Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 263
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 065
Много грозно да се гледа на жените с дете като на 2 категория хора. Жалко за такива мъже и е пълен смях, че се водят силният пол Grinning

# 1 066
Абе лъвовете не щат чуждо котило! Добре че не се умопомрачават човешките мъжет да трепят децата на партньорките си, за да посеят само своята семка и да се гордеят после само със своето творение.

# 1 067
  • София
И какво като е с дете, това не е недостатък?

За повечето необвързани мъже на тази възраст е проблем.
И не само на тая възраст. Тая няма да си намери мъж, дори да нямаше дете. Само тя от всички жени в предаването се прави на примадона - няма да ме целуват, няма да спя в едно легло , моето лично пространство... А, да, и под "поддържан мъж" такъв с татуировки ли се разбира? Или някой с лакирани нокти?
Като не го хареса в началото, защо не каза "не"? За да вземе едни пари, нали?

# 1 068
Много съм възмутена от тези коментари за майките... Значи от каталог да си избираме и ако имат дете или са по - възрастни / по - млади от 5 годин край ??? Това привличане, чувства, приятелство, компромиси не означават нищо ? Ако държа на някого изобщо няма да ме интересува дали винаги е свободен в 10 часа всяка вечер, че да си ходим да си пием накъде... Ако имах дете и някой ми спомене как му е пречка в началото - ми чудесно, поне да не ми губи времето повече.

# 1 069
Не съм на това мнение (по въпроса с детето) - над 50% от всички хора, които познавам, са разведени и женени за втори път (някои и за трети) и в повечето случаи имат дете или деца от първите си бракове. Това е нормалното и често срещаното в България.

РРР, според теб, сестрата на Никифор как изглежда? Сериозно те питам, нещо ми стана юбопитно. Опиши я с едно-две изречения.

# 1 070
Искам да питам - тези двамата, Никифор и русата, кой по-точно и въз основа на какви критерии ги събра? Щото аз и без да съм експерт съм наясно, че са различни. Може пък да ни изненадат накрая...

# 1 071
  • София
Не съм на това мнение (по въпроса с детето) - над 50% от всички хора, които познавам, са разведени и женени за втори път (някои и за трети) и в повечето случаи имат дете или деца от първите си бракове.
Значи познаваш твърде малко хора.

# 1 072
И не само на тая възраст. Тая няма да си намери мъж, дори да нямаше дете. Само тя от всички жени в предаването се прави на примадона - няма да ме целуват, няма да спя в едно легло , моето лично пространство...

Ми то и само Никифор от всички мъже в предаването се прави, корекция - е мамин путьо...

# 1 073
  • София
Хайде стига.
Всеки като се жени за пръв път, не иска да има усложнения.
Еле деца.
А ако някой твърди друго, не е искрен.

# 1 074
Не съм на това мнение (по въпроса с детето) - над 50% от всички хора, които познавам, са разведени и женени за втори път (някои и за трети) и в повечето случаи имат дете или деца от първите си бракове.
Значи познаваш твърде малко хора.
Напротив, познавам много хора и работата ми е свързана с хора. И в гимназията положението със съучениците ми беше същото. А ти отбягна въпроса ми и повече няма да разговарям с теб. Щом се правиш на шушумига и подбираш на какво да отговориш, не ме цитирай повече и подминавай постовете ми.

# 1 075
Много грозно да се гледа на жените с дете като на 2 категория хора. Жалко за такива мъже и е пълен смях, че се водят силният пол Grinning

Грозно е. Знаеш ли какво каза бившият й мъж на моя приятелка при развода им /решение, което той взе/ : кой теб ще те вземе, крава с теленце?! Това го казва бащата на детето й! И ако ми кажете, че по-големия процент бг мъже не мислят така и не са толкова тесногръди.... не съм защитник на никой, но чета тук за Никифор всякакви обиди-заради шалчета и къси крака и още какво ли не. Този мъж е готов да отгледа чуждо дете. Това го прави повече мъж от други с татуси и мускули, с шалче или без

# 1 076
  • София
И не само на тая възраст. Тая няма да си намери мъж, дори да нямаше дете. Само тя от всички жени в предаването се прави на примадона - няма да ме целуват, няма да спя в едно легло , моето лично пространство...

Ми то и само Никифор от всички мъже в предаването се прави, корекция - е мамин путьо...
Да, щото всеки истински мъжкар, щеше отдавна да я е изхвърлил през вратата.

# 1 077
Абе лъвовете не щат чуждо котило! Добре че не се умопомрачават човешките мъжет да трепят децата на партньорките си, за да посеят само своята семка и да се гордеят после само със своето творение.
По цял свят хора се събират без проблем при наличие на деца от предишен партньор. Само българина е видиш ли над всички и не иска жена с ремарке щото нали да си посее семката.
Интересно ми е обаче за жените ли само важи или съм се прецакала като съм взела мъж с дете?

# 1 078
  • Тра-ла-ла
Хайде стига.
Всеки като се жени за пръв път, не иска да има усложнения.
Еле деца.
А ако някой твърди друго, не е искрен.
То за това подфорума СО е пълен теми за дърти ергени, които са прилапали млади девойки и последните се оплакват на какво са подложени. Mr. Green

# 1 079
  • София
По цял свят хора се събират без проблем при наличие на деца от предишен партньор. Само българина е видиш ли над всички и не иска жена с ремарке щото нали да си посее семката.
Интересно ми е обаче за жените ли само важи или съм се прецакала като съм взела мъж с дете?
Ама детето си го гледа майка му, не мъжа ти.
Хайде стига.

Общи условия

Активация на акаунт