Декемврийски мами 2019 - тема 1

• 25 124
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Предния път ме регистрираха мисля че около 10 г.с след като бях занесла направление за женска консултация .
Пола със сигурност видяхме 17-18 г.с Иначе чрез вагинален ултразвук след 12 седмица и опитен специалист може да предположи момче или момиче е.

# 646
Здравейте, снощи след 6 дневно закъснение реших да си направя тест и за моя най-голяма изненада се оказа положителен. Не сме правили опити уж се пазехме понеже имаме декемврийче 2017г. и искахме да мине още някой месец.. Е но явно няма да стане така.. По калкулатор термина ми излиза на 01.01.2020г. Но предполагам ще подрани както и първото 😁

# 647
Днес минах преглед за сега не се видя, според доки е начална бременност. Другия преглед е след две седмици.

# 648
Добро утро, момичета!
Аз се събудих със силно гадене, но веднага го туширах с едни кисели краставички.😁 Днес е почивен ден, щеше ми се някъде да се поразходим преди обед, защото следобед го дават дъждовно и облачно, обаче моите поспаланковци още не са станали. Снощи до късно довършвахме един пъзел от 2500 части.
Аз станах с петлите в 6:30 и се чудя какво още да свърша. Пералня пуснах, дрехите простирах, чистих из банята, пекнах едни сандвичи за закуска и сега легнах на дивана да почивам. 😁 Вие как сте днес?
Добре дошла на новата мама. Simple Smile
Кикаир, ти в коя седмица си?

# 649
В 4 г.с и няколко дена, малко се сдухах очаквах да видя сакчето.Не можах да пусна и ЧХГ днес е неработен ден. Пия лекарствата и ще чакам прегледа след 2 седмици. Сакче при вас кога се видя?

# 650
При мен на първия преглед се видя, но бях в края на 5та г.с. Малко ранко още при теб за сакче, другата седмица би трябвало да се види. Simple Smile

# 651
Аз в 5гс+1 ден прокървих, като отидох в болницата една лекарка не видя нищо в матката и така ме притесни.... Два дни по късно вече при моя си лекар той видя сакче, сега чакам 7 ми май когато ще съм 7гс+3 дни, дано чуем пулс. Притеснено ми е защото 2-3 пъти всеки ден ми се получава някакво оскъдно светло кафеникаво течение което не спира.

# 652
Добро утро и от мен! Аз съм на работа, за съжаление:)

От два дни имам някакво ужасно гадене, хапна няколко хапки и изведнъж започвам да се отвращавам от храната, повдига ми се страшно много при мисълта да хапна още нещо. Минава време, оправям се и на следващото хранене пак съм така Sad

Хубав ден от мен!

# 653
Лана, аз съм със същия режим на хранене 😂.. единственото, от което успявам да хапна повече са салати и плодове

# 654
  • София
Добро утро, момичета!

FBID, добре дошла! Твоят термин е същия като моя 😁 И аз мисля, че ще подрани, че имах ранна овулация... Но, то си знае 😁

Беарче, голяма организация от сутринта, опасна си! Аз едвам станах, направих си смути и едвам го изядох. Никак не ми се яде, или ако пригладнея е изведнъж и трябва веднага да хапна нещо, иначе ми става леко неприятно.

Вчера имах едни такива позиви като да ми става кофти, но не знам дали не си внушавам вече. Днес съм вече 5+0 😊

Вили, стискам палчета всичко при теб да е наред!

# 655
Момичета от София,къде ще се следите?Аз бях два пъти в мц Фемина на преглед,за ФМ държа да е др.Марков,а искам да раждам в Щерев,но къде да се следя още не знам.

# 656
Здравейте и от мен! Включвам се и аз в темата: бременна съм в 8 г .с. Simple Smile. За съжаление вчера доктора видя хематом до ембриото, от 3 седмици пия Утрогестан заради кървене и пия Но Шпа заради болки в корема. Но има пулс и се развива нормално.
И мен ме интересува мамите от София къде ще се следят. Аз до момента ходих само на частни прегледи,тепърва ми предстои да си взема направление по каса.Вчера бях при др Иван Цанов от МД -той ми каза за хематома,другите доктори виждаха нещо ,но не се наемаха да ми кажат какво е точно.

# 657
Добро утро и от мен! Аз съм на работа, за съжаление:)

От два дни имам някакво ужасно гадене, хапна няколко хапки и изведнъж започвам да се отвращавам от храната, повдига ми се страшно много при мисълта да хапна още нещо. Минава време, оправям се и на следващото хранене пак съм така Sad

Хубав ден от мен!

Lana, аз също имам голям проблем с храната. Всичко ми е напарво гнусно. Храня се предимно с плодове...Тази сутрин опитах едни картофи и ужас...не че повръщам, а просто страшно ми мирише всичко и ми е неприятно. Поотслабнах май доста. Не помня такова нещо с предишната ми бременност...пфу

# 658
Калиси, точно!! Мирише ми адски силно храната, чак отблъскващо. Не мисля, че съм отслабнала аз, обаче направо не искам да си почвам обяда, толкова ми се пригажда при мисълта Sad сигурно ще отмине, както всичко, но докато дойде този момент...

Аз мисля,че казах вече, но ще се следя в Св.София.

Някоя от вас има ли проблеми с кръста /силни болки там? Аз имам някакъв проблем, по принцип си пиех хапчета/мажех се с нещо, но сега не мога и не знам какво да правя. Повися ли повече от час права /чистя, готвя, ходя - без значение/ и започват адски болки , от които не мога да стоя изправена... Sad ще отида на невролог скоро, но дотогава се чудя нещо не мога ли да направя да мине поне малко..

# 659
Кенди, добре дошла, честито и до термин! За сефте чувам за хематом до ембриона, дано да намериш добър специалист, който да го наблюдава и дано да не е опасно. Аз също искам да попитам дали има как да се махне, какво ти казаха?

Относно храненето - вчера бях умряла за зелени маслини. Днес си купих и изобщо не ми се ядат. 😂Сега зверски ми се яде картофена крем супа и ще правя за вечеря. За млечните продукти ми е много мъчно, нооо с това повръщане от тях, не мисля че скоро ще мога да ги ям отново

Общи условия

Активация на акаунт