Стара Загора 7 - дремем на Бирхала със кафета, други пържат дупе по морета...

• 14 788
  • 281
  •   1
Отговори
# 135
В този ред на мисли, видяхте ли, че клипчето за Митко има и продължение - Митко 2. До преди малко сме се хилили у нас с тия гьобеци. Ама туй варналии верно сте нахални хора - аз само го показах на Небесната Краставица моя Митко, и тя веднага го съблазни, прелъсти и сега си има и Митко, и хАнатоли. А ние тука - някакви кафяви баби Crossing Arms

(който не е чувал за Митко - ето го, да не решите, че за Джединия става дума през цялото време.

# 136
  • Стара Загора
Лале, ако не успееш да питаш утре ми кажи, аз ще се свържа с един познат, който работи там и вероятно е наясно.

Ако не те затруднявам, питай го човеко, колко ще ми струва едно возене на нещото от затвора до пазара.

# 137
  • Стара Загора
Лале, ако не успееш да питаш утре ми кажи, аз ще се свържа с един познат, който работи там и вероятно е наясно.

Ако не те затруднявам, питай го човеко, колко ще ми струва едно возене на нещото от затвора до пазара.

Laughing всеки със зора си...
Не знам дали върши такива услуги, но със сигурност знам, че работи до към 14:00. Утре ще му звънна да го питам.

# 138
  • Стара Загора
Laughing всеки със зора си...

Смей се ти, ама на мен туй нещо живота ми скъси.  Twisted Evil
Ако имах излишни пари щях да им я оставя тази рамка да си я чукат в главите, и да си поръчам друга от друго място, ама нямаааам....

# 139
Добро утро!
Някои да има отзиви за цирка. А пък за събота ще гледам да дойда.

# 140
Здравейте, момичета и момче! Аз съм болна  Sad Обаче до събота би трябвало да съм о.к., така че да дойда в Мантос  Simple Smile

# 141
  • Стара Загора
Тъй като слънцето спряло сърдито пече...а аз съм вече морж...предпочитам да се търкалям на спалнята, че много жега беееее и днес по обед няма да съм с вас. Та в този ред на мисли да попитам утре за час...в колко ще се чакаме на Мантос-а Blush
Avgusta оправяй се чеде Flutter

# 142
  • Стара Загора
Августичка, бързо се оправяй, свате, че Митко пита за тебе  Mr. Green

Херке, от 20:30 е резервацията. До 21:00 се надявам да се съберем

Лалич, уреди ли трнаспорт, да звъня ли на моя познат да го питам?

# 143
  • Стара Загора
Уредих, не звъни

# 144
  • Стара Загора
Ок, браво, че си се уредила. Вече ще спиш спокойно  Simple Smile

А днес сме в 12:00 на Бирхала с Хапката, желаещите са добре дошли.

# 145
Момичета (и момче), в обедните новини на бтв ще дават за протест на старозагорските майки. Някой от вас има ли нещо общо, какво, как, защо и ако трябва да се включваме някъде  newsm78 newsm78 newsm78

# 146
за включването съм навита...

# 147
За обгазяването на града ще е протеста...

# 148
За обгазяването на града ще е протеста...

е това ясно, ама кога какво ще има  newsm78  Нищо, малко остана до новините, ще чуем

# 149
Граждани ще правят проверки в полигон "Змейово"

06 Юли 2006

Граждански контрол върху дейността на полигон "Змейово" започва от днес. Независимият мониторинг предвижда и внезапни проверки на военния обект.
От няколко години изпитателният полигон “Змейово” е източник на напрежение в Стара Загора. Хората се притесняват, че при тестването на боеприпасите се вършат дейности, които обгазяват региона.
От днес групи от граждани и експерти ще могат по всяко време да видят с очите си какво точно става на полигона.

Полк. Дечко Колев - началник на ЦАТИП Змейово: “Хората в края на краищата трябва да се успокоят и аз мисля, че това е целта на този граждански контрол, който да установи една съществуваща истина, че на полигона не се извършват никакви дейности, които да застрашават в някаква степен здравето и живота на гражданите на област Стара Загора”.

Първата група от граждани днес сама определи местата за контрол - площадка за попадение и един от бункерите за наблюдение. И на двата обекта днес не се извършаваха изпитания.

Групите за граждански контрол няма да имат никакво ограничение за влизането в полигона - увери полк. Колев. Единственото условие е да спазват предварително съгласувания регламент и инструкциите за безопасност. За всяко посещение на граждани тук ще бъде съставян и протокол, подписван от двете страни.

Общи условия

Активация на акаунт