичета и момче, резервирах маса в Мантос за Събота вечер за 8-9 човека, от 20:30 на името на Живка Александрова.

Мама на "2 бебета", ние си личим отдалече, армия кудкудякащи кокошки с един-единствен петел Mr. Green

Злати, и ти ни липсваш, душо. За събота съм те броила обаче. Той покоя и на стол в ресторант пак си е покой Wink

Общи условия

Активация на акаунт