Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 166
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 150
Някой може ли да ми каже кой е онлайн магазинът на Василена? Извинете ме, ако е писано по-рано, не можах да изчета всичко. Може да ми пишете и на ЛС.
Иначе смятам, че тя и Никифор са невъзможна двойка, лош избор на екипа на предаването. Всичко е така монтирано, организирано и оформено, че да привлече максимално рейтинг. Жал ми е за тях...

# 151
Нямате изчитане ... ама да споделя, че мои познати се оказаха близки на Никифор и имам малко информация от първо лице.
Скрит текст:
Към момента Василена и Никофор са разделени. Той е с друга жена, доста голям интерес е предизвикал и бързо е намерил булка. Но това ,което сме видели към момента е нищо, каза ,че ще останем шокирани от това,което предстои, че не сме и сънували , и  предполагали какво ще се случи,че Василена е луда ,и измамница. Наблягам на измамница, защото той настоя много на това , с пари нещо е .Не можело да каже подробности , защото неустойката по договора е 50к.  Към момента още са в брак , след приключване на предаването ще се развеждат. Ивана и Мерал са още заедно. За Таня и Лисан нищо не каза, а и мен ми беше неудобно да го разпитвам.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 10:39 от alayne

# 152
Брей, че бързо действа. За няма седмица от как беше излъчен Епизодът, фаталният Grinning

# 153
  • Бургас
Не бих се учудила на Никифорчо ако пак някой пак му е виновен, брей все той излъганият мамен златен....все другите са измамници, недостойни, той най-убавия. Ми трай си бе човек, мълчи си, гледай си собствената паница.....пак се жалвал нашият. Гроздето е кисело. Така рейтинг и потъпкано его не се оправя, като плюеш по другите. С това съвсем ми се запълни образът му.

# 154
Не се учудвам, че Форчо веднага си е намерил някоя сгодна женица. Мисля, че която и да му се предложи, той е готов. Толкова е отчаян горкият.

# 155
Гледах промото за вторник - Ивана и Мерал нещо са сърдити един на друг. Василена очаквано и тя плаче и нарежда, че иска да е до дъщеря си.....

тези няма да ги бъде,той е прекалено свестен за нея

# 156
Брей, че бързо действа. За няма седмица от как беше излъчен Епизодът, фаталният Grinning

Смятай колко са неудържими фенките! Simple Smile Дано има късмет човека и дано поработи малко и върху себе си - не само върху оплюването на Василена. Мъжкото поведение ще му трябва за цял живот - не само докато прилъже някоя!

# 157
Смятай колко са неудържими фенките! Simple Smile Дано има късмет човека и дано поработи малко и върху себе си - не само върху оплюването на Василена. Мъжкото поведение ще му трябва за цял живот - не само докато прилъже някоя!
 Mr. Green Или отчаяни.
Наистина, на пръв поглед изглежда нормален, но...дали....Thinking

# 158
Няма мъж, който да не е казал за бившата си, че е луда, нещо й хлопа дъската или пък е измамница. Все те невинни, все те бели и добри. 😂 Не приемам подобни едностранчиви мнения за чиста монета.
Майката на Василена също беше казала: "Гледайте нататък и ще разберете.", тъй че сигурно и мамин златен Никифорчо се е проявил подобаващо, за да провокира подобно поведение у Василена.

# 159
  • Тра-ла-ла
Нямате изчитане ... ама да споделя, че мои познати се оказаха близки на Никифор и имам малко информация от първо лице.
Скрит текст:
Към момента Василена и Никофор са разделени. Той е с друга жена, доста голям интерес е предизвикал и бързо е намерил булка. Но това ,което сме видели към момента е нищо, каза ,че ще останем шокирани от това,което предстои, че не сме и сънували , и  предполагали какво ще се случи,че Василена е луда ,и измамница. Наблягам на измамница, защото той настоя много на това , с пари нещо е .Не можело да каже подробности , защото неустойката по договора е 50к.  Към момента още са в брак , след приключване на предаването ще се развеждат. Ивана и Мерал са още заедно. За Таня и Лисан нищо не каза, а и мен ми беше неудобно да го разпитвам.
Той, Никифорчо стана известен последната седмица. Толкова бързо ли е свъртял нещо ново? newsm78 Таз седмица у Фейса, следващата - у Гражданското, на третата - булката прихванала hahaha

# 160
Има много отчаяни жени, готови са всеки да хванат само да им се сбъдне заветната мечта за семейство и дете. Имам нагледен пример в семейството.

# 161
Интересно колко хора бъркат лицемерието с елементарното възпитание и култура... Grinning

Иначе евала за женската солидарност! Макар че жените плюят основно Василена, не мъже, както е видно и във Фейсбук.

Много интересно какъв мъж трябваше да и намерят на тази Прекрасница и колко време щяха да изкарат заедно...

А които ѝ търсят великият бизнес, да не търсят в google. Този бизнес няма сайт! Просто фейсбук страница, в която предлага боклуци. Нещо като Мегз, ама оная поне ги шие из България. Някой по-нагоре много точно определи подбудите за участие на Василена - реклама на сайта, евентуално и на "корекциите", та белким си намери някой да я гледа, ама така си показа същността, че не знам кой себеуважаващ се мъж би я докоснал...

# 162
Много интересно какъв мъж трябваше да и намерят на тази Прекрасница и колко време щяха да изкарат заедно...
Те и на предишните "непрекрасници" мъжете пак не изкараха дълго време.

# 163
  • Тра-ла-ла
Нещо като Мегз, ама оная поне ги шие из България.
Инфото ти не е актуално Grinning

# 164
Нещо като Мегз, ама оная поне ги шие из България.
Инфото ти не е актуално Grinning

Възможно е, ама доскоро ревяха хора, че им е поръчала неща и не плащала...
Те последно май я съдят за измама в Пловдив, ама съвсем излизаме офтопик...

Общи условия

Активация на акаунт