Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 190
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 135
Василена щеше да си направи много добра реклама, ако не беше реагирала толкова първосигнално.

# 136
  • Телиш/Плевен
Василена щеше да си направи много добра реклама, ако не беше реагирала толкова първосигнално.
Абсолютно!
Почти сигурна съм, че Ивана се е записала само за да си направи реклама и въпреки това не се изложи толкова. А аз точно от нея очаквах поведение като това на Василена.

# 137
Ивана сигурно е съобщила на Ара, че ще участва в предаването и не може да не са изкоментира ли поне малко поведението й във формата.

# 138
Ясно стана, че Василена няма много капацитет да си направи сметката кое е печелившо за нея и кое не.

# 139
Дреме им на Ара за Ивана. Просто момичето може да е простовато, но е незлобливо и дори бих казала добродушна.
Докато Василена е капризна и безпардонна лигла, която си мисли, че всички са ѝ длъжни.

# 140
Вие тук май, май се надъхвате самички. Виждам прогресивно влошаване на настроенията към Василена, без от предаването да е излезнала абсолютно никаква нова информация. Simple Smile

# 141
Исках да проявя разбиране и да ви прочета, обаче не мога да ви настигна. Донякъде съм съгласна с повечето от вас, но някои мнения ме убиват, честно!
Мисля, че най-любимата ми част беше майката на 42годишен мъж плака в ефир, че го губи?! Смисъл?! Къде точно отива?! На война, кръстоносен поход, космоса? Не ми е много ясно.
Някоя от дамите беше коментирала в предната тема как и 2те майки са допуснали страхотни грешки във възпитанието на децата си, с нея съм съгласна почти на 100%; но с останалите, че Василена не става, а Фори (защо за Бога, му се казва Фори е извън мен, не е 2, а на 42) миличкият, сладичкият пандиншпанчо видиш ли колко е свестен.
Цялата му концепция спрямо брака е абсурдна. Смята, че Василена му е длъжна, щото е подписала договор; да де, подписала е, ама не с него. Не я купува на пазара за булки в Стара Загора, че да има претенции. Изглежда си типичният насилник, който нарича себе си свестен, щото не те бие, ама си те прасва кога си реши; понеже той е мъж и нищо не му е чуждо, а ти жена и съответно него собственост.
Отвратена съм от такива чичковци!
А за изблика на Василена- евала им правя на мотажистите, брилянтно е направено! Съпоставката между Фори (мамин златен) как казва, че я харесва, кумичка му как се обяснява колко е прекрасен (да си го взима тогава, ама не е, що ли?) и Василена, която споделя пред приятелите си е топ. Тя е изнервена и има нужда да сподели с някого, разбирам я. Или не е осъзнала, че камерата е там, или тия прекрасници продуцентите са й казала, че определени кадри няма да ги ползват, нищо че ги снимат. В крайна сметка, беше само войсовър върху други кадри, което значи, че това не е било планирани снимки.
Василена си изтегли късата клечка, и не разбирам защо не й давате да изкаже възмущението си от това. Всеки има правото да има претенции, и нейните в случая са на място. Тя е жена с дете и ако ще започва сериозна връзка, особено брак, трябва да може да се чувства сигурна и мъжът отсреща да има какво повече да предложи освен ревящата си майчица, която го оплаква все едно фронт го чака.
Не разбирам и помията, която се сипа по Василена в социалните медии, особено за магазина й. Никой свестен не повтаря нон стоп колко е свестен, така айде стига сме го слушали Фори (мамин златен) колко е свестен и как искал да й даде шанс и яда-яда. После излезе и я заля и той във фейбуук. Ама можел, видим ли, щото тя в национален ефир го нарекла льольо, ами льольо е; особено с настървеното си натискане да я целува. "Детенцето й е в болница, разбирам я, ама все пак сме женени" <-- тая глупост като я изръси, просто исках да скоча от някъде. Или по-скоро него да бутна. Майка му и тя, как така няма да целунат синчето й, били женени. Тоя поглед на брака, че е задължение ме убива.
Не харесвам хора, които смятат, че светът им е длъжен с нещо; най-вече тия дето смятат, че оженят ли се, човекът отсреща им е най-длъжен.
Василена изглежда лабилна, но целият хейт не го заслужава тя, а Мистър Мазен, който обаче е свестен и всяка втора тетка дето и тя така си е учила синчето се бута да го защитава.
Жените имаме пълното право да сме с претенции за елементарни неща, които не отнемат ничие право; Василена иска да има кола, и с това не му отнема правото да каже "не", както той прави всеки път като се засили Фори (мамин златен) като лешояд да я целува.
Видимо неприятен й, но тя се старае да е мила. Видя, че майка му плаче и веднага беше "не се разстройвайте". Не знам къде я видяхте липсата й на възпитание. С това, че реагира? И то съвсем адекватно. При вас четох, преди да гледам епизода и честно очаквах истеричен пристъп, а жената просто сподели какво и как го чувства.
И е права!

# 142
Аз също не съм съгласна с хейта, на който я подложиха. Не съм гледала профилите във Фейсбук, не ми се задълбава и губи време да зяпам профилите на хора, които не познавам и не ме касаят по никакъв начин. Имам няколко мнения в темата, в които се опитвам да анализирам поведението на героите, но по никакъв начин не одобрявам това "заливане с помия", както някой беше написал по нагоре. Също не одобрявам и ровенето под чаршафите - дали са правили секс или не. Ми това си е тяхна работа - на вас приятно ли ще ви бъде някой да ви следи така с половинката ви?

# 143
Аз лично не упреквам никой от участниците,а само продукцията че се изгаври така с тия хора.Има неща които не харесвам във Василена,но поне беше себе си, а не лицемерна.Лично аз,не мога да бъда лицемерна, хора които не  ми харесват по някакъв начин и ме дразнят еее не мога да бъда мила с тях.Опитвам се,да направя компромис със нрава си,но не ми се получава,не ги обиждам че имат шкембета или темподобни и не ги унижавам,но ясно показвам със тона си и начина си на говор и изражение на лицето ако щеш,че не ми е приятен някой.Или избягвам контактите си с него,дори и добър ден мога да не кажа.Еми за някой ще съм лоша и сочена със пръст ,ма такъв ми е темперамента и не се променя с годините.И от видяното до тук пак не можем да съдим кой какъв е.В пристъп на гняв човек всичко може да каже,може и сама на себе си, да си е била бясна със какво се е забъркала.А мъжа и той дали толкова е напирал за целувки или така е представено не е ясно.Лично те двамата нищо сходно нямат че да ги съберат.И умишлено се търсеше скандала.И продължава да се търси скандал в новото промо и Иванка плаче и той се бил променил 😂 (ти да видиш )от розово  ще вземе кошмар да го изкарат,що не я дадаха примерно как се разхожда 😂ма нямаше да е интересно.Василена и тя плаче,жалко ще е ако е държат там насила и не е пускат да отиде при детето си.Аз деца нямам,ама в такъв момент за една майка надали има нещо по важно от детето и.

# 144
  • Калгари, Канада
Дано скоро Никифор избухне и си каже претенциите на куп, че и той доста ги има.

Изобщо, ако всеки един от участниците си каже претенциите на куп, ще се убедят всички, че това предаване е безсмислено.

# 145
На Никифор му трябваше някоя като Антония от първия сезон, обикновено момиче без големи претенции.
Скоро си мислех че в първия сезон ми изглеждаха по-добре съчетани двойките на пръв поглед а сега и на пръв поглед не ми изглеждат добре съчетани.

# 146
Тогава "голяма любов" имаше между някои, а накрая всички се разделиха. Което означава, че сега и първите две двойки могат да се разделят

# 147
Има ли опция тия теми да станат поне седмични?
Чак се чудя какво толкова се е изписало три теми назад от последния епизод, ама толкова време нямам да изчета всичко.
Вярно, не ми хареса Василена като човек, но Никифор също. Думите на майката на Василена, в ефир пред цяла Бг, бяха излишен излив на емоции.

# 148
И аз съм за темите да са седмични Simple Smile

# 149
И аз мисля, че майката на Василена избра най-неподходящата аудитория да се жалва. И без това я нападат Василена, можеше да си затрае в ефир поне, но където дървото, там и крушата.

Общи условия

Активация на акаунт