Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 157
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 195
Очаквано, мамин златен Форчо се уреди с мадама. Трябва да благодари на Васа, че му изписа веждите.

# 196
Очаквано, мамин златен Форчо се уреди с мадама. Трябва да благодари на Васа, че му изписа веждите.

Това къде го пише?

# 197
По-назад някой го беше написал. Инфо от кухнята получаваме тук Laughing

# 198
  • София
Ей, толкова се изписа от последния епизод, че нямам търпение за довечера. Направо не вярвам, че ме зарибиха да гледам това нещо. Отивам за пуканки след малко и ще чакам с нетърпение шоОто в 22ч.

# 199
А снимката на Мерал с Ивана може ли? Къде са се снимали, кога?

# 200
Аз не гледах миналия сезон (не знам колко е имало). Първата серия нещо видях, но не цялата. Гледах само последния от миналата седмица. Ама тук и аз се зарибих и чакам довечера да видя какво става.
Като се замисля, тези психолози са направили двойките за рейтинг, а не да помогнат на хората и да се види, че има смисъл и полза от тях. Жалко за участниците донякъде, ако са очаквали да намерят своята половинка, то..малко странно точно в такъв формат да стане , но...нали уж специалисти помагат и избират. Хайде аз да сбъркам, щото съм емоционална, нещо недовидяла, не преценила, ама тези нали уж подбират подходящи. Не видях ни една от трите двойки да са подходящи двете половинки засега, пък ще видим какво ще покаже. Но...не знам за следващ сезон след този дали някой ще се върже да участва, като вижда че му избират направо противоположност на това дето търси.

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 11:51 от Анонимен

# 201
Аз се чудя, може ли Василена да осъди предаването, с някой добър адвокат....
Все пак се рекламират като романтично предаване, а се оказва, че човек е попаднал в помия тип Биг Брадър.

# 202
  • Телиш/Плевен
А снимката на Мерал с Ивана може ли? Къде са се снимали, кога?
Снимки от сватбата имах предвид. Просто ги е качил вчера. Ако бяха нови, щях да покажа и тях.

# 203
Ааа, добре. Надявах се, да са от след екскурзията.

# 204
  • Варна
]И аз първия сезон не го следях, но сега да. Мисля, че две от двойките не са лошо подбрани. Дори за Василена мога да кажа, че ако погледне по-трезво, ще види, че льолото не е лош човек. Дори не се опита да го опознае, просто го отписа от пръв поглед. Аз лично не бих искала някой да ми търси половинка, но тези участници си знаят защо са се записали - може би за кратка слава, за екскурзия... А случайно може и да се получи нещо Simple Smile

# 205
  • София
Според мен е още много рано за него да се успокоява с това. Кой знае кога и тази ще избяга с писъци. Но Василена трябва да я почерпи непременно, да.  Laughing

# 206
Аз се чудя, може ли Василена да осъди предаването, с някой добър адвокат....
Все пак се рекламират като романтично предаване, а се оказва, че човек е попаднал в помия тип Биг Брадър.
Съмнявам се да е възможно, сигурно за подписали някаква клауза, да не оспорват избора на предаването, знам ли, но са си вързали гащите, при всички положения.

# 207
След като гледах отново първи епизод с визитките на участниците си мисля, че много правилно ги сложиха тях двамата. Каквото са казали, че искат - това са получили. Във визитката Василена не говори за коли, тела, бицепси. Никифор ми хареса също във визитката - и си припомних нещо. Всъщност той тренира - трябва да ѝ каже. Зарибен е по спорта тенис на маса.

# 208
Според мен всички са се записали за участие с цел популярност.

То е ясно, че възможността тия измислени мачмейкъри да им намерят любовта на живота е едно на милион.

Предаването е просто една добра платформа и трамплин да ги видят повече жени/мъже и те сами да си сортират избора на евентуален партньор.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт