АПРИЛки в девети месец влизат, бебчетата почват да излизат. – ТЕМА 6

• 53 897
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
sun_shine, честита Биляна! Да е жива и здрава.

syrni4ka77, на мен миналия път ми казаха да не вдигам по-тежко от бебето. А за колко дълго - нямам отговор, но детето постепенно наддава и с това се увеличава разрешената тежест. Аз доста дълго се пазех, винаги някой ми помагаше с количката или поне не вдигах коша заедно с бебето.

# 421
Момичета, някоя от вас беше споделила, че и предстои секцио, а е с кашлица. Може ли да сподели как е минал следоперативния период. Може и на лични.

P.S.Ох така съм се ошашкала, че забравих да честитя на на мамчетата, които са родили. Бързо възстановяване и да са ви живи и здрави бебоците.

# 422
  • София
Steisi77, кашлицата след секцио е нещо страшно, дори да е инцидентна. Но не мисля, че ще ти направят секцио, ако имаш каквито и да е оплаквания. Успех!

# 423
  • Г. О.
Привет на всички в моята любима групичка! Снощи, 05.04 имах непредвидено секцио и на бял свят се появи нашият син. 3300гр, 51см. Страхотно е, още не мога да повярвам. След толкова месеци в корема ми вече ще е при нас. Мъжът ми имаше щастието да го чуе като проплаква и да го види първи от всички нас. Момичета, щастлива съм! Честито на всички вече родили и желая сили и кураж на другите от вас. Изживявам радостта ви заедно с вас.

# 424
Честито на всички нови попълнения, честито Нефертития Simple Smile
Темата се изпълни с прекрасни бебоци Simple Smile
Нас ни изписват утре и нямам търпение да се прибера вече Simple Smile
Кураж на бъдещите мамчета !

# 425
  • София
Честито, НефертитиЯ! Да сте живи и здрави и с много усмивки да се радвате един на друг!

# 426
    Честито на всички. Да са живи и здрави бебчетата, а мамите бързо да се възстановяват. Нашия бебсън е решил, че не му се излиза и до понеделник ако сам не е тръгнал ме викат с багажа в отделението и ще предизвикват раждане.

Последна редакция: сб, 06 апр 2019, 08:03 от eclipse23

# 427
    Честито бебче, НефертитиЯ😘😇🍀Да е здрав и щастлив! Аз имам едно въпросче към мамите родили секцио: пълна ли е упойката или спинална? И колко време след секциото пускат таткото при вас? Благодаря и хубав ден на всички!🌞

# 428
    Предполагам, че във всяка болница е различно. При мен го пуснаха веднага като ме вкараха в реанимация.
    Един съвет на всички неопитни като мен... кърменето може да е голям проблем, особено за родилите секцио, все пак 2 дни си без бебе... Внимавайте и стимулирайте кърмата с помпа на няколко часа. Такива болки преживяхме аз и момичетата в стаята ми... не е истина. Бебето беше при мен от третия ден, преди това не ми го даваха за повече от 30 мин. Като ми го дадоха ми казаха слагай го на гърда и това е. Ами не е това... ако не суче, а гърдите ви са пълни и напрегнати, се цедете. Такава болка от гърди втвърдени на камък, няма и при раждането. Ако не сте сигурни (като мен) говорете с консултант по кърмене. Не си забавяйте лактацията заради операцията. Бъдете спокойни и пийте течности:)

# 429
    Привет на всички в моята любима групичка! Снощи, 05.04 имах непредвидено секцио и на бял свят се появи нашият син. 3300гр, 51см. Страхотно е, още не мога да повярвам. След толкова месеци в корема ми вече ще е при нас. Мъжът ми имаше щастието да го чуе като проплаква и да го види първи от всички нас. Момичета, щастлива съм! Честито на всички вече родили и желая сили и кураж на другите от вас. Изживявам радостта ви заедно с вас.

Честито бебче НефертитиЯ!!! Пожелавам му много щастие, здраве и да е много обичан, а на теб бързо възстановяване ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

# 430
    Честито, НефертитиЯ ! Живи и здрави бъдете! Simple Smile

Аз бях вчера на преглед и тонове. Всичко с бебчо е наред, аз имам 3 см. разкритие, но никакви индикации за скорошно раждане...имам чувството, че ще съм бременна още 2-3 месеца. Disappointed

# 431
    • София, България
    Честито, НефертитиЯ! Да сте живи и здрави! Heart Бързо възстановяване! Relaxed

-soft-, ще излезне по един или друг начин Joy Няма избор просто! Grinning
    Накрая нетърпението ни става огромно. Аз също вече искам да раждам, а имам още тооолкова време Confused

# 432

Честито, да е жив и здрав синът ви!

Десислава Кирчева, за упойката, понеже и аз ще съм секцио, АГ-то каза, че като отида с направлението за хоспитализация, багажа и пр. в болницата, там ще ме прегледа анестезиолог и ще реши в конкретния случай каква упойка е възможна.

# 433
    Благодаря много Кукумицинка 😊

# 434
    • София
    Нефертития, честита рожба, да е много здрав и щастлив! На теб бързо възстановяване.

Общи условия

Активация на акаунт