Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 987
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 020
Хаха, свеки отиде да се пазари с Василена, да си разменели парчетата от питката, та Василена да носи повече пари в къщи.....абе казах ви аз, мъжки мъж е възпитала мама Joy
Може свеки да се е майтапила, а ние да не сме я разбрали Laughing. Виж, че цялото семейство са с чувство за хумор hahaha

Хич не ми изглежда на майтап. Първоначално и маминка и Никифорчо се зарадваха за по-голямото парче, но когато диджеят каза какво символизира, загледайте физиономията на Форито и бутането на парчето към Василена с думите "Вземи го ти, вземи го ти!". И накрая маминка как се сниши към Василена: - Ники иска да си смени парчето.

# 1 021
С характер не се раждаш, характер се възпитава и формира. Детето е един бял лист, рисунката, която ще представлява като голям човек, ще покаже какви "художници" са били родителите му.

# 1 022
Напаво ми стана жал за хората. И най-големите идиоти да са не заслужават такъв публичен линч. Вгледайте се в себе си. Никой не е идеален. Някои се излага повече, а други по-малко, но ние не сме тези, които ще хвърлят камъни по тях.

# 1 023
  • Тра-ла-ла
С външния вид човек да се примири...ама с характерчето Tired Ако ще и цял двор с коли да има и 5 палата. Трябва много тапиреста и глуповата жена, че да устиска на всичко, за малко материални блага. То да стискаш седмица, месец, година...колко да стискаш?! newsm78

Хич не ми изглежда на майтап. Първоначално и маминка и Никифорчо се зарадваха за по-голямото парче, но когато диджеят каза какво символизира, загледайте физиономията на Форито и бутането на парчето към Василена с думите "Вземи го ти, вземи го ти!". И накрая маминка как се сниши към Василена: - Ники иска да си смени парчето.
Физиономията на Василена е доста красноречива. А после я изкарват такава и онакава. Много ясно, че ще я е гнус Whistling

# 1 024
Характера определено е нещо с което се раждаш. После вече той се повлиява и дооформя от средата в която растеш. Фори с това дондуркане от найка му няма какъв характер да развие.

# 1 025
С характер не се раждаш, характер се възпитава и формира. Детето е един бял лист, рисунката, която ще представлява като голям човек, ще покаже какви "художници" са били родителите му.
Не съм много съгласна. Мисля, че хората се раждат с характер. Възпитанието е друго нещо. То може да поошлайфа, но не може да промени човека.

# 1 026
Имаш право да мислиш както ти харесва. Нямам аз обяснение как някой се ражда с характер и казах каквото мисля.

# 1 027
Абсолютно си се раждаш с  характер, вие деца нямате ли? Не виждате ли, че от малки си личи кое какво е и че еднакво възпитавани деца са с различен характер. Понякога дори противоположен. А Фори според мен, дори да си мисли, че по дефолт му се полага секс и половината от даровете, ако беше по-тактичен и възпитан нямаше изобщо да повдига въпроса, защото ще осъзнае, че се излага. Не знам какъв вид интелигентност е това, но явно му липсва. Та ако не беше се издънил с тия коментари и ако имаше добър финансов статус, малко хумор, приятна компания за приказка и малко по-широки познания за света около себе си със сигурност котировките му щяха доста да скочат.

# 1 028
Не сте ли чували изразите "Инат си като майка си", "Добродушен си като баща си" и т.н.?

# 1 029
Интересно като кой ли е стиснат, мама Thinking

# 1 030
  • Пловдив
Напаво ми стана жал за хората. И най-големите идиоти да са не заслужават такъв публичен линч. Вгледайте се в себе си. Никой не е идеален. Някои се излага повече, а други по-малко, но ние не сме тези, които ще хвърлят камъни по тях.
Напълно съм съгласна !
Ние също не сме идеални и всеки има дефекти ,както в характера ,така и в тялото .
Всички от формата обаче са приели това предизвикателство и предполагам ,че са наясно ,че ще бъдат обсъждани .

# 1 031
Вие бъркате темперамент с характер. Те не са две еднакви неща.

# 1 032
Да, много тъпо изхленчи Никифор за погачата. Какво по нормално от това един мъж да носи парите в къщата? Оп извинете, той си искаше половината от събраните от близките на Василена. ooooh!
Плужек, мързелив, стиснат, подвластен най вече на нагона си. Жалка картинка.
Майка му докато беше в България да си беше стегнала зъбите, че по телевизията я дават. Tired

# 1 033
Напълно съм съгласна !
Ние също не сме идеални и всеки има дефекти ,както в характера ,така и в тялото .
Всички от формата обаче са приели това предизвикателство и предполагам ,че са наясно ,че ще бъдат обсъждани .

Така е. Всеки си има своите недостатъци, но все пак когато вземеш решението да се показваш по телевизията в разни предавания хората естествено, че ще изказват мнения. Тези, който не искат да ги коментират не се бутат в национален ефир. Иначе не мисля, че тук чак толкова някой бива линчуван, колкото просто всеки споделя това което мисли по темата.

# 1 034
Никифорчо, не казали на Васка, че не е ходил в Гърция или греша?

Общи условия

Активация на акаунт