Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 088
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 180
А виждали ли сте изявите на Ивана някъде,как да я потърся

# 181
  • Телиш/Плевен
А виждали ли сте изявите на Ивана някъде,как да я потърся
По-добре не търси. Joy Аз хем, че слушам песни и от този стил, но нейните дори не можах да изслушам докрай... Neutral Face
Ако все пак държиш да си го причиниш - сценичният ѝ псевдоним е Ивайла, а последната ѝ песен се казва "Каката"... Close

Reina Hug

# 182
Намерих само една песен само тази"каката" ужасна е

# 183
Ивана е пяла в Трио Карамел също. Явно сега почва самостоятелна кариера и се е записала да си направи реклама.

# 184
Наистина, темите може да са седмични, като други теми в този раздел. Утре като видим епизода ще навъртим доста материал.

По въпроса за Фори, мамин златен извозен, какво да му вземе на него кикимора, той няма 2лв в джоба си.

# 185
  • Телиш/Плевен
Наистина, темите може да са седмични, като други теми в този раздел. Утре като видим епизода ще навъртим доста материал.
Седмична е вече темата, пише го и в заглавието, така че пишете на воля. Yum

# 186
Седмична е вече темата, пише го и в заглавието, така че пишете на воля. Yum
Ох, Лаленце извинявай, не съм видяла!
 Hug Hug Hug

# 187
Видях днес Таня. Много симпатична и елегантна. Малко тъжна ми се стори.

# 188
При нея няма да е лесно, тя е мислеща жена, на това отгоре емоционално интелигентна, наясно е със себе си и трудно би се впечатлила от онзи измислен образ. Никога на такава жена не й е лесно, нито като млада, нито като възрастна.

# 189
Къде могат да се гледат епизодите на запис?

# 190
  • Телиш/Плевен
Къде могат да се гледат епизодите на запис?
Тук и тук.

# 191
В Нова Плей или DailyMotion.
Ако напишеш Женени от пръв поглед 2 в Google всичко излиза.

# 192
Мерси, един от участниците ми е съсед та ми беше интересно да видя в каква телевизионна каша се е забъркал Astonished

# 193
Никифор ли?  Crazy

# 194
Мерси, един от участниците ми е съсед та ми беше интересно да видя в каква телевизионна каша се е забъркал Astonished

Айде, стана интригата.

Общи условия

Активация на акаунт