Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 159
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 165
  • На морето!
Защо пускаме нова тема на страница 50? В този раздел темите не се заключват на 50та страница /вижте темите за други обсъждани предавания като ВБ и Стани богат/.
Връщам се да ви чета.

# 166
Не можело да каже подробности , защото неустойката по договора е 50к.

Неустойката по клаузата за конфеденциалност не е 50000лв.

Наш Фори дори договорът си не е прочел както трябва. Grinning Сигурно затова е очаквал да го целуват по задължение.
Нищо чудно, че 4 пъти ми го повториха на мен, защото е имало кандидати, които не могат да разберат какво им се говори. Дори му стана неудобно на човека и ми каза "Знам, че с теб няма да имаме проблеми с тия неща, но аз да повторя, защото повечето не разбират."

Защо пускаме нова тема на страница 50? В този раздел темите не се заключват на 50та страница /вижте темите за други обсъждани предавания като ВБ и Стани богат/.
Връщам се да ви чета.

И аз нещо не мога да го разбера тоя момент. Да каже човек, че базата данни се претоварва - ама не.

# 167
  • София
Смятай колко са неудържими фенките! Simple Smile
Сега остава и Василена да намери някой чичко-паричко.  Laughing

Странно е, да. Също и не особено удобно. Миналата седмица новата тема започна точно на средата между двата епизода, а ще е много по-лесно ако е седмична примерно.

# 168
Е, то беше ясно , че Никифор ще си намери нова изгора, мъжете след това шоО стават вървежни, за жените не може да се каже същото.
Миналият сезон в ролята на Василена беше Антония, която след предаването се потули в 9 глуха. Доста хейт отнесе, но според мен си го беше заслужила.

# 169
Къде ги гледате тези профили, бре((( Аз не съм видяла нищо. Не казвам да се изпъне пред детето, а да изчака навън  и Василена да си го види и да се успокои, след което да си продължат по план.
В този пост са профилите.

на мерал ми е закрит във фейса,а в инстаграм някой виждал ли го е?

# 170
  • Телиш/Плевен
Добре, седмична ще е темата, щом така предпочитате. Следващата ще я пусна в понеделник.
Досега беше така, понеже следвах примера от миналия сезон и на актуалните подобни теми (Хелс Кичън, Черешката на тортата, Кошмари в кухнята, Като две капки вода и т.н.) Hands V

# 171
Ами просто явно предаването е по-обсъждано. Аз лично към момента гледам само него и Смени жената и чат пат, ако хвана Кошмарите.

# 172
  • Телиш/Плевен
Да, от миналия епизод насам наистина стана по-обсъждано. Grinning Василена толкова им вдигна рейтинга, че направо не е истина. Joy Преди това вървеше малко мудно предаването и нямаше кой знае какво толкова да се обсъжда. Занапред сигурно също ще се пише много, все пак Никифор загатна, че ще има още изцепки, да видим какво ще се случи.

Мерал е качил снимки в Инстаграм, много различен ми изглежда. Сега виждам, че е качил снимки и с Ивана. Grinning

# 173
Инстаграма му е затворен, би ли качила снимката?

# 174
  • Телиш/Плевен
Ето:
Скрит текст:

Не знам дали Ивана не е „виновна“ за тази промяна. Тя каза, че тренира, доколкото си спомням.

# 175
Изглежда добре. Макар, че не мислех, че ще издържат, надявам се да ни изненадат приятно.

# 176
Ами супер си е момчето.Ех тези бузки,не намалят и това си е JoyТова е най-свестният персонаж от това шоу.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 15:49 от *Амбър*

# 177
  • София
Дори и само спортът да му остане след това приключение, пак ще е добре, добра промяна.

# 178
  • Телиш/Плевен
Да, това е хубава промяна. На мен също той като че ли ми е най-симпатичен от всички и се надявам, ако Ивана не е жената за него, скоро да си открие половинката и да бъде наистина щастлив.

# 179
  • София
Лаленце, много благодаря, че се съобразяваш с нас!  Blush Hug Явно се очертава да става все по-обсъждано предаването, Василена и Никифор рязко вдигнаха интереса.  Laughing
Браво на Мерал, че е започнал да спортува, коремчето май го няма вече. Много ми е симпатичен, изглежда свястно момче.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 16:49 от Reinа

Общи условия

Активация на акаунт