Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 177
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Систъра май има повече селфита и от Николета Лозанова ... направо кърти Astonished
Интересно, защо всичките и снимки са в една поза,с  глава наклонена наляво?Толкова ли не може да измисли и друга поза.

# 391
Систъра май има повече селфита и от Николета Лозанова ... направо кърти Astonished
Интересно, защо всичките и снимки са в една поза,с  глава наклонена наляво?Толкова ли не може да измисли и друга поза.

Момичето си харесва тоя ъгъл.

# 392
Сестрата има 3032 последователи във фейсбук #Shocked

# 393
Зъвиждъйтиии Satisfied

# 394
  • Тра-ла-ла
Явно нещо ни убягва около този колоритен образ Laughing

# 395
Прави им деня систъра, ще взема и аз да я последвам. Пълен изтрещелник е. Весели хората.
И какво, от думите на Никифорий "още нищо не сте видели", нищо не излезе и нищо не видяхме невиждано. И той е бетер Василена, но тя просто е очаквала друг тип мъж. Поне от самото начало показа, че не го харесва въобще.

# 396
Тук систъра е "с очила от мамето", пратени от Италия, а някакъв Иван е написал следния коментар към снимката "Много си секси" Rolling Eyes

Скрит текст:

# 397
  • Тра-ла-ла
Сигурно следващите състъра са малко като....следващите Мис Тигрова. Само, че последната предлага много повече материал от еднотипни селфита Laughing

# 398
  • Варна
Явно нещо ни убягва около този колоритен образ Laughing
 Участваше в "Съдби на кръстопът" и ако не се лъжа, играеше роля на луда. Явно и продуцентите са разбрали, че е кукумяго.

# 399
Ох, не мога да ви смогна, ама да се възмутя и аз, тая Иванка много просто парче бре, от коя циганска махала я извадиха? Още на сватбата ми направиха впечатление и тя и родата ѝ, тотални изпадняци, но в днешния епизод тотално и тя си показа капацитета..върви като дива коза напред и селфи след селфи. Много глупаво и ограничено момиче, кой въобще я е преценил като готова за брак?! Горкия ѝ уж-мъж не знам как я изтърпя.

# 400
  • Тра-ла-ла
Ох, с тва кукумяго...не спирам да се хиля. Звучи както кукувица с кукуригу (тя си има такова, де) hahaha

Някой, който гледа, не може ли да издири епизода от "Съдби на кръстопът"?

# 401
Аз специално заради коментарите тук и отворих и разгледах профила на систъра.

Ами май май и тя се е записала за участие в предаването, но явно е отпаднала на по-ранен етап.
Съдя по следния статус:

Албена Гергова
13 януари ·

Оф мечта мъж мечта едва ли ще ми изберат такъв 👌👄🧡 я да си припомним 🙂

Като явно е имало и прикачена снимка на мъж, която при мен не се вижда.

# 402
И много по-смотани мъже от Никифор са били превръщани в нормални мъже попаднали в ръцете на жена . Мисля, че проблемите му идват от липсата на баща и обсебваща майка. Не съм гледала всички епизоди и нямам мнение за сестра му. Мисля че кумата му е видяла това и се е постарала да му помогне.
Имам познат, който остана сам, а беше красив, интелигентен, забавен и финансово обезпечен. Жените много го преследваха, но мама все им намираше кусури.
Василена ми е безлична. В правото си е да не харесва Никифор, но никой не я е пратил там насила. Можеше да попадне и в обратната ситуация, в която тя харесва, а мъжа нея не.
Никифор трябваше да се примири със ситуацията и да не таи никакви надежди, а да си гледа кефа сам и да я остави да прави каквото иска. Аз бих и ударила тотален игнор и бих си организирала разходки и забавления в този период.

# 403
Не мисля, че Никифор я харесва. По-скоро я провокира да заблести отново с "характер и възпитание".
По-добре да се съсредоточи и да покаже добри качества сам, а не на чужд гръб, не харесвам мислене в стил "Аз може да съм зле, но сега ще ви покажа, че тя е по-зле."

# 404
На мен като най-антипатичен образ ми се очертава Никифор - сив, скучен, простоват, сдухан, мрънкащ, няма живец, няма емоция, беден изказ, посредствен хумор. На екран изглежда "очукан", отчаян и задръстен...

И днес пак мрънкаше, цитирам Форито:

„Аз мисля за детето, все пак сме семейство. Въпросът е, че имам чувството, че сега на сватбеното пътешествие така може да се получи – постоянно детето, та детето, и да не се получат нещата, както бих искал да бъдат.“ smile3537

Горкият Фори си мисли, че заради детето няма да му се получат нещата. doh

В днешния епизод ме издразниха и пишман психолозите как взеха да замазват с лъжи. Имам някакъв спомен от първия епизод как "психолозите" обясниха, че Василена всъщност търси друг тип мъж, но според тях тя подсъзнателно има нужда от такъв мъж като Никифор и затова са ги събрали.

Днес едната "психоложка" се изказа, че Василена ги била излъгала в анкетните карти. Много непрофесионално от тяхна страна така да си противоречат.

Общи условия

Активация на акаунт