Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 296
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 105
Точно такава е ситуацията.
И не мисля, че заслужава тази всенародна помия.

Грозното на Василена е вътре в нея. Ако обсъждането на каквото и да било, което се показва по телевизията е хейт и помия, заключете темата и закрийте форума.

Има предаване, има тема, има мнения. Е, да, тези за Василена не са положителни.
Тя даде много материал на хейтърите.

За разлика от Мерал и по-простодушната Ивана например. Вероятно са с трески за дялане, вероятно не са идеалното съвършенство, както и ти не си, както и останалите, които пишем тук не сме.
Но на мушката на хейтърите странно защо застана точно "готината" Василена.
Или пък не е чак толкова странно. Тя си търсеше този сеир. Коя жена с правилна преценка ще застане пред камери, знае че това ще се гледа от роднини, от приятели, на които държи, от приятели на родители дори, и ще каже "Аз съм си кифла!"

Супер, ама ако я питам коя е столицата на Естония, ще ми каже "Столицата на какво???!"

От къде знаете кои столици не знае Василена?

# 106
+1 Есме, все едно аз съм го писала. Проблемът е в характерчето на Василена, там е грозното. И в отношението й към партньора, който са и избрали. Влизайки в такъв формат трябва да има план Б за тази ситуация и да я отиграе по-елегантно, не да му се дърпа пред камерите и пред роднините.

# 107

Обаче ми се струва че всички оплюли Василена и Никифор, ще са изненадани от това, дето ще видим във вторник. И няма да е това дето всички си представат.

Специално за теб:

# 108
Хайде сега не ми излизайте с номера " всеки съди по себе си" и затова напада Василена.
Да сме наясно. Аз не съм красива (бе убава съм , ама не принцеса) , но не искам и на Василена да приличам. Не съм умна, ама нямам навика да чупя пръсти и мигам с мигли да стане моето. Не съм богата, ама не ми пречи да си давам сметка, че светът е шарен и вината си е в мен. За нищо не завиждам, не я познавам, не съм чела във фейса нищо за нея, дори не и знам сайта, а още по-малко мога да преценя какви пари изкарва от този сайт или какво там има за продажба на дрехи.
Това обаче не ми пречи да се дразня от хора дето се мислят за нещо и да нямат покритие (поне от видяното), да не се притесняват от думата "кифла" и да се себеуважават, бе много мога да напиша, щото измествате нещата. Щом се показва, ще я обсъждат и ако иска нещо хубаво за себе си да чуе, прочете и види, да вземе да се научи на ценностите в живота (дали и тях да не напиша)
Нито и завиждам, нито имам какво да чистя или да се дистанцирам. Просто коментираме тук поведението да двойките и тяхната съвместимост. Щом има предаване и тема , ще има и мнения. А , ако трябва да "щипна" да напиша ли, че защитниците на Василена има и друга приказка "нападението е най-добрата отбрана". Нищо хубаво не виждам в това момиче, ама честно. Не е завист, то няма какво да завиждаш на такова. Каквото повикало-такова се обадило. Самата и майка се дистанцира и срамува, какво повече да се каже. Няма ценности ,не е възпитана за мен, поне до момента от показаното. После, ако нещо се промени или знам ли ....може и да си сменя мнението, но...първото впечатление малко трудно се променя, а тя беше искрена (това и го признавам)
За Никифорчо, как пък разбрахте колко му става и държи бре? Малко наистина е подтиснат, няма самочувствие сякаш, ама чак пък да е толкова зле. Пък и не е бил грозен, все е имал жени , ако махнем малкото коремче и отпуснатия поглед, нищо не му липсва във външността -висок е , има коса, правилни черти.... няма деца, не е зависим с минало семейство, има работа и доходи стабилни (на летището май -май е мечта да се работи) , та....нека видим и следващите епизоди, то ще се разбере.  Но и нападките към тези дето не харесват Василена не разбирам. Еми не я харесвам, нито външно, нито по характер. Поне засега. Комплексарка съм и туй то.

# 109
  • Бургас
И най на пръв поглед не толкова големи красавци мъже, като имат непатологична сексуалност, стоят по различен начин....ако щете и хормони са това, ама и его , хич не става въпрос за пари тук. Мерал да не е по голям красавец , струва ни се такъв, защото цялостното му поведение подсказва за развита мъжка сексуалност и липса на комплекси по отношение на жените.
Ако бяха сложили Весето до Мерал едва ли дори щеше да обели една от тея приказки дето ги избълва. Избълва ги, щото и се позволява.

# 110
Ако като дете семейната и среда е била такава всеки ще каже-Да аз съм кифла.Ако са имали възможности и тя е била отгледана като най-хубавата,най найй(над  всички останали)един момент психиката се уврежда  и започваш да мислиш че света се върти около теб,че само твойта личност е в центъра на Вселената.Ти си най-добрия и тоя до теб не струва нищо.Но дори и така тя е човек,а и с дете.Подиграха се с нея от самата продукция.Тя, каквато и да е,това си е личен неин избор  и това какъв живот иска,в нейните очи поведението и е нормално.Ако е имала висок стандарт за живот,такъв и ще иска.Ако и е било огаждано,като малка това ще и търси във бъдеще.Нооо продукцията е представи в най-долния начин ,за сеир на хората.След два месеца това свършва живота и продължава.Мен ме е малко жал и за нея честно да ви кажа.Никой не заслужава такова публично унижение,детето и не знам на колко години е,но и за него ще има последствия след това със унижения и подигравки.С какви подбуди се е записала да участва само тя си знае,дали за търсене наистина на мъж или за авантюрата от подобен експеримент тя си знае.Но щом попълват анкетни карти и нз през колко кръга минават, видно е било че тя е жена която иска стандарт,защо ги събраха да ги унижават и двамата.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 19:15 от Bubi99

# 111
  • София
Сериозно ли някой ще се ожени от днес за утре....? Пред цяла БГ?
Като гледам и кой е в  екипа.. 😂 Не им давам надежди

# 112
И най на пръв поглед не толкова големи красавци мъже, като имат непатологична сексуалност, стоят по различен начин....ако щете и хормони са това, ама и его , хич не става въпрос за пари тук. Мерал да не е по голям красавец , струва ни се такъв, защото цялостното му поведение подсказва за развита мъжка сексуалност и липса на комплекси по отношение на жените.
Ако бяха сложили Весето до Мерал едва ли дори щеше да обели една от тея приказки дето ги избълва. Избълва ги, щото и се позволява.
Права си напълно. И той има коремче, дори повече, в лице не е красив, но има излъчване -така е. Никифор е мекушав, съгласна съм. Ама и Мерал дали щеше да я понесе не знам. Факт е обаче, че Никифор не се справи с Василена (друг дали щеше да може е под въпрос) Но няма характера на мъжкар, вярно е това. То и Зарко няма де, от тримата мъже за съжаление Мерал печели засега поне за мен.

# 113
  • SF
Супер, ама ако я питам коя е столицата на Естония, ще ми каже "Столицата на какво???!"
Оффф, като се започне с това, че всички трябва да са отличници по литература, история и география....все едно няма други предмети като математика, физика, биология Crazy Не разбирам как някакви назубрени и не/запомнени с десетилетия факти - дават коректна преценка за интелигентността на човек.

Нарича се обща култура.
Но за да разбереш какво съм скрила зад метафората за столицата на Естония, трябва да я притежаваш.

# 114

Секса в първата брачна нощ е нещо съвсем нормално и не бих осъдила някой, който е под състояние на еуфория, и подкрепен с някоя друга чашка алкохол е правил секс с жена си или мъжа си. Все пак в последния век стана модерно да си пробвал "стоката" преди първата брачна нощ, но нашите прадядовци и баби са виждали веднъж или дваж (ако изобщо са се виждали) бъдещите си съпруг/а преди брака и половината село ги е чакало отвън да размахат чаршафа или да пият "блага" ракия, така че очакванията за първа брачна нощ са съвсем нормални. Ако ти допада другия, привлича те и най-важното съумее да те възбуди, то тогава не виждам причина да няма секс при пълнолетни, женени хора.

Не ги съдя за секса още в първата брачна нощ(въпреки, че не вярвам някоя от двойките изобщо да го е правила), но не бих ги съдила и ако някой откаже секс. Все пак времената се попромениха и вече това, че си женен за някого не ти дава правото да правиш секс с него когато поискаш - трябва съгласие и от двете страни!

А за това как Василена точно се дърпаше - сигурно е можело и по-дискретно да го прави, обаче не мисля, че би му направила услуга, ако беше стиснала зъби и беше позволила някоя по-така целувка - още го унизително и гадно за него щеше е като разбере, че всичко е театър.

# 115
  • Тра-ла-ла
Нарича се обща култура.
Но за да разбереш какво съм скрила зад метафората за столицата на Естония, трябва да я притежаваш.
Мамина, зУатна tooth Познай аз какво съм скрила зад фразата Laughing

# 116
Интересно щеше да бъде ако бяха събрали Василена и Мерал. На първо четене щеше да е доволна - кола, финансов консултант, щеше да преглътне шкембето. Но дали щеше да се получи нещо - най-вероятно не.

# 117
 newsm78, както сме тръгнали ще се изпокараме преди тези да се вземат
я дайте , по-ведро
то само 2 епизода май са минали, дайте да дочакаме края и да оцелеем))

# 118
  • Sofia
Интересно щеше да бъде ако бяха събрали Василена и Мерал. На първо четене щеше да е доволна - кола, финансов консултант, щеше да преглътне шкембето. Но дали щеше да се получи нещо - най-вероятно не.

Вероятно не е искала мъж с различна религия и с право.
Интересно би било да вкарат чужденец или жена от друга държава, но по-екзотични, а не араби например.

# 119
Що, арабите не са ли достатъчно екзотични?

Общи условия

Активация на акаунт